Moralim bozukk

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
KIZLAR SONUCUM DÜŞÜK....
KAFAM ALLAK BULLAK...
TESTLERİ AYRI HASTANELERDE YAPTIRDIM....
SALI ÖĞLEDEN SONRA 26 KÜSÜRDÜ
BU SABAH 9 DA BAKTIRDIM 46 ÇIKTI.....
OLMADI MI OLDU MU BU NE ŞİMDİ YAAA:gitme:

ya canım niye uzuluyorsun ki gayet iyi bence bu degerle olanlar hamile diyor doktorlar bosuna stress yapıyorsun... doktorunu ara hadi niye uzuyorsun ki kendiniiii...

Ya canım katlamış işte niye üzülüyorsunki,senin bugün 12.günün değil mi normalde ...Bence hiç telaş yapma dr.unu ara ve değerlerini söyle;bu arada kanaman filan yok değil mi?

ADAMCIM dr kim di cnm ve hangi merkezde yapılmıştı senin tedavi

Benım doktor dıyor kı ıstanbuldakı bırkaÇ gÜn sonra gene yap...
Buradakı doktorum da gÖzÜn aydın dedı...
Anlamadım
salaĞa dÖndÜm
kanama yok

ya canım katlamış işte niye üzülüyorsunki,senin bugün 12.günün değil mi normalde ...bence hiç telaş yapma dr.unu ara ve değerlerini söyle;bu arada kanaman filan yok değil mi?

kanama yok canımmm

allah yardımcın olsun bu konuda hiç bir fikrim yok :1no2:

Doktorum diyo ki ya önceki yaptığın yerde hata var ya da sonraki katlanmış olması lazımdı diyo
burdaki doktorum da yükselmesi gebeliktir diyo

Canım benim 12. gün 57 idi beta hcg..ikizlere hamileyken..Bence hamilesin..3 gün sonra testi tekrarla..Tebrikler..opuyorumnanaktan

Canım benim 12. gün 57 idi beta hcg..ikizlere hamileyken..Bence hamilesin..3 gün sonra testi tekrarla..Tebrikler..opuyorumnanaktan

ALLAH ALLAHHHH
DEMEK Kİ BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİYO
SAĞOL CANIM AMA PAZARTESİYE KADAR GENE SALAK GİBİ DOLAŞACAM....GÜN SAYACAM GENE-tatlicadiarzu-

Doktorum diyo ki ya önceki yaptığın yerde hata var ya da sonraki katlanmış olması lazımdı diyo
burdaki doktorum da yükselmesi gebeliktir diyo

Canım bana da dr un biri kimyasal gebelik falan demişti değerlerim düşük başlayınca.Ama boşver..önemli olan katlanması..illa tam 2 katı olması şart değil...katlanıyorsa iyi..seninki de iyi..sen yükselmesi gebeliktir diyen dr u dinle bence :)

Acaba dıyom bebekler ıÇımde ÖldÜ de
yalancı bır yÜkselıŞ mı bu

Şu bırkaÇ gÜndÜr tepeye Çıkıp yere ınmekten sapŞallaŞtımmm

Acaba dİyom bebekler İÇİmde ÖldÜ de
yalancı bİr yÜkselİŞ mİ bu

yok cnm henüz onlar çok küçük

yükselmesi kanamanın olmaması herşey iyiye gidiyor demektir beklemekten başka yapılacak yok sanırım

değerin katlanmasa tamam da katlanmış ne güzel..
o zaman bence de hamilesin canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
için rahat etsin sen yine 2 gün sonra tekrar yaptır..
yine katlanmışsa sorunsuz devam ediyor demektir..

3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000

haftalara göre değerlerin bu aralıklarda olması lazımmış..
senin değerine göre 3 haftalık falan hamileliğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…