Direncimi henuz yendım ama endokrin doktorum bu degerın çok oynak bir deger oldugunu söyledı ve hayat bu boyu dikkat etmek zorunda oldugumu dile getırdı.Aminnn. Yakın bi arkadaşımda pko ve insülin direnci vardı. Doktor önce insülin direnci için tedavi uyguladı. Onun adetleri de düzensizdi. İnsülin direnci düzene girince adet olmaya kilo vermeye başladı. Pko varken de hamile kaldı. Hiç korkma. Anne olmana engel değil
inşallah...umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza . kaç aylıkken kaybettiniz bebekleri ?
Hepınıze gunaydın öncelikle
Sabah doktora gittim o da aynı şekilde polikistik over gorunumun var dedı.
Ama hiç böyle aşırı duzensiz adet olmadım.
Umutlarım kırıldı 7 kilo vermıstım regllerım düzene girmişti.
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.
İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.
Dua etmenize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor
Ya sizce soğul lipoliz mi yaptırsam yoksa bir şekilde spora devam mı etsem
Bölgesel vermeye ihtıyacım var biraz
Ben de o doktorun diyorum gerçekten elim ayağım boşaldı yanımda annem de var ne kadar üzüldük.buna mi takıldınız. kendimi bildim bileli adetlerim duzensizdi. bekarken 4 ay adetimin gelmediğini bilirim dr polikistik
över var sende evlenirsen bekleme çocuk kolay olmayabilir dedi. ah o doktorun ben
.. korunmayı bıraktım birbuçuk ay sonra supriztakılmayın boşuna.
biri 4 diğeri 2 .. ilkinde sorun vardı diğerinde kalbi durduinşallah...
iki ,bir buçuk civarı hep
şimdi kuzum üç aylık oldu çok şükür ....
sende nasıl oldu
Cqnim hormonlar nasil .Ben evliyim polikistk over goruntm var adetlerm hormon skntki yok .dr bu sadece senin yunurtalgbin yapisi diyor .Evlenmemk neden oyle dusunme .Hepınıze gunaydın öncelikle
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.
İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.
Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor
Abartma bence pko çocuk olmasına engel değil 5 senelik evliyim pko var tedavi görüyorum olacağı varsa olur zaten olmuyosa zamanı var yada hayırlısı o demektirHepınıze gunaydın öncelikle
kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun gebeliklerinde?biri 4 diğeri 2 .. ilkinde sorun vardı diğerinde kalbi durdu
hayır doktorum öyle birşey önermedi ilkinde gebeliği biz sonlandırmak durumunda kaldık bazı organları yoktu yaşama şansı sıfırdıkan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun gebeliklerinde?
Doktorunu degiştirAma doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştu
anladım canım...hayır doktorum öyle birşey önermedi ilkinde gebeliği biz sonlandırmak durumunda kaldık bazı organları yoktu yaşama şansı sıfırdı
Bunu kesınlıkle yapıcam sagolunDoktorunu degiştir
herşeye bakıldı tüm testler yapıldı bir sorun bulunamıyor . diğerinin de kalbi durdu . hatta farketmedim kanama leke olmayınca rutin kontrolde öğrendimanladım canım...
maalesef o öyle olmuş...
çok çok geçmiş olsun
peki kanda pıhtılaşma faktörüne baktırdın mı diğer düşüklerin için?
ben genetik taramalı tüp bebek yaptrdım,
ngs deniyor biraz bak istersen .
kalbi durduysa ya kan gitmedi bebeğe, kan sulandırıcı kullanman lazım...herşeye bakıldı tüm testler yapıldı bir sorun bulunamıyor . diğerinin de kalbi durdu . hatta farketmedim kanama leke olmayınca rutin kontrolde öğrendim
bebeğe de birtakım testler yapıldı onda da birşey çıkmadı . ne yapacağız hiç bilmiyorum. Allah izin verirse olacak vermeyecekse de elimizden birşey gelmiyor .doktorlar tıbben açıklayamıyoruz durumunuzu diyorlar . birçok doktorla görüştük fakat sonuçsuzkalbi durduysa ya kan gitmedi bebeğe, kan sulandırıcı kullanman lazım...
ya da o da sağlıksızdı yaşayamadı...
rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin,
benim de doğal yolla oluyordu ama dört kayıptan sonra ngs li tüp yaptıralım dedik,
ve ayrıca günde iki tane kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime,
yine de elbette Rabbime emanet....
öyle nasip...bebeğe de birtakım testler yapıldı onda da birşey çıkmadı . ne yapacağız hiç bilmiyorum. Allah izin verirse olacak vermeyecekse de elimizden birşey gelmiyor .doktorlar tıbben açıklayamıyoruz durumunuzu diyorlar . birçok doktorla görüştük fakat sonuçsuz
amin inşallah benim için dua eder misiniz ? çok çıkmazdayız . Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsinöyle nasip...
Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...
ederim elbette............amin inşallah benim için dua eder misiniz ? çok çıkmazdayız . Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin
Pkoluyum, ilk çocuğumdan sonra öğrendim ne zamandır var bilmiyorum.Ama doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?