Moralim çok bozuk çook

Ya sağolun

Çok üzüldüm.Allah beterınden saklasın
Hayatta bir ölüme çare yok...geri kalan herşeyin bir çözümü var.Eger karekter olarak herşeyi gözünde büyüten,negatif birisi olursan hayatı kendin için ve yanındakiler için zorlaştırirsin ...bu iş ,arkadaş seçimine ,eş seçimine kadar yansır çünkü bu üçünde sadece sen secmiyorsun aynı zamanda seciliyorsun da.

PKO olan bir tanıdığım evliliğinin ilk haftasında gebe kaldı.
Şimdiden umutsuz olmanın bir anlamı yok

Bizzat ablam pkolu. Hic duzenli adet oldugunu bilmem. Ona da olmaz cocugun demisti doktorun biri. 2 cocugu var. Pespese oldular. Hatta ablam nasilsa olmaz diyerek ilk sene cok da korunmadi. Saldi kendini yani. Bi 2 3 sene sonra tup bebek yapariz diyorlardi. 1. Seneleri bitmeden hamile kaldi. Yigenim 1.5 yasindayken de 2. Ye hamile kaldi.
Tabiki sana illaki dogal yolla olacak demiyorum pkolu olup tup bebekle hamile kalan cok arkadasim var. Hatta arkadasin doktoru tup bebekte pko avantaj oluyor. Cok yumurta olustugu icin demisti.
Ustelik ne yani hersey cocuk mu? Aile illa anne baba cocuktan olusmaz. Lutfen bunun icin kendini uzme.

Ya evet ama istek işte ileride özlem çekip aglamam umarım

Bende basit kist vardı. Arkadaşımda Pko. Ben 2 yıl hamile kalamadım o ilk denediği ay kaldı. Ben çok da büyük bir engel olduğunu düşünmüyorum endişelenmeyin

Ya evet ama istek işte ileride özlem çekip aglamam umarım
Aglamayacaksin tabiki. Olum mu var ucunda. Stres yapma. Stres cok etkiliyor. Allaha birak.
Bak sana bir ornek daha vereyim. 4 basarisiz tup bebek deneyimi olan bir ogretmen arkadasim vardi. Embriyolar hep sagliksizdi. Yerlestiriyorlardi dusuyordu bebekler. Epey para doktuler hatta. En sonki tup bebekte toplam 7 tane embriyosu oldu. Amerikaya gonderdiler gen taramasi yapildi. 7si de hasta geldi. Ne kadinda ne adam da gen sorunu yok. Ama olusan embriyolar hep hasta geldi. Biraktilar onlar da artik. Evlat edindiler. 45 yasina geldi kadin. Kendiliginden hamile kaldi. Dusecek diye beklerken bebek tutundu ve butun tarama testlerinde saglikli cikti. Simdi 2 hafta sonra falan kucagina alacak.
Rabbim verecegi zamani biliyor demek ki. Ve en onemlisi stres. O kadin bana hep diyordu ki evlat edindigi cocuk icin cok stresliydim ve mutsuzdum. O benim hayatim oldu. Bana umut oldu. Bebekken aldilar yetistirme yurdundan ve umut koymuslardi adini da. O cocuk onlari cok mutlu etti ve stresten uzaklastirdi. Sonra da hamile kaldi iste. Stres cok cok onemli.

Kızlar hepınıze sagolun diyetisyenden gelıyorum insülin direncim baya düşmüş kan şekerim normal artık ve mutluyum biraz en azından bunlar guzel çıktı

Hayatı kendinize bu kadar dar etmeyin sağlıklı beslenin fazla kilonuz varsa versin karbonhidrat minimum olsun hayatınızda ve düzenli spor yapın en önemlisi stres yapmayın bütün değerler nasıl normale dönüyor göreceksiniz bu bir kısır döngü ne kadar çok kilo ve sağlıksız yaşam o kadar sarpa sarması demek. Sürekli kontrol altında olun fsh lh ve insülin direncine baktırın ekstra şekere de aynı şekilde bunlar yeterli.Bende pco hastasıyım bekarken ilaçsız regli bile olamazdım senelerce doğum kontrol hapı kullandım sonra spor ve sağlıklı beslenme girdi hayatıma bir kaç sene sonra çocuk istedim 5-6 ay denemeyle çok şükür hamile kaldım bir kaç yumurtlama sıkıntısı çekersen takviye vitamin alıyorsun o kadar bu kadar karamsar olmak iyi değil asıl kafada bitiyor kafaya takarsan olmaz

