Merhaba bu işler tek taraflı olmaz eşinizde üroloji ye gitsin sperm testi versin tabi önce 3 ay deneyin bir de rahim tersse yüzüstü ilişki deneyin YouTube ve instagramda birgebeningünlüğünde herşey açıklamalı var. Bir de takvim uygulamasına güvenmeyin siz belki erken yada geç yunurtluyor olabilirsiniz Ovulasyon testi alın rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, Eylül ayında evliliğimin 2.yılı bitiyor dolayısıyla artik çocuk sahibi olmak istiyoruz.24 Haziran da regl oldum 6 Temmuzda iliskimiz oldu (7 Temmuz yumurtlama günüydü en azından takvimim programında öyle gösteriyordu) tabii ben bir umutlandım göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı kasiklarimda surekli bir rahatsızlık hissi vs .. dedim kesin bsyler var.Bugün de hem kontrol amaçlı hem de hamilelik istediğim için doktora gittim bana rahim tersliği olduğunu söyledi.Üstelik yumurtlamam da bir kaç gün önce olmuş moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim eve gelirken ağlamamak icin kendimi zor tuttum.Biliyorum daha yolun çok basındayım ama ilk ay da bir kere denedik diye çok umutlandım ama kısmet değilmiş.Benim durumumda olan var mi aranızda? Şu an konuşmaya çok ihtiyacım var arkadaşlar.Doktorum rahim tersliği hamile kalmaya engel değil dedi ama yine de bilemiyorum
Muayene etti sadece (eliyle) ve direkt rahim tersliği var dedi.Ağustos ayında ben de ovulasyon testi alıp takip etmeyi düşünüyorum.Hormon testleri bayramdan sonraya kaldıMerhaba.
İlk olarak yumurtlama döneminizi takvimden değil ovulasyon testinden takip etmeniz daha sağlıklı. Benim takvime asla uymuyor. 1 hafta geç yumurtluyorum.
ovulasyon testi ile ilgili tüm bilgileri forumdan bulabilirsiniz.
İkincisi de, rahim tersliği ultrasonla netleşmez. Hsg yani rahim filmi çektirmeniz gerekir. Bana da rahim ters demişlerdi. Hsg çektirdim öyle olmadığını öğrendim. Şu an gebeyim ve bir kaç gün önce ikili test için detaylı ultrasonda doktor rahmimin ters olduğunu söyledi. Ben de olmadığını hsg çektirdiğimi söyledim.
O yüzden canınızı sıkmayın. Zaten dediği gibi rahim tersliği gebeliğe de engel değil.
Doktor hormon testleri yaptırdı mı?
Teşekkür ederim.Daha zamanım varmış demek ki ben kendimi çok şartlandırmışım hamileyim diye ondan dolayı daha çok üzüldüm.Rahim tersliği olmasına rağmen hamile kalan çok kişi var ben de okudum ama aynı şekilde sıkıntı yaşayanlar da varmış, takdir-i ilahi bekleyeceğim artık..Öncelikle geçmiş olsun daha yeni baslamissiniz denemeye kendini bu kadar strese sokarsan simdiden isin oldujca zor çünkü stres başlı başına en büyük etki oluyor. Ayrıca burda bir cok bayan var ters rahim olmasına rağmen hamile kalan kendini üzme hayırlı zamanda rabbim o mucizeyi gönderecektir insallah
Ters rahimlilerde hamile kalabiliyor. İlişkiden sonra yüz üstü yatmanız öneriliyor ters rahimlilerde. Sperm içeri daha iyi gidiyormus. Bence yine de eşinizde sizde doktora takip olun ters rahim dışında baska sıkıntı varmı diye
Çok teşekkür ederimMerhaba bu işler tek taraflı olmaz eşinizde üroloji ye gitsin sperm testi versin tabi önce 3 ay deneyin bir de rahim tersse yüzüstü ilişki deneyin YouTube ve instagramda birgebeningünlüğünde herşey açıklamalı var. Bir de takvim uygulamasına güvenmeyin siz belki erken yada geç yunurtluyor olabilirsiniz Ovulasyon testi alın rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun öncelikleRahminizin ters olması gebeliğe engel değil.Ters rahimliyim doğal yoldan 22 haftalık hamileyim.
