Moralim çok bozuk çook

Direncimi henuz yendım ama endokrin doktorum bu degerın çok oynak bir deger oldugunu söyledı ve hayat bu boyu dikkat etmek zorunda oldugumu dile getırdı.

buna mi takıldınız. kendimi bildim bileli adetlerim duzensizdi. bekarken 4 ay adetimin gelmediğini bilirim dr polikistik
över var sende evlenirsen bekleme çocuk kolay olmayabilir dedi. ah o doktorun ben
.. korunmayı bıraktım birbuçuk ay sonra supriz takılmayın boşuna.

Ben de o doktorun diyorum gerçekten elim ayağım boşaldı yanımda annem de var ne kadar üzüldük.

Cqnim hormonlar nasil .Ben evliyim polikistk over goruntm var adetlerm hormon skntki yok .dr bu sadece senin yunurtalgbin yapisi diyor .Evlenmemk neden oyle dusunme .

Abartma bence pko çocuk olmasına engel değil 5 senelik evliyim pko var tedavi görüyorum olacağı varsa olur zaten olmuyosa zamanı var yada hayırlısı o demektir

hayır doktorum öyle birşey önermedi ilkinde gebeliği biz sonlandırmak durumunda kaldık bazı organları yoktu yaşama şansı sıfırdı
anladım canım...
maalesef o öyle olmuş...
çok çok geçmiş olsun
peki kanda pıhtılaşma faktörüne baktırdın mı diğer düşüklerin için?
ben genetik taramalı tüp bebek yaptrdım,
ngs deniyor biraz bak istersen .

herşeye bakıldı tüm testler yapıldı bir sorun bulunamıyor . diğerinin de kalbi durdu . hatta farketmedim kanama leke olmayınca rutin kontrolde öğrendim

Pko sizin sandiginiz gibi bisey degil burda caresiz bi suru arkadasimiz var onlara haksizlik olur boyle konusmaniz. Pko ile hamile kalma sansiniz cook yuksek zaman alir belki ama olursunuz. Uzulmeyin simdeden. Cook gecmis olsun

herşeye bakıldı tüm testler yapıldı bir sorun bulunamıyor . diğerinin de kalbi durdu . hatta farketmedim kanama leke olmayınca rutin kontrolde öğrendim
kalbi durduysa ya kan gitmedi bebeğe, kan sulandırıcı kullanman lazım...
ya da o da sağlıksızdı yaşayamadı...
rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin,
benim de doğal yolla oluyordu ama dört kayıptan sonra ngs li tüp yaptıralım dedik,
ve ayrıca günde iki tane kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime,
yine de elbette Rabbime emanet....

bebeğe de birtakım testler yapıldı onda da birşey çıkmadı . ne yapacağız hiç bilmiyorum. Allah izin verirse olacak vermeyecekse de elimizden birşey gelmiyor .doktorlar tıbben açıklayamıyoruz durumunuzu diyorlar . birçok doktorla görüştük fakat sonuçsuz

öyle nasip...
Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...

Ama doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştu
Pkoluyum, ilk çocuğumdan sonra öğrendim ne zamandır var bilmiyorum.
Ama bir muayenede doktor ikinciyi istiyorsan geç kalıyorsun bir an önce yap yoksa çok zor demişti. Ve o ay yeni doğum kontrol hapı verip yollamıştı. Ben bir sonraki kontrole hamile gittim :)
Pko düşündüğün kadar korkunç bir şey değil, daha evli bile değilsin bu kadar üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…