- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
1 haftadir hic istahim yok dogru duzgun yemiyorum.Yemediyseniz daha yemeyin
Verilen barkoddan sonuçlara bakarsınız yarın yazın buraya
insallah cok tesekkur ediyorum. o da yuksek bende.Benimde erkeklik hormonlarım yüksek çıkmıştı. Doktor bunun için tedaviye başlamadan çocuk düşünüyor musun diye sordu evet diyince tedaviye başlamadı. 1 ay sonrada hamile kaldım. Her şey ALLAH tan veren o rabbim gönlünüze göre versin
Yas olayina hic takilmayin. Zaten herkes artik 30undan sonra doguruyor. Arti bu "35ten sonra bebek yapma sansin azaliyor" olayi o kadar bilimsel degilmis. Hatta yanlismis. Inglizcen varmi bilmiyorum, ama asagdaki video'yu izlemeni tavsiye ederim.
Cocuk icin en önemli unsur hazir olmaniz. Evliligin iyi gitmesi ve maddi olarakta bir cocuga bakabilmenizdir.
* yaşınız asla ileri değil,
* prolaktininizi ilaçla anında düşerürler,
* miyomunu laparoskopiki ile alırlar. İyi bı hekime olursan hiç sıkıntı yaşamazsınız.
* amh testi önemli önemlidir. Amh testiniz düşük degilse sorun yoktur. Keza düşük çıksa bile öyle böyle yumurta büyütülüyor.
* eşiniz asla telefon olan odada uyumamalı ve cebinde taşımanalı.
Azosperm'i konusunu bilmiyorum. Azosperm'i konuları var. Oradaki arkadaşlarla iletişime geçerseniz size mutlaka bilgi vereceklerdir.
Ben yaşadım , tüp bebek bölümünde bizim gibi çok kişi var dertlesiyoruz. Zaten bizi de bizden başka kimse anlayamıyor..
Sol tarafta kistim var, polip sebebiyle kürtaj geçirdim, sol tupumun tıkalı olduğunu rahim filmiyle öğrendim (50 dk açmaya çalıştılar anestezi almadim ve canım çıktı)
Bütün bunlara rağmen Dr sağ taraf temiz gebe kalabilirsin dedi. Esin test yapsın bir de ona bakalım dedi. Ve hayatımızın şoku eşimin sperm sayısı 3 çıktı, morfoloji bozuk , hız kötü.. 1 ay keçiboynuzu kürü yaptım sonra ikinci testi yaptı sayı 6 milyona çıkmıştı ama hala morfoloji ve hız kötüydü. Tüp bebek dedi doktorlar ama eşim ikna olmadı , haberlerde karışan embriyolar la ilgili birşeyler çıkmıştı . İstemiyorum dedi.
Sonra ikna oldu. Şöyle ki tüp Bebek için hastanelerde ön görüşme yapıyorsun muayene ücreti alınmıyor. Bir gidelim ne kaybederiz dedim. Kabul etti , gittik doktor çok guleryuzlu bir kadındı sonuçlarımizi gösterdik detaylıca açıkladı. Eşim oracıkta kabul etti.
Şu an 2 aylık hamileyim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kalbinizi ferah tutun tıp çok ilerlemiş durumda herşeyin çaresi var. Eşinizi bir an evvel on görüşmeye götürün
bende de oluyor ama benimkiler migrenden ötürü.Konu ile alakasız olacak ama ben şiddetli baş ağrıları yaşıyorum ve ben dede prolaktin yüksek.acaba siz dede baş ağrısı var mı bu ağrıya prolaktin mi sebep oluyor
Tövbe tövbe :):)radyasyon etkiliyor degilmi! ah o telefon hep cebinde hep odada. ah ah.. heryerinde... kaktus baglayacagim sirtina radyasyonu emsin diye.
amh testi sanirim benden bu surecte istenecek. benim en buyuk engelim prolaktin ve miyom duruyor şuan. iyi tarafindan bakmayi basaramadim son bikac gundur. ya hipofizde ur olsaydi? onu burundan girip müdahale ile çıkarıyorlar. (ben ameliyattan cok korkuyorum da)
gidip kendimi cimdikleyim biraz, olaylara iyi yanindan bakmadigim icin.
