Ya sağolunPkoluyum, ilk çocuğumdan sonra öğrendim ne zamandır var bilmiyorum.
Ama bir muayenede doktor ikinciyi istiyorsan geç kalıyorsun bir an önce yap yoksa çok zor demişti. Ve o ay yeni doğum kontrol hapı verip yollamıştı. Ben bir sonraki kontrole hamile gittim :)
Pko düşündüğün kadar korkunç bir şey değil, daha evli bile değilsin bu kadar üzme kendini
Çok üzüldüm.Allah beterınden saklasınDoğuştan rahmi olman öğrencim vardı...o genç kızim bile daha pozitifti
Hayatta bir ölüme çare yok...geri kalan herşeyin bir çözümü var.Eger karekter olarak herşeyi gözünde büyüten,negatif birisi olursan hayatı kendin için ve yanındakiler için zorlaştırirsin ...bu iş ,arkadaş seçimine ,eş seçimine kadar yansır çünkü bu üçünde sadece sen secmiyorsun aynı zamanda seciliyorsun da.Çok üzüldüm.Allah beterınden saklasın
Hepınıze gunaydın öncelikle
Sabah doktora gittim o da aynı şekilde polikistik over gorunumun var dedı.
Ama hiç böyle aşırı duzensiz adet olmadım.
Umutlarım kırıldı 7 kilo vermıstım regllerım düzene girmişti.
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.
İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.
Dua etmenize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor
Ya sizce soğul lipoliz mi yaptırsam yoksa bir şekilde spora devam mı etsem
Bölgesel vermeye ihtıyacım var biraz
Bana da yuzde 90 cocugun olmaz demisti
Ya evet ama istek işte ileride özlem çekip aglamam umarımBizzat ablam pkolu. Hic duzenli adet oldugunu bilmem. Ona da olmaz cocugun demisti doktorun biri. 2 cocugu var. Pespese oldular. Hatta ablam nasilsa olmaz diyerek ilk sene cok da korunmadi. Saldi kendini yani. Bi 2 3 sene sonra tup bebek yapariz diyorlardi. 1. Seneleri bitmeden hamile kaldi. Yigenim 1.5 yasindayken de 2. Ye hamile kaldi.
Tabiki sana illaki dogal yolla olacak demiyorum pkolu olup tup bebekle hamile kalan cok arkadasim var. Hatta arkadasin doktoru tup bebekte pko avantaj oluyor. Cok yumurta olustugu icin demisti.
Ustelik ne yani hersey cocuk mu? Aile illa anne baba cocuktan olusmaz. Lutfen bunun icin kendini uzme.
Aglamayacaksin tabiki. Olum mu var ucunda. Stres yapma. Stres cok etkiliyor. Allaha birak.Ya evet ama istek işte ileride özlem çekip aglamam umarım
Merhaba hacamat ve sülük tedavisinde bahsetmişsiniz ,benim de daha önce iki defa ameliyat olmuşluğum var kistler sebebiyle ayni zamanda endometriozis hastalığı var acaba şifa olurmu ?bahsettiğiniz tedavi yöntemi nerede yaptırdınız ,ne kadar sürdü tedavi ayrıca ne kadara maal oldu ,2. Evliliğimimi yaptım daha yeni tüp bebek düşünüyorum fakat alternatif tıbbı da araştırıyorum .Acil ameliyat denen kistim yari yariya küçüldü Allah in izniyle.. O donem ben de cok üzülmüştüm; ameliyat olmak istemiyordum kistlerin yenilenme ihtimali yuksek oldugu icin.. Alternatif tedavilere yoneldim son bir umutla, hem kür tedavisi uyguladım hem de hacemat ve sülük yaptirdim.. Sukurler olsun, kist küçüldü, adetlerim duzenli, doktor da "şu an bir sorun yok, kontrollere gel yalnizca" dedi.. Alternatif tedavilerimi duyunca cok şaşırdı hatta, genelde karşı oluyorlar cunku oyle şeylere.. Cocuk meselesinde de, bi suru kistle hamile kalan da var, hicbi problem yokken kalamayan da.. Şifa Allah'tan, umitsiz olma..
