Moralim bozuluyor böyle olunca :(

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Anaokulunda herşey çok güzel başladı.Öğrencilerimi alıştırdım ne güzel ama kış gelince iki üç öğrencim sürekli rahtsızlanıyor ve ikisi ameliyat oldu geniz etinden ve okuldan Aldılar.Böyle olunca çok moralim bozuluyor çok bağlanıyorum öğrencilerime gidince çocuğumdan ayrılmış gibi oluyorum.Sanırım öğretmenliğin en kötü yanı bu :KK43:

Çok tatlısınız inşallah ileride evlatlarımızın sizin gibi öğretmenleri olur :KK52::KK54: Ama bu durum sizin için yıpratıcı tabiki aşmalısınız bu durumu. Psikologla 1-2 seans yapacağınız görüşmeler iyi gelebilir. En azından içinizi dökmüş olursunuz.

Mesleginizde yenisiniz anlaşılan:KK39:
Çok güzel ögrencilerinize bu kadar sevgiyle bağlanmanız.

Ne yazık ki kış aylarında özellikle okula ve anaokuluna giden çocuklar çok fazla hastalanıyor. Diger çocuklara bulaşmaması açısından hastalık donemlerinde gelmemeleri daha iyi.

Allah razı olsun yok canım psikologa gidecek kadar değil ama duygusal olarak etkileniyorum bayağı atlatıyorum bi süre sonra ama ne bileyim işte

Bu kademede mevsimsel hastalıklar ve çocuk hastalıkları çok olur.bu gayet olağan.zamanla alışırsınız.

Mesleginizde yenisiniz anlaşılan:KK39:
Çok güzel ögrencilerinize bu kadar sevgiyle bağlanmanız.

Ne yazık ki kış aylarında özellikle okula ve anaokuluna giden çocuklar çok fazla hastalanıyor. Diger çocuklara bulaşmaması açısından hastalık donemlerinde gelmemeleri daha iyi.
Yok 10 yıllık öğretmenim biliyorum her yıl hep oluyor malesef kuzucuklara. Bilmiyorum 20 yıllık ta olsam yine aynı hissederim sanırım

Back
X