- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Bazen insan kendini seven biri öyle ihtiyaç duyuyor ki.Kaybetme bu güzelliği
Umarım bir gün ben de sevilirim :2:
paslotap canım sevilirsin tabi neden sevilmeyesin ki; kesinlikle haklısın insan kendini seven birine çok ihtiyaç duyuyor.
ah canım çok güzel açıklamışsın ama ağır konuşan ben oldum çünkü haketti çok canımı yaktı ve öfkeme nasıl dur deseydim bilemedim. şimdi ise af dilemek çok güç geliyor.
Hepimiz af dilemeyi gururumuzun kırılması olarak algılıyoruz.Özür dilemek istemiyorsak özür dilenecek bir şeyler yapmamalıyız sanırım.Biz kadınlar hıncımızı hemen almaya çalışıyoruz.Kavga ederken bile çok dikkat etmek gerekli,geri dönüşü olmayan sözler söyletir bazen öfke insana...Hatalar için önce Allah'tan af dilerim ki kulunun gönlüne merhameti versin de o da affetsin diye.Bir özür kimseyi küçültmez,özür dilenen kişinin gururunu okşuyorsa bu durum o zaten başka yolun yolcusudur
gururumun kırılması değilde verilmeyecek olan cevaptan emin olduğum içindir. haklıyım bunuda biliyor. ama tabi kendim için yine o kötü sözler için af dileyebilirim yine tabi bu yine bir geri dönüş sayılmaz af dilemekten kastının bu olduğunu anlıyorum canım.
canım birşey olmaayacak sen sakin bir ses tonuyla aç telefonlarını değiştiğini hisseder.öfkeni kontrol etmenin ilk basamağı diyelim :) korku düşmesi önemli değil önemli olan senin bu adımı atman.farkeder canım emin ol
Sen sadece kötü sözler için af dile.Af dilemek kadar affetmek de bir erdemdir.Sen borcunu öde,borcu defterden silmeyen bakkal utansın.Haktır,sorulur hesabı
öfke stres kontrolü, sinir terapisi gibi yardım alsanız, şu an çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama hadi diyelim eşiniz her şeye rağmen dayanmaya devam etti, ama çocuklarınıza yazık olur, devamlı kavgalı bir ortamda büyümeleri onlara çok büyük acı verecektir. tüm hayatlarını etkiler. bence profesyonel bir yardım alın buradan alacağınız yardım kalıcı olamaz.. psikoloğa gitmek, psikanalize katılmak en son çare olarak da psikiyatriye uğramak en akıllıca, en doğal, en olağan, en çabuk yanıt alacağınız bir çözüm. ama nedense ülkemizde kimse yanından bile geçmiyor.
bu üçü de olmadı en en son evlilik terapisine katılın derim. işte bu da dördüncü çözümüm
mutlu, huzurlu günler dilerim
Evli değiliz canım :) Ama 2 yılı geçkin ilişkimiz.
Sevgililer için var mı bu birlikte katılabilecekleri evlilik terapisi gibi birşey.
her şey için her şey için var, uykusuzluk için, iş hayatı için... aklında gelebilecek her sorunun için başvurabilirsin..
ister özel psikoloğa git ister terapilere ister devlet hastanesine..
aslında her ailenin bir terapisti bir psikoloğu olmalı, sorunun olsun olmasın, yaşamak bile başlı başına bir sorun olabilirken, sen kendine itiraf ettiğin bu sorununu çok rahat halledebilirsin..
Onunla beraber katılmamız sorun olur mu ?
Biz böyle evlilik terapisi gibi bişey düşünmüştük bir ara.
Çünkü gerçekten çözüm arıyoruz.
neden sorun olsun ki, ikiniz de gitmek istiyorsanız beraber gidin, evlilik terapisi gibi olur hiç de sorun olmaz. hatta direk evlilik terapisine başvurun, seansa başlamadan önce anlatın biz evi değiliz diye, orada zaten sizi hemen yönlendirip tarih vereceklerdir
Çok güzel söylemişsin ve haklısın gerçekten
Sanırım olgunlaşmak bu.
Ben sinirlenince acıtmak istiyorum.
Sevmiyor muyum seviyorum tabiki.
Ama acıyınca acıtmak istiyorum
Bu özelliklerimi törpüleyeceğim.
Peki ben numara nereden bulabilirim bana yardım eder misin ?
Ücretleri falan nedir bilgin var mı ?
Ararsa canım
Anlattıklarını banada aktarır mısın :)
Aslında erkek arkadaşımla yardım almayı bizde düşündük çünkü ayrılmak istemiyoruz mantıklı düşünürken .
Bende aynen öyleydim o bana tamam bak sus hayatım biraz sakinleş sonra konuşalım pişman olucağın şeyler deme diye tartışmanın ortasında bile doğru düzgün konuşurdu ama bendeki çene durmazdı illa canını acıtıcam illa sinirimi alıcam.
En son bana her şey böyle güzelken neden bunu yapıyosun dert mi arıyosun kendine dedi, haklıydı.
Yine susmuyorum ama artık sinirlendiğim zaman oldukça sakin bi şekilde konuşuyorum sen böylesin öylesin bunu yaptın şunu yaptın diye saldırmak yerine, sen böyle yaptın ve ben gerçekten üzüldüm kırıldım diyorum.
Gerçekten o kadar işe yarıyo ki. Hem güzelce söylediğinde daha çok anlıyolar
nerede oturuyorsan, şehir adını ilçe adını yaz ve psikolog yaz yanına, ya da evlilik terapisi yaz. arama motorundan arattığında karşına dolu çıkar, sitesini beğendiğin, adresini uygun bulduğun yerin telefon numarasını ara ve fiyat al
artık tüm muayenehanelerin, özelllerin, psikologların adresi sitesi internetten bulunabiliyor.
canım eğer istanbuldaysan sana bir psikolog önerebilirm?
arar canım biraz sakinleşmenizi bekliyordur. arar elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?