Tövbe tövbe :):)
Ne hipofizde ur felan küçük Emrah a bağlamak yok :)
Sizde sorun yok ki.
Prolaktin yükselir bişey olmaz ki iki hapla aninda düşürülüyor.
Miyomunuzun bulunduğu yer bebek oluşumuna engel değilse aslında o bile sorun değil.
Eşinize yanlız söyleyin bu işler para dökmeden asla olmuyor.
En iyi hekimleri bulmak gerek bu işlerde.
Devlette hiç bir Özel teknik ve ileri seviye aletler yok. Boşa zamanını harcamasın eşiniz.
Bana da söyler misiniz acaba hangi tüp bebek merkeziydi? Evladınızı Allah bağışlasın.İyi bir tüp bebek merkezine başvurun
Sıfır sperm teşhisi ile gittiğimiz merkezden teşhisin üzerinden bir yıl geçmeden kucağımızda Bebek ile ayrıldık
Üstünden 8 yıl geçti tıp ilerledi
Umutsuzluğa kapılmayın ama olmayabileceğimi de kabul ederek çıkın yola
En kısa sürede sevinçli haberler alırsınız umarım
jinemed bursa.Bana da söyler misiniz acaba hangi tüp bebek merkeziydi? Evladınızı Allah bağışlasın.
Düzeltme: Cevabınızı sonradan gördüm Bursa'ymış, teşekkürler paylaştığınız için.
İlaçlar ve tedavi aşağı yukarı 10.000₺ tutuyor. Ama yıllarca çocuk sahibi olamamaktan yada hayat boyunca hiç evlat sahibi olmamaktan iyi değil midir. Bence değer eşinizin başka kaygıları var gibi. Aslına bakarsanız bu tedavide olan hep kadına oluyor ilaçlar vs. İnsan mahfoluyor. Ama nedense eşi ikna etmekte bize düşüyor işin garip tarafı.masallah cok sevindim.
tup bebek merkz. ile ilgili ilk soyledigimdeki tavri cok sert idi. onun tum tahlillerini toplayip ben ongorusmeye gittim. kendi gelmedi. sonra ben ona doktorun soylediklerini aktardim. ucretsiz gorustuler bak anlatti doktor dedim. "tabi daha sonra iyice yolacaklari icin ilkinde para almasalar da olur" dedi.
belki arastirma hastanesi rapor cikarirsa o raporla fiyat biraz iner, boylece ikna edebilirim. her halukarda stresli ve uzun bir süreç. Allah yardimcimiz olsun
İlaçlar ve tedavi aşağı yukarı 10.000₺ tutuyor. Ama yıllarca çocuk sahibi olamamaktan yada hayat boyunca hiç evlat sahibi olmamaktan iyi değil midir. Bence değer eşinizin başka kaygıları var gibi. Aslına bakarsanız bu tedavide olan hep kadına oluyor ilaçlar vs. İnsan mahfoluyor. Ama nedense eşi ikna etmekte bize düşüyor işin garip tarafı.
Allah yardımciniz olsun. Dualarimdasiniz inşallah bir an evvel ikna olur
amin, sagolun cok, Rabbim sizin de yardimciniz olsun insallahAllah yardimciniz olsun .sakin beni yanlış anlamayın bazıları baba olmayı hak etmiyorlar.rabbim yar ve yardimciniz olsun . (Ben esimi kastetmistim).
Allahrazı olsun.herşeyi oluruna bırakın hayırlısı neyse o olsunamin, sagolun cok, Rabbim sizin de yardimciniz olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?