Canım benimki biraz dr ihmali oldu..Eğer zamanında farkedilip serklaj yapılsaydı ve rahim kasılmalarını önleyici ilaç takviyeleri de olsaydı daha uzun süre daha hamileliğimin devam etme şansı vardı..Ama dr lar hep çok iyi,mükemmel bir hamileik,bebeklerin gelişmi çok iyi dedikleri için ben gezdim durdum hep...Belkide haftada 2 -3 kez dr a gititğim oluyordu..Ultarson muayenesi için..Hep çok iyi,hiç sorun yok..kafatası ,omurga vs süper...canım bişi soram sana değer düşük olması bebeğin sağlıksız olmasını gösterir mi
çünkü kim düşük dediysen kendi değeri için o ilerki hamilelik günlerinde malesef düşük yapmış...senin de düşmüş....çok üzüldümmmmmsenağlama
aynen canım benimde 11 gün 49du ve tuttu benide pıhtılaşma bozukuluğu yaktı. inşallah bidaha yanmayız... bu arada yeni nickin hayırlı olsun...
canım bende sonradan pıhtılaşma bozukluğu çıktı benim bebeğim ondan düştü..çünkü 17.gün bhcg 2000 geçmişti.canını sıkma. bebek sağlıklıysa zaten tutunuyor. ben şubatta dond. emb.trasnf. yatırmıştım. 12.gün 16, 14.gün 29 du. doktorum kesin bişekilde olmadı sağlıklı gebelik değil dedi zaten kese falanda görülmedi. ama b hcg daha sonra 600 lere kadar çıktı ama kanamam vardı. bi ara dış gebelikten şüphelendiler falan filan... yani sağlıklı değilse zaten düzenli artış olmaz bence cmt si tekrarla...
BUGÜN 12.GÜNÜM CANIM:bbo:
canım , 12. günde 46 iyi bir değer .. 2 gün sonra yine yaptır , inşallah yükselecektir ..senin gibi bir kaç örnek biliyorum düşük değerle başlayıp yükselen ve hamişliği devam eden , inşallah senin de öyle olacak .. canını sıkma umutla yola devam ... inşallah ctesi 10ün üstünde çıkacak sonucun :Saruboceq:
inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.muhtemelen problem olmazsa salı gibi opu yapılacak perşembede transfer olur tabi bi sorun olmazsa.. bana dua edin ne olur....
inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.muhtemelen problem olmazsa salı gibi opu yapılacak perşembede transfer olur tabi bi sorun olmazsa.. bana dua edin ne olur....
Canım ben hamileliğimi kanama ile öğrenmiştim ve her adet gününe gelen günlerde kanamam oluyordu...Ama hamileliğim gayet iyi deniyordu..Bazı bayanlarda olabiliyormuş..Haa bir de dr plesanta previa demişti bana..Ama nasıl olduysa bebeklerim doğunca plesantaları ve kordonlar hala içimdeydi..bebeklerin ikisi de elimdeyken...:bbo:bi de şunu merak ediyorum.....bebekler tutmadıysa illa kanama olur mu....
yani benim halen olmamış olmam iyiye işaret mi
Hayırlısı ile olsun canım..Senden gelecek güzel haber bana da moral olucak opuyorumnanaktaninşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.muhtemelen problem olmazsa salı gibi opu yapılacak perşembede transfer olur tabi bi sorun olmazsa.. bana dua edin ne olur....
bademcim....ben inanıyorum bu sefer meleklerine kavuşacak ve hiç ayrılmayacaksın....
Allah hayırlısını versin canım ve hayırlısı olumlusu olur inşallah ...
sen yine kaşınmaya başladın adamım :))) bu defa üzülmüycemm çünkü adacık oradaa
valla 14. gün ilaçları kestim 3 gün sonra kanamam başladı. ay tam 1 ay sürdü. badem bilir artık depresyona girmiştim. yani kanamaya hiç güvenme bak bademin adet kanaması gibi olmuş ama hamileymiş. ben ilk aşılamada ilaçları kullanırken adet günümde kanamam oldu. gebeliğin oluştuğu tedavide hiç kanamam olmadı hatta normal kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğendim yine kanamam yoktu. dond. emb.trans. de ilaçları kestim 3 gün sonra oldu. yani kanamaya takılma derim tamamen hormonal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?