Yok takvim çoğu kişide tutmuyor. Ben de Instagramdan innovita hassas ovulasyon testi almıstım kesinlikle doğru gösteriyor. Laboquickten memnun kalamadım tam hassas değil. Bir kaç ay ovulasyon ile deneyin daha iyi olurÇok teşekkür ederimTakvim uygulaması beni çok kandirdi önümüzdeki aydan itibaren ovulasyon testi alıp takip edeceğim.Aminn insAllah çocuk sahibi olmak isteyen kim varsa Rabbim nasip etsin.
İyi ki yorum yapmışsınız o zaman.. ben de Laboquick almayı planlıyordum teşekkür ederim, denicemYok takvim çoğu kişide tutmuyor. Ben de Instagramdan innovita hassas ovulasyon testi almıstım kesinlikle doğru gösteriyor. Laboquickten memnun kalamadım tam hassas değil. Bir kaç ay ovulasyon ile deneyin daha iyi olur
Amin canım Allah razı olsun. Sen de hiç moralini bozma boş yere, güzel haberlerini bekliyorumHaklısınız ben bu ay kendimi çok dinledim ondan böyle oldumbazi şeyleri akışına bırakmak lazım.. Amin insAllah Allah size de bebeğinizi sag salım kucağınıza almayı nasip etsin.Saglikla, mutlulukla..
Ay insAllah.. hemen burdan haber vereceğim hayırlısıylaAmin canım Allah razı olsun. Sen de hiç moralini bozma boş yere, güzel haberlerini bekliyorum
Yeşim sanırım adın, adına dua edeceğim inşallah Rabbim kabul etsinAy insAllah.. hemen burdan haber vereceğim hayırlısıylabenim için dua eder misiniz
Çok teşekkür ederimYeşim sanırım adın, adına dua edeceğim inşallah Rabbim kabul etsin
Merhabalar canım diğer arkadaşlar da bahsetmiş ovulasyon testinden bende ovulasyon testiyle ilk aydan hamile olduğumu öğrendim, birliktelik sonrası yüzüstü bank pozisyonu da diyen var 5-10 dakıka bekledim şimdi 11 haftalık hamileyim şükürMerhaba arkadaşlar, Eylül ayında evliliğimin 2.yılı bitiyor dolayısıyla artik çocuk sahibi olmak istiyoruz.24 Haziran da regl oldum 6 Temmuzda iliskimiz oldu (7 Temmuz yumurtlama günüydü en azından takvimim programında öyle gösteriyordu) tabii ben bir umutlandım göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı kasiklarimda surekli bir rahatsızlık hissi vs .. dedim kesin bsyler var.Bugün de hem kontrol amaçlı hem de hamilelik istediğim için doktora gittim bana rahim tersliği olduğunu söyledi.Üstelik yumurtlamam da bir kaç gün önce olmuş moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim eve gelirken ağlamamak icin kendimi zor tuttum.Biliyorum daha yolun çok basındayım ama ilk ay da bir kere denedik diye çok umutlandım ama kısmet değilmiş.Benim durumumda olan var mi aranızda? Şu an konuşmaya çok ihtiyacım var arkadaşlar.Doktorum rahim tersliği hamile kalmaya engel değil dedi ama yine de bilemiyorum
Ben de önümüzdeki ay o testlerden yapacağım Allah’ım bana da nasip etsinMerhabalar canım diğer arkadaşlar da bahsetmiş ovulasyon testinden bende ovulasyon testiyle ilk aydan hamile olduğumu öğrendim, birliktelik sonrası yüzüstü bank pozisyonu da diyen var 5-10 dakıka bekledim şimdi 11 haftalık hamileyim şükür. Ters rahimli olup normal yolla hamile kalan çok kişi var umutsuzluğa kapılma uygulama takvimleri doğru olmuyor her kadının yumurtlama günü farklıdır
