Moralim çok bozuk , biraz destek ...

Canım Allah razı olsun gerçekten ya.
Okadar iyi geldiki şu konuşmalar.

Biz ayrılmak istemiyoruz biliyorum ama biyerde bittiye geliyor.
Sonra hepsi unutuluyor güzel sözler.
E madem böyle olcak kırmayalım.
Ne kadar istesemde olmuyor.
Bende yoruldum onu severken kavga edip üzülmekten ...

öncelikle öfkenizi kontrol edemediğinizi kabullenmeniz güzel bişey bi adım atmışsınız demektir. Sinirlendiğinizde kendinize telkinlerde bulunun, sizde susmayı deneyin inanın çok işe yarayacak.

İnternette öfke kontrolüyle ilgili bişeyler araştırayım madem öyle.
Radikal değişiklikler yapmalıyım sanırım.
Bu durum herkese karşı böyle asabileşiyorum , çenem yok mu çenem ..

Tabiki suyuna gitmesi gereken zamanlarda olacak ama hep bana hep bana olmaz.. Sonra bir patlar ne olduğunu şaşırırsın söyliyim :) Son sevgilimde böyleydi herşeyimi alttan alırdı birgün bi patladı o gün oda sinirliydi çünkü ve ben ilk defa onu kaybedebileceğimi düşünüp korkmuştum daha öncesinde aklıma bile gelmemişti bu :)
Sadece ona karşı mı böylesin yoksa ailen ve arkadaşlarında da durum aynı mı ?

İnternette öfke kontrolüyle ilgili bişeyler araştırayım madem öyle.
Radikal değişiklikler yapmalıyım sanırım.
Bu durum herkese karşı böyle asabileşiyorum , çenem yok mu çenem ..

Biliyo musun aslında bende senin gibiyim herkese karşı çok agresifim hatta psiyatriden yardım alacağım bu pazartesi :))

O durumuda yaşadık . Patladı ve uzun süre durum tersine döndü benim için.
Şoklara sokmuştu beniii
Aslında kim haklıysa o bastırıyor.
Ben sorun çıkarmasam o ses çıkarmıyor.
Ama ne yapayım benim için gerçekten sorun oluyor onlar.
Karakter olarak farklıyız ben paniğimdir , sabırsızımdır . O ise sakin , çözüm odaklı ve sabırlıdır.
Ben herşeyi önemserim o vurdum duymaz öyle herşey sorun olamaz onun için.
Beni gerçekten sevdiğine inandığım herkese böyleyim sanırım

canım Allah hepimizden razı olsun, iyi ki buradayız ve birbirimize destek olabiliyoruz. tabiki bunlar sana iyi gelecek ve daha iyi hissedeceksin yakında hem öfkemizide kontrol altına alcaz

Biliyo musun aslında bende senin gibiyim herkese karşı çok agresifim hatta psiyatriden yardım alacağım bu pazartesi :))

Anlattıklarını banada aktarır mısın :)
Aslında erkek arkadaşımla yardım almayı bizde düşündük çünkü ayrılmak istemiyoruz mantıklı düşünürken.

ya dönülmesi zor yollardaysak nolcak.haklıysak hani. haklı olduğumuz halde af dilememiz doğru olur mu?

Haklıysak af dilemicez affedeceğiz canım.
Seminerde bir hocamız demişti.
Affedin , affedin ki kafanız rahatlasın .

canım Allah hepimizden razı olsun, iyi ki buradayız ve birbirimize destek olabiliyoruz. tabiki bunlar sana iyi gelecek ve daha iyi hissedeceksin yakında hem öfkemizide kontrol altına alcaz

Şuan çok sakinleştim mesela.
Duruldum , belki o durulmayacak ve yarın benden ayrılacak.
2 aydır ilk kez içime bu korkuyu düşürdü mesela.

ya dönülmesi zor yollardaysak nolcak.haklıysak hani. haklı olduğumuz halde af dilememiz doğru olur mu?

Haklılık ya da haksızlık.Af dilemek kimseyi küçültmez.Eğer karşıdaki haklı olduğunu düşünüyorsa diretmenin anlamı yoktur.Tüm dünyayı delil diye de sunsanız gözü görmez.Haklı olduğunuzu biliyorsa ve hala diretiyorsa ben haklıyım diye af dileyin.Haysiyeti varsa o affın ne anlama geldiğini anlar.
Dönülmesi zor yol yoktur.Arafta kalmak yerine ya tamam ya devam demelisiniz.Yalnızca kırdığınız gönül için af dileyin herkes yoluna gitsin...
Bir arkadaş susunca içinde kalıyor insanın gibi bir şey söylemiş. Evet susunca içinde kalıyor ama ben gördüğüm yanlışa susmam.Susuşum şöyledir.Meramımı dile getiririm,öfkeyle değil.Sonra o konuştukça susarım,sakinleşmeyi beklerim.Buz gibi olurum.Üstü örtülmez hataların,aksine konuşulması ve her iki tarafın düşünmesi için vakit tanırım.Herkes sakin kafayla düşünür ve olay çözülür...

Yüreğime güzel duygular serptin

Ben birde aileme böyleyim çünkü onlarda bana keçi işte der takılmazlar pek bilirler huyumu
Başta bize zarar böyle olmak aslında yıpratıyoruz kendimizi başka bişey değil..

Ben birde aileme böyleyim çünkü onlarda bana keçi işte der takılmazlar pek bilirler huyumu
Başta bize zarar böyle olmak aslında yıpratıyoruz kendimizi başka bişey değil..

Evet zararın en büyüğü gerçekten kendimize.
Çünkü öfke öyle kötü bişey ki dışarıyı yakmadan içini kavurup dışarıya vuruyor.

Şuan çok sakinleştim mesela.
Duruldum , belki o durulmayacak ve yarın benden ayrılacak.
2 aydır ilk kez içime bu korkuyu düşürdü mesela.

canım birşey olmaayacak sen sakin bir ses tonuyla aç telefonlarını değiştiğini hisseder.öfkeni kontrol etmenin ilk basamağı diyelim :) korku düşmesi önemli değil önemli olan senin bu adımı atman.farkeder canım emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…