Moralim çok bozuk , biraz destek ...

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Moralim çok bozuk :S
Onu çok seviyorum herşeyden çok ve eminim ki öylede seviliyorum.
İlgisizlik yok , kötü huyu yok , işten eve evden işe giden biri.
Gerçekten aile çocuğu derler ya öyle biri.
Ondan asla sıkılmadım , benden sıkılmadığını biliyorum. Aşkla bakarız birbirimize.
Birkez elimi tutmadan yürüdüğünü bilmem , Otururken öyle vıcık vıcık yanaklarımı öpmez ellerimi öper hep.
Ne istersem alır , yapmaya çalışır.
Ama neden bu kadar manasız tartışma.
Anlam veremiyorum herşey sorun en ufak şeyler büyüyor dağ oluyor.
Sorun kıskançlık değil sorun ne anlamıyorum.
Beraberken sorun yok . O çok sevgi dolu biri , benim için çok , önemli çok özel.
Ne o ne ben çenemize sahip değiliz. Ama en çok ben.
Ben zorluyorum , her dediğimi çeksin istiyorum ama bir yerden sonra dayanamıyor patlıyor bu sefer ben üzülüyorum bana neden böyle davranıyorsun. E kızım çocuğun ki de can !
Öfkemi kontrol edemiyorum. Hayatımdaki herkese karşı dilim sert ve sivri.
Kızlar ondan vazgeçmek istemiyorum , onunda benden vazgeçmesini istemiyorum.
Artık tartışmalarımız son bulsun istiyorum.
Aramızda sürekli bir çekişme . Daha doğrusu ben bişeyler bulup sorun yaratıyorum.
Belki sizlerden yardım alırsam ana sorunun kaynağını bulabilirim diye düşündüm.
Ona ve sevgimize değer veriyorum , o benim '' Sol canım ''
Bugün gene kavga ettik o sinirlenince susmak ister susar sakinleşmek için.
Bense sinirlenince susamam.
Kırmak kırılmak istemiyorum artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki taraf için söylüyorum, gerektiğinde sakinleşmek için kendi kabuklarınıza çekilmeyi bileceksiniz.. Bu kadar güzel ve memnun kaldığın bir ilişkin varken boşyere sorun arama kendine.. Bak sonra o güzel canını böyle sıkarsın işte.. Susmasını bilmelisin,nasıl ki karşındaki insan tartıştığınızda ettiğinizde susmasını biliyor,sende onun rolüne bürünmesini bileceksin.. Bak gör o zaman sorun morun kalmıyor..

Ben de öyleydim. Sonra sinirlendiğimde susmayı öğrendim.Çok işe yaradı. Susmayı deneyin...

Öfkemi kontrol edemiyorum. Duygularımı en uç noktada yaşayan bir insanım.
Üzülürsem ağlarım küçük yada büyük üzüntü farketmiyor.
Kızarsam burnumdan solurum.
Haklısın susmayı öğrenmeliyim

sorunun kendinde olduğunu ne güzel kabul etmişsin işte
kendini düzeltince hersey düzelecek kısacası bu ...

Ben bencillik ediyorum sanırım. Ben söyleneyim o sussun istiyorum.
Yani beni hep çeksin.
Ya sorun diye bşey de olmuyor ama büyüyor gidiyor.
İnşallah canım .

canım bende senin gibiyim ama öfkem geçincede pişmanlıklar başlıyor. dikkat etmen gerek ilişkin konusunda bir iki çeker sonra malesef çeken hep çektiği için sıkılıp gidebiliyor. kontrol edebilirsin gibime geliyor.en azından biraz uğraş.

Nasıl başardın ?
Karakterim saldırgan sanırım

Ben de gayet saldırgan ve hırçındım. İnsan olgunlaştıkça siniri azalıyor, aynı zamanda dili törpüleniyor. Artık beni kızdıran olaylarda karşımdakine cevap dahi vermiyorum.Kimse kırılmıyor ama ben ölmek istiyorum bazı zamanlar. Sonra uzun uzun susuyorum.Sinirimin geçmesini bekliyorum. İnsan sevdiğinin kalbini kırabilir mi? Kendim ölürüm de sinirden yine de onun gönlü incinsin istemem. Beni o gönül aldıysa onun hayatına, o gönlü kırarsam ne yerim olur onda ne yurdum...

Zaten sorunlarımızın kaynağı hep bu oldu.
Biraz kendimi iyi hissetmek için açtım konuşmak iyi geliyor.
Teşekkür ederim , uğraşacağım canım

Çok güzel söylemişsin ve haklısın gerçekten
Sanırım olgunlaşmak bu.
Ben sinirlenince acıtmak istiyorum.
Sevmiyor muyum seviyorum tabiki.
Ama acıyınca acıtmak istiyorum
Bu özelliklerimi törpüleyeceğim.

