Narsistik kiÅilik bozukluÄu ile ilgili farkındalık yaratmak ve kurbanların deneyimlerini paylaÅmak amacıyla kurulan destek platformu
www.narsistlemucadele.com
Burada, başka kaynaklarda, çoğu yerde 'Eşim Narsist' söylemini okuyorum. Yazdıkça güncelleyerek gideceğim, bir anda bitiremem çünkü yazarken bazen benim de ataklarım tutuyor. Bu teşhisi sonunda bir uzman koyduğu için rahatım. Bu süreç için 1 yıldır şüphem vardı. Sayısız kaynak okudum...
www.kadinlarkulubu.com
Eşiniz narsist demiyorum. Konuları atma amacım bu değil, burada manipülasyonun nasıl yapıldığına dair çok iyi örnekler var. Okuyun ve kendinizi iyice değerlendirin. Ciddi biçimde manipüle edildiğinizi düşünüyorum okuduğum her yorumunuzda.
Israrla paracı değilim, malımı kıskandığımdan değil, deme ihtiyacı hissediyorsunuz. Adamın maaşı da büyük ihtimalle az farkla da olsa sizden düşük sanki ve bu durumda huzursuz olmanız için çabalayan biri var gibi. Karımın malı diye eşyanıza çöp muamelesi yapamaz, aksine çok daha özenli kullanması gerekir. Sadece öfke kontrol değil daha ciddi bir kişilik bozukluğu olması muhtemel bence. Temkinli olun