Ah canim bir ayda bir ilişkide tutmadi diye ağliyorsan başkalati napsin . Oylesine soyluyorum canim. Evet 1 ay da 1 sene de acitiyor. Beklemenin her hali zor. Ama sabirli ol. Onumuzdeki ay gunaşiri ilişki yaşayin. Ovulasyon testi deneye bilirsin. O zaman bakarsin tutarMerhaba arkadaşlar, Eylül ayında evliliğimin 2.yılı bitiyor dolayısıyla artik çocuk sahibi olmak istiyoruz.24 Haziran da regl oldum 6 Temmuzda iliskimiz oldu (7 Temmuz yumurtlama günüydü en azından takvimim programında öyle gösteriyordu) tabii ben bir umutlandım göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı kasiklarimda surekli bir rahatsızlık hissi vs .. dedim kesin bsyler var.Bugün de hem kontrol amaçlı hem de hamilelik istediğim için doktora gittim bana rahim tersliği olduğunu söyledi.Üstelik yumurtlamam da bir kaç gün önce olmuş moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim eve gelirken ağlamamak icin kendimi zor tuttum.Biliyorum daha yolun çok basındayım ama ilk ay da bir kere denedik diye çok umutlandım ama kısmet değilmiş.Benim durumumda olan var mi aranızda? Şu an konuşmaya çok ihtiyacım var arkadaşlar.Doktorum rahim tersliği hamile kalmaya engel değil dedi ama yine de bilemiyorum
Canım dur daha ilk aydan, aylarca uğraşıyoruz öyle kolay olmuyor. Moralini bozma. 4 ay en azından deneyin, olmazsa rahim filmi ve eşine yapılacak testlere sıra gelir. Henüz çok erken endişe etmek için. Rabbim en kısa zamanda bebeğinizi nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, Eylül ayında evliliğimin 2.yılı bitiyor dolayısıyla artik çocuk sahibi olmak istiyoruz.24 Haziran da regl oldum 6 Temmuzda iliskimiz oldu (7 Temmuz yumurtlama günüydü en azından takvimim programında öyle gösteriyordu) tabii ben bir umutlandım göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı kasiklarimda surekli bir rahatsızlık hissi vs .. dedim kesin bsyler var.Bugün de hem kontrol amaçlı hem de hamilelik istediğim için doktora gittim bana rahim tersliği olduğunu söyledi.Üstelik yumurtlamam da bir kaç gün önce olmuş moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim eve gelirken ağlamamak icin kendimi zor tuttum.Biliyorum daha yolun çok basındayım ama ilk ay da bir kere denedik diye çok umutlandım ama kısmet değilmiş.Benim durumumda olan var mi aranızda? Şu an konuşmaya çok ihtiyacım var arkadaşlar.Doktorum rahim tersliği hamile kalmaya engel değil dedi ama yine de bilemiyorum
Ben bir kere denemeyle bu duruma geldiysem diğer arkadaşlarımı düşünemiyorum.Beklemek gerçekten çok zor yıllardır bekleyen insanlar varAh canim bir ayda bir ilişkide tutmadi diye ağliyorsan başkalati napsin . Oylesine soyluyorum canim. Evet 1 ay da 1 sene de acitiyor. Beklemenin her hali zor. Ama sabirli ol. Onumuzdeki ay gunaşiri ilişki yaşayin. Ovulasyon testi deneye bilirsin. O zaman bakarsin tutar
Adetlerim düzenli genelde 28 günde bir oluyorum ama yumurtlama gec oluyor sanırım doktorum yumurta çatlamış daha bir kaç gün olmuş diyince cok şaşırdımBu konuda kendini uzmeni istemem ters rahim gebeliğe engel değil kesinlikle moral bozma sende gebe kalabilirsin.. adetlerin düzenli mi ovulasyon testlerini başla ve mutlaka gün aşırı değerlendir doggy poziysonu dene 1 saat mümkünse kalkma rabbim ne zaman ol derse olur ama aklından rahmim ters hamile kalamazmiyim düşüncesini çıkar çünkü bu gebe kalmana engel bi durum değil inşallah en yakın zamanda gebe kalırsın
Haklısınız ben bu ay kendimi çok dinledim ondan böyle oldumCanım dur daha ilk aydan, aylarca uğraşıyoruz öyle kolay olmuyor. Moralini bozma. 4 ay en azından deneyin, olmazsa rahim filmi ve eşine yapılacak testlere sıra gelir. Henüz çok erken endişe etmek için. Rabbim en kısa zamanda bebeğinizi nasip etsin inşallah
Hem ters rahim hem yumurta rezervi azlığım olmasına rağmen hamileyim. İnan ters rahim hiç problem değil sadece hamike kalırsan bebeği 12. Haftaya kadar karından göremeyebiliyorlar bebek terste kaldığın okadar tek problem oMerhaba arkadaşlar, Eylül ayında evliliğimin 2.yılı bitiyor dolayısıyla artik çocuk sahibi olmak istiyoruz.24 Haziran da regl oldum 6 Temmuzda iliskimiz oldu (7 Temmuz yumurtlama günüydü en azından takvimim programında öyle gösteriyordu) tabii ben bir umutlandım göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı kasiklarimda surekli bir rahatsızlık hissi vs .. dedim kesin bsyler var.Bugün de hem kontrol amaçlı hem de hamilelik istediğim için doktora gittim bana rahim tersliği olduğunu söyledi.Üstelik yumurtlamam da bir kaç gün önce olmuş moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim eve gelirken ağlamamak icin kendimi zor tuttum.Biliyorum daha yolun çok basındayım ama ilk ay da bir kere denedik diye çok umutlandım ama kısmet değilmiş.Benim durumumda olan var mi aranızda? Şu an konuşmaya çok ihtiyacım var arkadaşlar.Doktorum rahim tersliği hamile kalmaya engel değil dedi ama yine de bilemiyorum
Çok şükür kist, polip, miyom vs bir şey yok ben onlardan korkuyordum çünkü arkadaşlarımda vardı.Ben de de rahim tersliği varmış yapacak bir şey yok sadece bir an önce anne olmak istiyorum ovulasyon takibini de o yüzden denemek istedim.Bu ay bir kere denedik ama o da yumurtlama gününe denk gelmemişKardeşim hele bi bismillah de yaw
Ilk denemede hamile kalamadım diye mi üzülüyorsun?
Bi de daha sanki uzun yıllar hamile kalamamış gibi ovulasyonla takvimle sevişmeyi bırak bence. Bi doğalına bırak gelişigüzel devam edin 6 ay. Bir de eşin urolojiye gitsin yazan arkadaşımız olmuş ya güldüm inanın. Ilk ay sadece 1 ilişki ile hamilelik olmadı diye hemen bu tantanaya gerek yok. Bebeginiz aşkınızın meyvesi olsun zoraki ödev gibi girilen ilişkinin değil.
Hayırlı uğurlu olsunHem ters rahim hem yumurta rezervi azlığım olmasına rağmen hamileyim. İnan ters rahim hiç problem değil sadece hamike kalırsan bebeği 12. Haftaya kadar karından göremeyebiliyorlar bebek terste kaldığın okadar tek problem o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?