Moralim cok bozuk...Bu saatten sonra nasil olacak?

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Bu basligi derdimi paylaşma amacıyla aciyorum.

hiperprolaktinoma teshisi yani asiri prolaktin yuksekligi yasiyorum.
sanirim artan prolaktinin etkisiyle son birkac aydir asiri derecede anne olmak istiyorum. ancak 1 ay öncesinde esimin azosperm oldugunu öğrendik. bende asiri yuksek prolaktin ve 4 yilda epey buyumus bir miyom var. baska saglik sorunlarım da var.

31 yasindayim. yas faktoru devreye girdi artik.

eşime tedavi tutacak mi tutmayacak mi belli degil. sperm cikisi 0 cunku. yani ne olacak belli değil. bulunabilir de olmayabilir de.

benzer durumlari yasamis, hislerimi anlayan, tedavi olan, olmayan, bebegi olan olmayanlardan "yaşım geciyor artik bebek isi zorlasiyor, bu is nasil olacak" fikri eziyetine yorum bekliyorum.

edit: esimi iyi bir tup bebek merkezinde tedavi olmaya NASIL IKNA EDEBILIRIM...

Son düzenleme:
Rabbim kucağınızı en kısa zamanda doldursun inşallah.
Bir yakınımızda şöyle bir durum vardı . Sizinkiyle benzer bir durum olabilir belki. Spermi yok denecek kadar azdı. Eşiyle tedavi oldular ve şimdi maşallah tosuncuk gibi bi oğulları var :)

Son düzenleme:
amin insallah. yillik izindeyim is guc mesgale de yok, bende hormonlar iyice tavan yaptı. vakit cok düşünüyorum düşünüyorum sürekli.

amin insallah. yillik izindeyim is guc mesgale de yok, bende hormonlar iyice tavan yaptı. vakit cok düşünüyorum düşünüyorum sürekli.
Cok dusunmemeye çalışın. Kendinize uğraş bulun. Tedavinizi olun . @Senanlatkaradeniz in de dediği gibi bitkisel doğal kürlerle de destekleyin.
Inşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Asırı yüksek prolaktin hamileliğe engel önce bunu bi bilin

Neden yüksek araştırıldı mı ? Yogun sekilde erkek tipi killanmaniz ve aldiginizda cok kisa surede cikis var mi ?

Hipofizle ilgili çekim yapıldı mı?

Sebebi bulunursa sizde yediğinize içtiğinize dikkat ederseniz düşer

Soda dereotu üzümden kesinlikle uzak durun dar ve demirli sütyen takmayın, memeucunuzla banyoda dahi temasta bulunmayın

yasa hic takilma.38 yaşında kocası 42 yaşında arkadaşım 6 ayda hamile kaldı düşük yapti dusukten sonra 8.ayda yine hamile kaldi çocuğunu kucağına aldi.hatta menopoz asamasindayim çocuğum olmaz diyordu.24 yaşında arkadaşım millete inat çatır çatır doğuracam dedi yıllardır çocuğu olmuyor.nasip işi gerçekten.

İyi bir tüp bebek merkezine başvurun

Sıfır sperm teşhisi ile gittiğimiz merkezden teşhisin üzerinden bir yıl geçmeden kucağımızda Bebek ile ayrıldık

Üstünden 8 yıl geçti tıp ilerledi

Umutsuzluğa kapılmayın ama olmayabileceğimi de kabul ederek çıkın yola

En kısa sürede sevinçli haberler alırsınız umarım

bunlar niye ki..gercekten merak ettim alıntı yapamamışım.sutyen ve meme ucunu soruyorum

arastirildi. hipofiz adenom yok mr temiz cok şükür. o zaman pcostan suphelenilmisti
ancak yasadigim kaza sonrasi tedavi yarim kalmisti. dun tekrar arastirma hastanesine gittim. yarin kan vereceğim.

bol denebilecek sutyen kullaniyorum. soda dereotu uzum degil ama cok cikolata yiyorum. bunlarda hangi etken madde prolaktini artiriyor?

harika!

0 spermdiniz degilmi...eger istanbulda ise bana ozelden o merkezin adini yazabilirmisin...

ah benimkini ikna etsem "ozeller para tuzagi" diye bir mantik oturmus zihnine kurtaramiyorum. 2 yildir gittigi uni. hastanesinde elle tutulur bir sonucu yok. anlatamiyorum.

bunlar niye ki..gercekten merak ettim alıntı yapamamışım.sutyen ve meme ucunu soruyorum

Çok dar ve demirli sütyenler hem memeye hem memeycuna baskı yaptığı için prolaktinde artış oluyo destekli sütyen dar olmasa bile zararlı

Bebegi düşünün emdikçe süt gelir memeucuna temasla oluyo bu işte süt gelmesi için prolaktinin yani süt hormonun yükselmesi gerek

Doğum harici prolaktin yüksrldiğinde memeucu hassasiyeti olur kaşıma içindeki birikenleri boşaltma ihtiyacı hissedilir bu da daha çok arttırır

Yılkarca çektim prolaktinden kanasa öemeycum genede dokunmam

Bursa acıbadem hastanesi

Sizde de hormon sıkıntısı olduğu için uzman bir yerde başlamalısınız üni vs iyidir de biraz uzun süreçler deneme tahtası haline getirebilir sizi

haklisin nasipten öteye yol yok. gerekirse evlatlik almayi bile dusunmeye basladim. kafamda planlar yapiyorum: baska bir sehre tasinirim. isten ucretsiz izin alirim. kimseye duyurmamak adina

anaaa bilmiyordum.bende dokunmayayım
genelde cok hoyrat lif kese yaptığım icin koz tutar.dahada yapmam

dun banyo oncesi meme ucunda siyahlik gordum. sende de kararma yapmis muydi prolaktin. bildigin koyu mor siyah arasi renk

haklisin nasipten öteye yol yok. gerekirse evlatlik almayi bile dusunmeye basladim. kafamda planlar yapiyorum: baska bir sehre tasinirim. isten ucretsiz izin alirim. kimseye duyurmamak adina
duysunlar kime ne.iki kendini bilmez dedikodu yapacak diye niye kasıyorsun kendini.rabbim bebek nasip etsin insaAllah.koruyucu aile yine olursun.

Bursa acıbadem hastanesi

Sizde de hormon sıkıntısı olduğu için uzman bir yerde başlamalısınız üni vs iyidir de biraz uzun süreçler deneme tahtası haline getirebilir sizi
iste ben bunu eşime anlatamiyorum. cunku onun tedavi gördüğü bobrekle ilgili bir rahatsizligi var ve ona orada "ilginc vaka" gözüyle bakiyorlar. bunu bana kendisi soyluyor ustelik. ama yok özele para vermem diye tutturuyor.

ben de binbir emek kazandigim parayi sacma meraklisi degilim ama soz konusu olan saglik! nasil ikna edecegim bilemiyorum...

Açlık şekeri insülin ve 3 aylık şekerinizi gösteren test yaptırın

Etken madde hakkında hiçbir fikrim yok hepsinde farklı şeyler bile olabilir incirde a vitamini var trioidin çalışmasını engeller a vitamini tiroidlede bağlantısı var prolaktinin
keza memenin içi incire benziyo

Agnucaston kullandınız mı ? Hamile kalana kadarda bir sakıncası yok tüp bebek tedavisinde bile veriliyo

Hergün bir pors tatlı yerim agnu kullandığım zaman tvde çikolata reklamı bile midemi bulandırıyodu (şekerim yok ama demekki bi ilişkisi var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…