Moralim bozukk

ben bunu sordum
badem de tam üstüne basmışşş haa

dr bana pazartesi yap dedi ama ben cumartesi yapacam...
ya bu arada şu bebiş bi olsun bana bu işgenceleri yaptı diye poposunu ısıracammmm

hoş ben de ona bekleme süresince işgence ettim olmadı tutmadı diye
o da benden intikam alıyo şimdi

canım bende sonradan pıhtılaşma bozukluğu çıktı benim bebeğim ondan düştü..çünkü 17.gün bhcg 2000 geçmişti.canını sıkma. bebek sağlıklıysa zaten tutunuyor. ben şubatta dond. emb.trasnf. yatırmıştım. 12.gün 16, 14.gün 29 du. doktorum kesin bişekilde olmadı sağlıklı gebelik değil dedi zaten kese falanda görülmedi. ama b hcg daha sonra 600 lere kadar çıktı ama kanamam vardı. bi ara dış gebelikten şüphelendiler falan filan... yani sağlıklı değilse zaten düzenli artış olmaz bence cmt si tekrarla...

Canım benimki biraz dr ihmali oldu..Eğer zamanında farkedilip serklaj yapılsaydı ve rahim kasılmalarını önleyici ilaç takviyeleri de olsaydı daha uzun süre daha hamileliğimin devam etme şansı vardı..Ama dr lar hep çok iyi,mükemmel bir hamileik,bebeklerin gelişmi çok iyi dedikleri için ben gezdim durdum hep...Belkide haftada 2 -3 kez dr a gititğim oluyordu..Ultarson muayenesi için..Hep çok iyi,hiç sorun yok..kafatası ,omurga vs süper...

Değilse beta hcg sonucu ile düşüğün her zaman alakası olduğuna pek ihtimal veremiyorum..beta hcg si çok iyi olup ta düşük yaşayan çok sonuçta..başka sebeplerde olabiliyor

aynen canım benimde 11 gün 49du ve tuttu benide pıhtılaşma bozukuluğu yaktı. inşallah bidaha yanmayız... bu arada yeni nickin hayırlı olsun...

Ada kızım,Ege de oğlum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım..

ınşallah yaşamayalım..Kimse yaşamasın:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

allah bundan sonra kavuştursun yavrularına balımmm:1hug:a.s.

bi de şunu merak ediyorum.....bebekler tutmadıysa illa kanama olur mu....
yani benim halen olmamış olmam iyiye işaret mi

BUGÜN 12.GÜNÜM CANIM:bbo:

canım , 12. günde 46 iyi bir değer .. 2 gün sonra yine yaptır , inşallah yükselecektir ..senin gibi bir kaç örnek biliyorum düşük değerle başlayıp yükselen ve hamişliği devam eden , inşallah senin de öyle olacak .. canını sıkma umutla yola devam ... inşallah ctesi 10ün üstünde çıkacak sonucun :Saruboceq:

inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.muhtemelen problem olmazsa salı gibi opu yapılacak perşembede transfer olur tabi bi sorun olmazsa.. bana dua edin ne olur....

ay inşallah yaaaaaaaaaaaaaa:1hug:a.s.

inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim.muhtemelen problem olmazsa salı gibi opu yapılacak perşembede transfer olur tabi bi sorun olmazsa.. bana dua edin ne olur....

ben bu sefer olacağına yürekten inanıyorum.....dualarım iyi dileklerim seninle....allah en kısa sürede sana ve senin gibi isteyen herkese yaşatsın...a.s.

bademcim....ben inanıyorum bu sefer meleklerine kavuşacak ve hiç ayrılmayacaksın....

femalexxx hani değerin yükselmedi ya kaç gün sonra kanaman oldu

Allah hayırlısını versin canım ve hayırlısı olumlusu olur inşallah ...

sen yine kaşınmaya başladın adamım :))) bu defa üzülmüycemm çünkü adacık oradaa

bi de şunu merak ediyorum.....bebekler tutmadıysa illa kanama olur mu....
yani benim halen olmamış olmam iyiye işaret mi
Canım ben hamileliğimi kanama ile öğrenmiştim ve her adet gününe gelen günlerde kanamam oluyordu...Ama hamileliğim gayet iyi deniyordu..Bazı bayanlarda olabiliyormuş..Haa bir de dr plesanta previa demişti bana..Ama nasıl olduysa bebeklerim doğunca plesantaları ve kordonlar hala içimdeydi..bebeklerin ikisi de elimdeyken...:bbo:
Hayırlısı ile olsun canım..Senden gelecek güzel haber bana da moral olucak opuyorumnanaktan
bademcim....ben inanıyorum bu sefer meleklerine kavuşacak ve hiç ayrılmayacaksın....

ınşallah canım..Başka bir şeye konsantre olamıyorum aylardır..Bununla yatıp bununla kalkıyorum ben....Hayatımı Ada ile Ege ye adamıştım..ınşallah sağlıkla dünyaya gelecek kardeşlerine adamak nasib olsun..:Saruboceq:

valla 14. gün ilaçları kestim 3 gün sonra kanamam başladı. ay tam 1 ay sürdü. badem bilir artık depresyona girmiştim. yani kanamaya hiç güvenme bak bademin adet kanaması gibi olmuş ama hamileymiş. ben ilk aşılamada ilaçları kullanırken adet günümde kanamam oldu. gebeliğin oluştuğu tedavide hiç kanamam olmadı hatta normal kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğendim yine kanamam yoktu. dond. emb.trans. de ilaçları kestim 3 gün sonra oldu. yani kanamaya takılma derim tamamen hormonal...

Allah hayırlısını versin canım ve hayırlısı olumlusu olur inşallah ...

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. rabbim senide miniğine sağ salim kavuştursun. sağlıklı doğsun, güzel büyüsün, yüzü hep gülsün...

sen yine kaşınmaya başladın adamım :))) bu defa üzülmüycemm çünkü adacık oradaa

ya ne bilem şekerim heralde benim bi işimde düzgün rayında gitmeyecek...
bi iniş bi çıkış sonra gene iniş....
ben kızımın adını nazlı koymaya karar verdim-tatlicadiarzu-

Allah o depresyonu bir daha yaşatmasın canım..İnşallah yüzümüz güler..Gerçi benim acım ölünceye dek benimle..Sadece meleklerimin kardeşleri ile teselli bulmak istiyorum biraz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…