Moralim bozuk

Bunu fırsat bilip iyice bana karşı yükselteceklerınden eminim.ama daha ne kadar ileri gidebilir ki zaten. başka da çarem yok görmeye bile tahammülüm yok artık. Bugun izninden al git bir hafta uzaklaşalım. Bana da çocuklara da zarar veriyorsun dedim. Kendimi tek hatalı bulduğum konu ailesinden kime kızsam onun yanında söylüyorum. Hani diyorlar ya politik olmak yok beceremiyorum.adam ondan anlayan bir tip ben beceremiyorum

işte öyleleri sevilmez ögren politik ol sen ortada bırak onu gençken hep böyle oluyorlar benim sözüm geçsin benim dediğim olsun ama yaşlanınca işler tersine dönüyor sabret yuvana sahip çık kızım

Çok tesekkur ederim desteğiniz için. 9 yıl oldu aynı. 2 ay yolundaysa destekse bana hiç olmadık şeyler yüzünden onlar için herşeyi yakıp yıkıyor. Kv de kp de cok zalim. Onlar olmadık lafları sayıyor sırf farklı illerdeyiz 2 ayda bir 3 bılemedin 4 gun biraraya geliyoruz dıye yutuyorum ama ister istemez suratım düşüyor bu kez idare et anneme babama surat asma diyor. Hakarete ugrayan bir insan nasıl hiçbieser olmamış gibi gülebilir.üstelık kp bile kac yaşında adam laf sokmak için eşimin olmadığı anları kolluyor . ne yapmam lazım bilemiyorum.eşime göre hep ben kötüyüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…