Ben bebek istediğim zaman yumurtlama günü ve ertesi gün iki gün peş peşe ilişki olmuştu hamile kalmıştım bir hemşire arkadaşım söylemişti iki günü değerlendir diye Allah isteyen herkese nasib etsin.Merhaba arkadaşlar, Eylül ayında evliliğimin 2.yılı bitiyor dolayısıyla artik çocuk sahibi olmak istiyoruz.24 Haziran da regl oldum 6 Temmuzda iliskimiz oldu (7 Temmuz yumurtlama günüydü en azından takvimim programında öyle gösteriyordu) tabii ben bir umutlandım göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı kasiklarimda surekli bir rahatsızlık hissi vs .. dedim kesin bsyler var.Bugün de hem kontrol amaçlı hem de hamilelik istediğim için doktora gittim bana rahim tersliği olduğunu söyledi.Üstelik yumurtlamam da bir kaç gün önce olmuş moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim eve gelirken ağlamamak icin kendimi zor tuttum.Biliyorum daha yolun çok basındayım ama ilk ay da bir kere denedik diye çok umutlandım ama kısmet değilmiş.Benim durumumda olan var mi aranızda? Şu an konuşmaya çok ihtiyacım var arkadaşlar.Doktorum rahim tersliği hamile kalmaya engel değil dedi ama yine de bilemiyorum
Aslında inan çok sıradan bişey hiç ama hiç problem oluşturmuyor ondan sıradan birşeymiş gibi söylüyordur. Düşün artık bana tüp bebekle çocuğun olur denildi yumurta azlığından dolayı ki ilk kızım tüp bebektir, ikinci gebeliğimde rezerv azlığımın yanında ters rahim de vardı, o bile sorun olmadı.Hayırlı uğurlu olsunbu konulara çok yabancıydım bir an pat diye (çok sıradan bir şeymiş gibi) doktor söyleyince çok korktum ama sizlerle konuşunca rahatladım valla sağolun
Yeni verilen bir karar ve sonrasında eşimin is yoğunluğu dolayısıyla şehir dışına çıkmasından dolayı evet bu ay sadece bir kere denememiz olduKoca ayda bur kez mi iliskiye girdiniz? Ben bunu anlamiyorum, birliktelik olmadan hamilelik nasil olacak!
Doktorlar icin sıradan bir şey tabii her insanın kası gözü nasıl farklıysa bu da o şekilde dedi açıklaması buydu :) tabii ben ilk defa böyle bsy duyduğum icin çok korkmuştum burda sizlerle konuşunca rahatladımAslında inan çok sıradan bişey hiç ama hiç problem oluşturmuyor ondan sıradan birşeymiş gibi söylüyordur. Düşün artık bana tüp bebekle çocuğun olur denildi yumurta azlığından dolayı ki ilk kızım tüp bebektir, ikinci gebeliğimde rezerv azlığımın yanında ters rahim de vardı, o bile sorun olmadı.
Teşekkür ederimyengemin de rahmi tersti maşallah dört tane çocuk doğurdu, kafana takma. hiç üzülme bunun için. yengemden bildiğim kadarıyla sadece normal doğumdan sonra biraz ağrı yapıyormuş rahim tersliğinden dolayı. hiç canını sıkma, içini ferah tut
Cok var birlikte olmadan yalnizca ovulasyon gunu birliktelik yasayarak hamilelik bekleyen. Demem o ki oyle yapmayin, sonra hayal kirikliklari uzuyor.Yeni verilen bir karar ve sonrasında eşimin is yoğunluğu dolayısıyla şehir dışına çıkmasından dolayı evet bu ay sadece bir kere denememiz olduBen de yaşadığım bazı belirtileri hamileliğe yordum ama değilmiş.
Nasip bu isler herseyin bir zamanı olduğuna inananlardanım ama isin içine bebek ve annelik girince bir an önce olsun istiyor insan :) hayırlısı olsunCok var birlikte olmadan yalnizca ovulasyon gunu birliktelik yasayarak hamilelik bekleyen. Demem o ki oyle yapmayin, sonra hayal kirikliklari uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?