Moralim cok bozuk...Bu saatten sonra nasil olacak?

insulin direncim, yemek sonrasi ani tatli istegim var. pcos olma ihtimalim yüksek ama insallah degilimdir.

incir prolaktine iyi gelmiyor dogru mu anladim.

Sizinki kolay ilaçla hal olur ama eşinizin problemi hakkında bir bilgim yok. Ben 36 yaşında prolaktin hastası ve kullanmam gereken dostinex kullanmadığım halde evlat sahibi oldum. Darısı başınıza

Sizinki kolay ilaçla hal olur ama eşinizin problemi hakkında bir bilgim yok. Ben 36 yaşında prolaktin hastası ve kullanmam gereken dostinex kullanmadığım halde evlat sahibi oldum. Darısı başınıza

amin cok tesekkurler. 36 yasinda ve dostinex olmadan oldunuz degilmi. harika . bunlar bana moral veriyor.

amin cok tesekkurler. 36 yasinda ve dostinex olmadan oldunuz degilmi. harika . bunlar bana moral veriyor.
Genç kızken başladım dostinex son 6 sene ise onun yerine dogum kontrol hapı kullandım adet olabilmek için nasılsa prolaktin 90 larda geziyor 6 yılda doğum kontrol hapı içtim hamile kalmam diye iki ay ilaç içmedim çocuğu kucağında buldum Olacağı varsa oluyor.

hadi inşallah bana moral oldunuz:)

Ilacinizi düzenli kullanın zaten dostinex kullanımı sırasında hamile kalma ihtimalimiz ikiye katlanıyor. Eşinizde tedavisini aksatmazsa neden olmasın Rabbim ol der ve olur.
inşallah. miyom vardi bende o epeyce büyümüş. bugun ultrason cektirmistim de... forumda miyom basliklarini okudum. düşük mesajlarini. o beni bu kadar kötüledi.

Bursa acıbadem hastanesi

Sizde de hormon sıkıntısı olduğu için uzman bir yerde başlamalısınız üni vs iyidir de biraz uzun süreçler deneme tahtası haline getirebilir sizi

Allah evladınızi size bağışlasın inşallah.

Ben de bursadayim ve eşim azospermi. Ji..med i duymuşsunuzdur mutlaka. Orda tese ameliyati oldu ve sperm bulunamadı. Moralimiz de çok bozuldu. Iğne tedavisi verdi doktorumuz.

Bir fikir daha almak icin acibademe de gittik. Ordaki doktor da igne olmaniza gerek yok. Teseyi tekrarlayalım dedi.

3. Bir fikir olsun diye bir urologa daha gittik o da iğneden birsey kaybetmezsiniz olun ve ameliyatı öyle olun dedi.
Simdi birinin verdigi igneleri oluyoruz ama teseyi de acibademde olmayı düşünüyoruz. Ilk tesemizde cok yanlış şeyler yapılmış.

O kadar zor ki herseyi göğüslemek. Eşim okadar üzülüyor ki. Onun yanında belli etmemeye çalışıyorum ama sanırım cok yoruldum.

Sizin gibi mucizeler bir nebze olsun umut oluyor. Kendi evladim olmuş gibi seviniyorum duyunca.

gecmis olsun. ilk tesede ne yapilmis?

her doktor farkli birsey söylüyor. gercekten insan sağlıklı dusunup karar verme yetisinu kaybedecek hale geliyor

gecmis olsun. ilk tesede ne yapilmis?

her doktor farkli birsey söylüyor. gercekten insan sağlıklı dusunup karar verme yetisinu kaybedecek hale geliyor

Sizin de canınızı sıkmak istemem en başta bunu belirteyim. Ama bize doktorun söylediği azospermi de şans çok yüksek degil.

Tek testis ameliyat edilmiş. Ikisinde de aranması gerekirken yapılmamış. Ameliyattan çıkan doktorun açıklaması ise ikisine de travma yaşatmak istemedik.

Eşimle öyle kaldık.
Bize mikrotese dendi ama tese yapılmış. Acibademdeki doktor bu tese ameliyati cok hatali dedi.

Hormon ve genetik testler yapılıyor önce. Bizde ikisinde de hicbir sorun çıkmadı. Yani nedeni bilinmiyor azosperminin.

Hormonlarda sorun olsa iğne tedavisi ile şans daha yüksek olabiliyormus.
Genetik sorun varsa zaten olmaz dediler bebegimiz.

Kafamız allak bullak.

kanallarda tıkanıklık ihtimali degerlendirildimi

bu mikrotese denip tese yapma olayini cok okudum forumda.

benim moralimi bozan umidimi kiran seyler de işte bu olaylar.

Bir de keçiboynuzu

Denemişsinizdir belki

Biz Microtese organizasyonu yaptık ama örnekte sperm bulundu ameliyat olmadı

Keciboynuzu ağacını yedi kocam desem yeridir

Gülüyoruz ağlanacak halimize.

Veren de Allah, vermeyende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

kanallarda tıkanıklık ihtimali degerlendirildimi

bu mikrotese denip tese yapma olayini cok okudum forumda.

benim moralimi bozan umidimi kiran seyler de işte bu olaylar.

Ilk etapta zaten ultrasonla kanallara bakılıyor. Bir ameliyata bakar sonunun çözülmesi. Ama bizde sebebi bilinmeyen azospermi iste. Yine umutsuz degiliz şükür, genetik sorun olsa yapılacak bisey de yok demislerdi çünkü.

Para namına insanlarin umutları ve hayatlarıyla oynuyorlar ya, bu dünyanın öbür dünyası da var şükür.

Evet incir üzüm soda dereotu bunları unutun
Testleri ypturınca sonucu burayada yazın

yarin kan verecegim

endokrin doktoru sabah 7bucuk 8 arasi ac verilcek dedi.

9 gibi yemeyi kessem 10 12 saat açlık kafii olur sanirim degil mi

lutfen benim icin dua edebilirmi bu mesajimi okuyanlar, yarin verecegim tahlillerin sonucu iyi cikmasi adina

duanin enerjisi cok onemli benim icin

Yemediyseniz daha yemeyin
Verilen barkoddan sonuçlara bakarsınız yarın yazın buraya

Çdaha hiç tüp bebek denememişsiniz bak olabilir demekki. Benim 5 kez tüp bebek deneyip olmayan arkadaşım var. Eşini tanımadığımız için onu ikna etmen nasıl olur bişey diyemem. Miyomu olup doğum yapan arkadaşımda oldu

Benimde erkeklik hormonlarım yüksek çıkmıştı. Doktor bunun için tedaviye başlamadan çocuk düşünüyor musun diye sordu evet diyince tedaviye başlamadı. 1 ay sonrada hamile kaldım. Her şey ALLAH tan veren o rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…