Ben Turkiye'de yaşıyorum, bi yakinimin önerisi ile gittim, burda cok acik yazamiyorum ama bu işin manevi boyutu var bir de, o yonunden de anlayan birisi olmasi daha iyi olur, benim gittiğim kisi de hem manevi yönden hem de tıbbi olarak bilgili biri, evinde yapiyor tedaviyi, gayet temiz sekilde.. Kendisine gittikten sonra hamile kalan cok kisi var.. Kadin hastalıkları, kist, miyom vs ile alakali fayda goren de cok kisi var.. Şifa Allah'tan elbette, bunlar vesile.. Ben sünnet oldugu icin cok umutlu basladim bu tedaviye.. Şükürler olsun fayda da gordum Allah'in izniyle.. Arada önerdiği kür ve besinler de oldu benim rahatsizligim ile alakali..Merhaba hacamat ve sülük tedavisinde bahsetmişsiniz ,benim de daha önce iki defa ameliyat olmuşluğum var kistler sebebiyle ayni zamanda endometriozis hastalığı var acaba şifa olurmu ?bahsettiğiniz tedavi yöntemi nerede yaptırdınız ,ne kadar sürdü tedavi ayrıca ne kadara maal oldu ,2. Evliliğimimi yaptım daha yeni tüp bebek düşünüyorum fakat alternatif tıbbı da araştırıyorum .
Anladım biz yurtdışındayız fakat tatile Türkiye’ye gelcez nasipse ,ilk evliliğimde tüp bebek ,ameliyat vs çok uğraştım ,şimdi zaman da daraldı yaş itibariyle ,bahsettiğiniz ,konuyu duydum önceden düşünüyorum .ankaraya da gelebiliriz sorun yok ,bir de sülük içerden mi bırakılıyor ?dışardan kaşık bölgesinemi yapışıyor ,riskleri varmı ?korkularım da var biraz aslın da vajinadan olursa diye irtibat için telefon yazarmısınız ?özelden tedaviyi yapan kişininBen Ankara'da yaşıyorum, bi yakinimin önerisi ile gittim, burda cok acik yazamiyorum ama bu işin manevi boyutu var bir de, o yonunden de anlayan birisi olmasi daha iyi olur, benim gittiğim kisi de hem manevi yönden hem de tıbbi olarak bilgili biri, evinde yapiyor tedaviyi, gayet temiz sekilde.. Kendisine gittikten sonra hamile kalan cok kisi var.. Kadin hastalıkları, kist, miyom vs ile alakali fayda goren de cok kisi var.. Şifa Allah'tan elbette, bunlar vesile.. Ben sünnet oldugu icin cok umutlu baslasim bu tedaviye.. Şükürler olsun fayda da gordum Allah'in izniyle.. Arada önerdiği kür ve besinler de oldu benim rahatsizligim ile alakali..
Maddi olarak zorlayici degil, yani ben 4 seansa toplamda 500 lira vermemişimdir, net hatırlayamadım su an.. Zaten yapan kisi para yonunden de tok biri, 100 ise 80 alan biri yani.. Süre olarak da tarihleri var, surekli de gidemedim, benimki toplamda 5 ay filan sürmüştür..
Ben kasık bolgesinden yaptirdim, duruma gore rahim icine de gonderiliyor.. Ben bi sorun yasamadim Allah'a sukur.. Sizin durumu bilemiyorum tabii, kendiniz gorusursunuz yapan kisiyle.. Ozelden konusalim irtibat meselesini..Anladım biz yurtdışındayız fakat tatile Türkiye’ye gelcez nasipse ,ilk evliliğimde tüp bebek ,ameliyat vs çok uğraştım ,şimdi zaman da daraldı yaş itibariyle ,bahsettiğiniz ,konuyu duydum önceden düşünüyorum .ankaraya da gelebiliriz sorun yok ,bir de sülük içerden mi bırakılıyor ?dışardan kaşık bölgesinemi yapışıyor ,riskleri varmı ?korkularım da var biraz aslın da vajinadan olursa diye irtibat için telefon yazarmısınız ?özelden tedaviyi yapan kişinin
Canım senin gibi bir sürü insan var Allah başka dert vermesin ne bu karamsarlık.Hepınıze gunaydın öncelikle
Sabah doktora gittim o da aynı şekilde polikistik over gorunumun var dedı.
Ama hiç böyle aşırı duzensiz adet olmadım.
Umutlarım kırıldı 7 kilo vermıstım regllerım düzene girmişti.
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.
İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.
Dua etmenize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor
Ya sizce soğul lipoliz mi yaptırsam yoksa bir şekilde spora devam mı etsem
Bölgesel vermeye ihtıyacım var biraz
Ya benım normal degerı 29 olması gerekırken prolaktının 30 çıkmıs doktor onemsemedi lütfen bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?