Merhaba hacamat ve sülük tedavisinde bahsetmişsiniz ,benim de daha önce iki defa ameliyat olmuşluğum var kistler sebebiyle ayni zamanda endometriozis hastalığı var acaba şifa olurmu ?bahsettiğiniz tedavi yöntemi nerede yaptırdınız ,ne kadar sürdü tedavi ayrıca ne kadara maal oldu ,2. Evliliğimimi yaptım daha yeni tüp bebek düşünüyorum fakat alternatif tıbbı da araştırıyorum .

Ben Turkiye'de yaşıyorum, bi yakinimin önerisi ile gittim, burda cok acik yazamiyorum ama bu işin manevi boyutu var bir de, o yonunden de anlayan birisi olmasi daha iyi olur, benim gittiğim kisi de hem manevi yönden hem de tıbbi olarak bilgili biri, evinde yapiyor tedaviyi, gayet temiz sekilde.. Kendisine gittikten sonra hamile kalan cok kisi var.. Kadin hastalıkları, kist, miyom vs ile alakali fayda goren de cok kisi var.. Şifa Allah'tan elbette, bunlar vesile.. Ben sünnet oldugu icin cok umutlu basladim bu tedaviye.. Şükürler olsun fayda da gordum Allah'in izniyle.. Arada önerdiği kür ve besinler de oldu benim rahatsizligim ile alakali..
Maddi olarak zorlayici degil, yani ben 4 seansa toplamda 500 lira vermemişimdir, net hatırlayamadım su an.. Zaten yapan kisi para yonunden de tok biri, 100 ise 80 alan biri yani.. Süre olarak da tarihleri var, surekli de gidemedim, benimki toplamda 5 ay filan sürmüştür..

Anladım biz yurtdışındayız fakat tatile Türkiye’ye gelcez nasipse ,ilk evliliğimde tüp bebek ,ameliyat vs çok uğraştım ,şimdi zaman da daraldı yaş itibariyle ,bahsettiğiniz ,konuyu duydum önceden düşünüyorum .ankaraya da gelebiliriz sorun yok ,bir de sülük içerden mi bırakılıyor ?dışardan kaşık bölgesinemi yapışıyor ,riskleri varmı ?korkularım da var biraz aslın da vajinadan olursa diye irtibat için telefon yazarmısınız ?özelden tedaviyi yapan kişinin

Ben kasık bolgesinden yaptirdim, duruma gore rahim icine de gonderiliyor.. Ben bi sorun yasamadim Allah'a sukur.. Sizin durumu bilemiyorum tabii, kendiniz gorusursunuz yapan kisiyle.. Ozelden konusalim irtibat meselesini..

Canım senin gibi bir sürü insan var Allah başka dert vermesin ne bu karamsarlık.
Spora devam pko da çünkü kilo etkili oluyor.
Geçmiş olsun tedavini ,kontrollerini aksatma yeter.

Bende pkoluyum adet düzensizliğim hiç olmadı ,şekersiz ,ekmeksiz pilavsız makarnasız diyet yapın ,
Kısır değilsiniz yumurtlamanuz kilo verdikçe düzelir

pko olan herkes sorunlarla gebe kalacak diye bir sey yok
bir cok tanidigim var pko olupta 2 3 denemede hamile kalan
ben pko idim tedaviyle hamile kaldim ancak bizde es durumuda problemliydi
e bu sartlar altinda benimde soyle dusunmem gerekirdi problemli bir esim olmasaydi belkide daha kolay hamile kalacaktim
gebelikte sorun sadece bayanlarla alakali olmayabiliyor
ayni durum esiniz icin soz konusu olsa esinize senin yuzunden cocuk sahibi olamiyorum mu diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…