- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
canım Paslotap'ın yazdıkları çok doğru. aslında böyle olmak gerekli. susmasını bilirsek belki düğüm sorun filan kalmayacak. canım tabi açıcaksın bizde burda konuşacaz rahatlayana dek.sen rahatlayabilirsen ne mutlu bizlere.
bittiye kadar gelmesede aynısını yaşıyorum bende.susuyorum susturuyorum evet üzeri kapanıyo konuşmuyoruz.tekrar açılmıyo zaten tekrar konuşmayada tahammülüm olmuyo .sonra da bakıyorum ki hersey sogumuş olay kapanmış canımlar cicimler gelmş ama içime sinmiyo ben istemiyorum ne tartışmak nede olanı biteni unutmuş giibi yapmak...cok yoruldum sanırım ben ya
öncelikle öfkenizi kontrol edemediğinizi kabullenmeniz güzel bişey bi adım atmışsınız demektir. Sinirlendiğinizde kendinize telkinlerde bulunun, sizde susmayı deneyin inanın çok işe yarayacak.
Biliyoruz ama uygulama kısmı mesele oluyor sanırım :)
O kadar haklısın ki yazdıklarında , bende böyle düşünüyorum ama yinede bana hiç kızmasın istiyorum
1 sene boyunca çekti kuzu gibiydi sevgilim. Aslında o sakinleşince kuzu oluyor gene. Sonra ipler bir gerildi gerilim sürdü gidiyor.
2 yılı devirdik , onsuz olmak istemiyorum.
Beni biliyor suyuma gitsin istiyorum , sanırım haksızlık ediyorum ona.
Böylede tek suçlu ben oldum sanırım :26:
Af dileyeceksiniz.Bu kadar.
İnternette öfke kontrolüyle ilgili bişeyler araştırayım madem öyle.
Radikal değişiklikler yapmalıyım sanırım.
Bu durum herkese karşı böyle asabileşiyorum , çenem yok mu çenem ..
Af dileyeceksiniz.Bu kadar.
Tabiki suyuna gitmesi gereken zamanlarda olacak ama hep bana hep bana olmaz.. Sonra bir patlar ne olduğunu şaşırırsın söyliyim :) Son sevgilimde böyleydi herşeyimi alttan alırdı birgün bi patladı o gün oda sinirliydi çünkü ve ben ilk defa onu kaybedebileceğimi düşünüp korkmuştum daha öncesinde aklıma bile gelmemişti bu :)
Sadece ona karşı mı böylesin yoksa ailen ve arkadaşlarında da durum aynı mı ?
Biliyo musun aslında bende senin gibiyim herkese karşı çok agresifim hatta psiyatriden yardım alacağım bu pazartesi :))
ya dönülmesi zor yollardaysak nolcak.haklıysak hani. haklı olduğumuz halde af dilememiz doğru olur mu?
canım Allah hepimizden razı olsun, iyi ki buradayız ve birbirimize destek olabiliyoruz. tabiki bunlar sana iyi gelecek ve daha iyi hissedeceksin yakında hem öfkemizide kontrol altına alcaz
ya dönülmesi zor yollardaysak nolcak.haklıysak hani. haklı olduğumuz halde af dilememiz doğru olur mu?
Haklılık ya da haksızlık.Af dilemek kimseyi küçültmez.Eğer karşıdaki haklı olduğunu düşünüyorsa diretmenin anlamı yoktur.Tüm dünyayı delil diye de sunsanız gözü görmez.Haklı olduğunuzu biliyorsa ve hala diretiyorsa ben haklıyım diye af dileyin.Haysiyeti varsa o affın ne anlama geldiğini anlar.
Dönülmesi zor yol yoktur.Arafta kalmak yerine ya tamam ya devam demelisiniz.Yalnızca kırdığınız gönül için af dileyin herkes yoluna gitsin...
Bir arkadaş susunca içinde kalıyor insanın gibi bir şey söylemiş. Evet susunca içinde kalıyor ama ben gördüğüm yanlışa susmam.Susuşum şöyledir.Meramımı dile getiririm,öfkeyle değil.Sonra o konuştukça susarım,sakinleşmeyi beklerim.Buz gibi olurum.Üstü örtülmez hataların,aksine konuşulması ve her iki tarafın düşünmesi için vakit tanırım.Herkes sakin kafayla düşünür ve olay çözülür...
O durumuda yaşadık . Patladı ve uzun süre durum tersine döndü benim için.
Şoklara sokmuştu beniii
Aslında kim haklıysa o bastırıyor.
Ben sorun çıkarmasam o ses çıkarmıyor.
Ama ne yapayım benim için gerçekten sorun oluyor onlar.
Karakter olarak farklıyız ben paniğimdir , sabırsızımdır . O ise sakin , çözüm odaklı ve sabırlıdır.
Ben herşeyi önemserim o vurdum duymaz öyle herşey sorun olamaz onun için.
Beni gerçekten sevdiğine inandığım herkese böyleyim sanırım
Ben birde aileme böyleyim çünkü onlarda bana keçi işte der takılmazlar pek bilirler huyumu
Başta bize zarar böyle olmak aslında yıpratıyoruz kendimizi başka bişey değil..
Yüreğime güzel duygular serptin
Evet zararın en büyüğü gerçekten kendimize.
Çünkü öfke öyle kötü bişey ki dışarıyı yakmadan içini kavurup dışarıya vuruyor.
Bazen insan kendini seven biri öyle ihtiyaç duyuyor ki.Kaybetme bu güzelliği
Umarım bir gün ben de sevilirim :2:
Evet bu konu benimde işime yarayacak aslında vakit bulunca bütün sayfaları okurum :)
Sonra maddeleştiririz belki de .
Neler yapılır vs vs gibi :)
Şuan çok sakinleştim mesela.
Duruldum , belki o durulmayacak ve yarın benden ayrılacak.
2 aydır ilk kez içime bu korkuyu düşürdü mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?