Ben de öyleydim. Sonra sinirlendiğimde susmayı öğrendim.Çok işe yaradı. Susmayı deneyin...

susmayı denemek ama sustuktan sonrası ? susarak mı halledicez yoksa sakinleşip konuşarak mı?

bende böyle bi sorun yaşıyorum şuan aslında ama sadece susuyorum.susmak sakinleşmek için degil de genelde içimden konuşmak gelmedigi için oluyo.sonrası sadece sessizlik olarak kalıyoo çözümlenen bişi yok .. bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım..

Evet birde bu kısmı var olayın.
Tamam susuyor iyi güzelde bu sefer sakinleşince konu açılmıyor üstü kapanıyor.
Ben sıcağı sıcağına konuşmak istiyorum.
Bugun beni delirtti arıyorum aramıyor neymiş çok sinirliymiş hakim olamadım kendime ağladım bu sefer daha çok köpürdü.
Bitti dedik falan filan.
Sonra kapat ben seni yarın arayacağım yatcam dedi sustu.

Sanki beni anlatmışsın.. Şu an bi sevgilim yok ama ne zaman bi ilişkiye başlayacak gibi olsam o kişiyle arkadaşken çok pozitif bir insan oluyorum, ama bakıyorum aramızda bişeyler olacak hemen dikenlerimi çıkarıyorum.. Bu benim için şu demek:"karşıdaki kişi beni seviyorsa her türlü huysuzluğuma katlanır, benim her türlü sinirimi öfkemi çekerse de beni hakediyor demektir".. Tamam bunu başta yaparsın bir nevi test gibi ama sonradan ilişki ciddileşip ilerleyince bunu yapmak karşıdakini ve kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor.. Ben ne dersem o olacak havaları, nasılsa karşıdaki seviyor ya yapacak kardeşim herşeyi..!!! Öfke, karşıdakine çatma ve en sonda da dediğini yaptırma sen naparsan yap karşıdan güzel söz bekle oldu canım.. Bence burda iş yine bize düşüyor baktık sinirlendik o an susup bizi yatıştıracak şeyler bulmalıyız.. Mesela müzik dinleme, yürüyüş yapma ya da uyuma olabilir bu aktiviteler.. Sonra sakinleşince karşıdakinede bu konuda hassas olduğumuzu hatırlatarak tekrar konuşmayı denemeliyiz..
Biliyoruzda birde yapsak ne güzel olur di mi :)

Zaten sorunlarımızın kaynağı hep bu oldu.
Biraz kendimi iyi hissetmek için açtım konuşmak iyi geliyor.
Teşekkür ederim , uğraşacağım canım

canım Paslotap'ın yazdıkları çok doğru. aslında böyle olmak gerekli. susmasını bilirsek belki düğüm sorun filan kalmayacak. canım tabi açıcaksın bizde burda konuşacaz rahatlayana dek.sen rahatlayabilirsen ne mutlu bizlere.

bittiye kadar gelmesede aynısını yaşıyorum bende.susuyorum susturuyorum evet üzeri kapanıyo konuşmuyoruz.tekrar açılmıyo zaten tekrar konuşmayada tahammülüm olmuyo .sonra da bakıyorum ki hersey sogumuş olay kapanmış canımlar cicimler gelmş ama içime sinmiyo ben istemiyorum ne tartışmak nede olanı biteni unutmuş giibi yapmak...cok yoruldum sanırım ben ya

Gönül Allah u Teala'nın insandaki aynasıdır,tecelligahıdır.Kırma,kulu incinirken Rabbin de incinir...

öncelikle öfkenizi kontrol edemediğinizi kabullenmeniz güzel bişey bi adım atmışsınız demektir. Sinirlendiğinizde kendinize telkinlerde bulunun, sizde susmayı deneyin inanın çok işe yarayacak.

Biliyoruz ama uygulama kısmı mesele oluyor sanırım :)
O kadar haklısın ki yazdıklarında , bende böyle düşünüyorum ama yinede bana hiç kızmasın istiyorum
1 sene boyunca çekti kuzu gibiydi sevgilim. Aslında o sakinleşince kuzu oluyor gene. Sonra ipler bir gerildi gerilim sürdü gidiyor.
2 yılı devirdik , onsuz olmak istemiyorum.
Beni biliyor suyuma gitsin istiyorum , sanırım haksızlık ediyorum ona.
Böylede tek suçlu ben oldum sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…