Moralim çok bozuk , biraz destek ...

kavga anında beni sakinleştirmek için susmayı tercih ediyor ama bende kavga anında susunca iyice deliriyorum,konuşup bana cevap verse ayrı deliriyorum
deliyorumda deliriyorum..
Adam ne yapsa bir kulp bulucam illakii..

Vallahi şu cümlelerin beni anlatıyor inan ki.
Bende deliriyorumda deliyorum
Linki kaydetmedim bulmaya çalışayım yazacağım sana..
Sanırım gene sorunumuz bu.
Öfkeyle başa çıkamamak ama başarabiliriz.
2 haftadır trip atıyormuşum artık bıkmış ama ekliyor bak senden değil triplerden .
Herşey için surat asıyorsun.
1 ay düzel dedi. Ben zaten çekiyorum bir şekilde ama biraz aramız düzelsin dedi.

Özelden msj atarsın o zaman sen bana.
Canım sence senin sorunun kaynağı ne ?
Ne tetikliyor ?

Canım sanki beni anlatmışsın ya,off çok yıpratıyor bu durummm..

Burcumu yazmayı unutmuşum :) Burcum boğa canım.

Canım sanki beni anlatmışsın ya,off çok yıpratıyor bu durummm..

Kızların genel durumu bu sanırım.
Evet bizide çok yıpratıyor

Konumu oku istersen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...578887-erkek-arkadasimi-cok-sikiyormusum.html

Canım konunu okudum.
Bizi durumumuz sizden biraz daha farklı.
Ben ona hesap sorarım o sorar bunlar sorun teşkil etmiyor bana böyle bişeyle hiç gelmedi.
Sorun ona birşeyi yüzkere açıklatıyorum bana kızıyor ben çok trip yapınca falan.
Bir süre sonra patlama yaşıyor ben alınıyorum bu kez.
Hatta sordum bana hesap vermek yada bunu yapmam seni sıkıyor mu diye hayır dedi soracaksın tabi ama açıklama yapınca bana inan on kere sorma dedi.
Bizim meselemiz benim hiç susmamam ve onun hep alttan almasını istemem.
Almayınca sevmiyor gibi hissediyorum.

bazen dayanamıyoruz ama susmak herseye çözüm sanırım.sustugumuzda karşımızdakı konuştuguna pişman olucaktır

Haklısın ama yapı olarak sakin değilim susmak olayını yapamıyorum

Sanki beni,bizi anlatmışsın ya. O kadar örtüşüyor ki huylarımız üstelik biz nişanlıyız düğün tarihimiz yerimiz belli.
Bu saatten sonra ayrı kalmamız imkansız ama en ufak bir gerginlik o kadar büyüyor ki anlatamam.
seninle tek farkımız ben ne kadar sayarsam o da o kadar sayıyor ikimizde teraziyiz ve bu yüzden hep aynı şeylei karsı taraftan bekliyoruz.
İkimizde alttan almıyoruz hep savas içindeyiz.Bazen sevgimizden bile şüpheye düşüyorum.
Bir de ah o mesafeler yok muu. yanımda olsa sarılır öperim ama uzaktayken öyle mi alamıyoruz birbirmizin gönlünü

benim erkek arkadaşım da çok sinirliydi. hep alttan alan ben olurdum. en sonunda güzel bir şekilde böyle yapmaması gerektiğini eğer yaparsa ikimizinde acı çekeceğimizi anlattım. çok şükür o günden sonra sinirlerine hakim olmaya çalışıyor. onu çok seviyorum

fevri çıkışlar yapman ilşkini yıpratır .. seni sevse bile evlenmek istemeyebilir .yani soğtursun .. herşeyi alttan almasını bekleme ..onunkide can yani ...
bende favriydim başlarda kavgalarımız oldu sonra normal davranmaya başladım ilişkimiz yoluna girdi çok şükür .. tanıma aşamasından oluyor bu tür şeyler ama sen uzun zamandır biliktesin sanırım artık bu şekilde davranman olumsuzluklar getirir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…