- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Her iki taraf için söylüyorum, gerektiğinde sakinleşmek için kendi kabuklarınıza çekilmeyi bileceksiniz.. Bu kadar güzel ve memnun kaldığın bir ilişkin varken boşyere sorun arama kendine.. Bak sonra o güzel canını böyle sıkarsın işte.. Susmasını bilmelisin,nasıl ki karşındaki insan tartıştığınızda ettiğinizde susmasını biliyor,sende onun rolüne bürünmesini bileceksin.. Bak gör o zaman sorun morun kalmıyor..
sorunun kendinde olduğunu ne güzel kabul etmişsin işte
kendini düzeltince hersey düzelecek kısacası bu ...
Ben de öyleydim. Sonra sinirlendiğimde susmayı öğrendim.Çok işe yaradı. Susmayı deneyin...
Nasıl başardın ?
Karakterim saldırgan sanırım
canım bende senin gibiyim ama öfkem geçincede pişmanlıklar başlıyor. dikkat etmen gerek ilişkin konusunda bir iki çeker sonra malesef çeken hep çektiği için sıkılıp gidebiliyor. kontrol edebilirsin gibime geliyor.en azından biraz uğraş.
Ben de gayet saldırgan ve hırçındım. İnsan olgunlaştıkça siniri azalıyor, aynı zamanda dili törpüleniyor. Artık beni kızdıran olaylarda karşımdakine cevap dahi vermiyorum.Kimse kırılmıyor ama ben ölmek istiyorum bazı zamanlar. Sonra uzun uzun susuyorum.Sinirimin geçmesini bekliyorum. İnsan sevdiğinin kalbini kırabilir mi? Kendim ölürüm de sinirden yine de onun gönlü incinsin istemem. Beni o gönül aldıysa onun hayatına, o gönlü kırarsam ne yerim olur onda ne yurdum...
Ben de öyleydim. Sonra sinirlendiğimde susmayı öğrendim.Çok işe yaradı. Susmayı deneyin...
susmayı denemek ama sustuktan sonrası ? susarak mı halledicez yoksa sakinleşip konuşarak mı?
bende böyle bi sorun yaşıyorum şuan aslında ama sadece susuyorum.susmak sakinleşmek için degil de genelde içimden konuşmak gelmedigi için oluyo.sonrası sadece sessizlik olarak kalıyoo çözümlenen bişi yok .. bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım..
Zaten sorunlarımızın kaynağı hep bu oldu.
Biraz kendimi iyi hissetmek için açtım konuşmak iyi geliyor.
Teşekkür ederim , uğraşacağım canım
Evet birde bu kısmı var olayın.
Tamam susuyor iyi güzelde bu sefer sakinleşince konu açılmıyor üstü kapanıyor.
Ben sıcağı sıcağına konuşmak istiyorum.
Bugun beni delirtti arıyorum aramıyor neymiş çok sinirliymiş hakim olamadım kendime ağladım bu sefer daha çok köpürdü.
Bitti dedik falan filan.
Sonra kapat ben seni yarın arayacağım yatcam dedi sustu.
Gönül Allah u Teala'nın insandaki aynasıdır,tecelligahıdır.Kırma,kulu incinirken Rabbin de incinir...Çok güzel söylemişsin ve haklısın gerçekten
Sanırım olgunlaşmak bu.
Ben sinirlenince acıtmak istiyorum.
Sevmiyor muyum seviyorum tabiki.
Ama acıyınca acıtmak istiyorum
Bu özelliklerimi törpüleyeceğim.
Sanki beni anlatmışsın.. Şu an bi sevgilim yok ama ne zaman bi ilişkiye başlayacak gibi olsam o kişiyle arkadaşken çok pozitif bir insan oluyorum, ama bakıyorum aramızda bişeyler olacak hemen dikenlerimi çıkarıyorum.. Bu benim için şu demek:"karşıdaki kişi beni seviyorsa her türlü huysuzluğuma katlanır, benim her türlü sinirimi öfkemi çekerse de beni hakediyor demektir".. Tamam bunu başta yaparsın bir nevi test gibi ama sonradan ilişki ciddileşip ilerleyince bunu yapmak karşıdakini ve kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor.. Ben ne dersem o olacak havaları, nasılsa karşıdaki seviyor ya yapacak kardeşim herşeyi..!!! Öfke, karşıdakine çatma ve en sonda da dediğini yaptırma sen naparsan yap karşıdan güzel söz bekle oldu canım.. Bence burda iş yine bize düşüyor baktık sinirlendik o an susup bizi yatıştıracak şeyler bulmalıyız.. Mesela müzik dinleme, yürüyüş yapma ya da uyuma olabilir bu aktiviteler.. Sonra sakinleşince karşıdakinede bu konuda hassas olduğumuzu hatırlatarak tekrar konuşmayı denemeliyiz..
Biliyoruzda birde yapsak ne güzel olur di mi :)
Gönül Allah u Teala'nın insandaki aynasıdır,tecelligahıdır.Kırma,kulu incinirken Rabbin de incinir...
şimdi bizde onları kırdıysak nolcak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?