Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk 😔😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim Takvim uygulaması beni çok kandirdi önümüzdeki aydan itibaren ovulasyon testi alıp takip edeceğim.Aminn insAllah çocuk sahibi olmak isteyen kim varsa Rabbim nasip etsin.
Yok takvim çoğu kişide tutmuyor. Ben de Instagramdan innovita hassas ovulasyon testi almıstım kesinlikle doğru gösteriyor. Laboquickten memnun kalamadım tam hassas değil. Bir kaç ay ovulasyon ile deneyin daha iyi olur

Yok takvim çoğu kişide tutmuyor. Ben de Instagramdan innovita hassas ovulasyon testi almıstım kesinlikle doğru gösteriyor. Laboquickten memnun kalamadım tam hassas değil. Bir kaç ay ovulasyon ile deneyin daha iyi olur
İyi ki yorum yapmışsınız o zaman.. ben de Laboquick almayı planlıyordum teşekkür ederim, denicem

Amin canım Allah razı olsun. Sen de hiç moralini bozma boş yere, güzel haberlerini bekliyorum

Merhabalar canım diğer arkadaşlar da bahsetmiş ovulasyon testinden bende ovulasyon testiyle ilk aydan hamile olduğumu öğrendim, birliktelik sonrası yüzüstü bank pozisyonu da diyen var 5-10 dakıka bekledim şimdi 11 haftalık hamileyim şükür . Ters rahimli olup normal yolla hamile kalan çok kişi var umutsuzluğa kapılma uygulama takvimleri doğru olmuyor her kadının yumurtlama günü farklıdır

Ben de önümüzdeki ay o testlerden yapacağım Allah’ım bana da nasip etsin valla gönlüme su serpiyorsunuz çok teşekkür ederim.

Ben bebek istediğim zaman yumurtlama günü ve ertesi gün iki gün peş peşe ilişki olmuştu hamile kalmıştım bir hemşire arkadaşım söylemişti iki günü değerlendir diye Allah isteyen herkese nasib etsin.

Merhabalar üzülmek için ilk ay çok erken bence, psikoloji hamile kalmada çok etkili kendinizi yipratmayin. Ayrıca benim rahimimde tersmis doğum zamanı çatı muayenesinde ogrenmstim, hamile kalmada hiçbir sıkıntı olmadı. Allah'ın izniyle sizinde sıkıntı olmayacaktır .

Koca ayda bur kez mi iliskiye girdiniz? Ben bunu anlamiyorum, birliktelik olmadan hamilelik nasil olacak!

yengemin de rahmi tersti maşallah dört tane çocuk doğurdu, kafana takma. hiç üzülme bunun için. yengemden bildiğim kadarıyla sadece normal doğumdan sonra biraz ağrı yapıyormuş rahim tersliğinden dolayı. hiç canını sıkma, içini ferah tut

Hayırlı uğurlu olsun bu konulara çok yabancıydım bir an pat diye (çok sıradan bir şeymiş gibi) doktor söyleyince çok korktum ama sizlerle konuşunca rahatladım valla sağolun
Aslında inan çok sıradan bişey hiç ama hiç problem oluşturmuyor ondan sıradan birşeymiş gibi söylüyordur. Düşün artık bana tüp bebekle çocuğun olur denildi yumurta azlığından dolayı ki ilk kızım tüp bebektir, ikinci gebeliğimde rezerv azlığımın yanında ters rahim de vardı, o bile sorun olmadı.

Koca ayda bur kez mi iliskiye girdiniz? Ben bunu anlamiyorum, birliktelik olmadan hamilelik nasil olacak!
Yeni verilen bir karar ve sonrasında eşimin is yoğunluğu dolayısıyla şehir dışına çıkmasından dolayı evet bu ay sadece bir kere denememiz oldu Ben de yaşadığım bazı belirtileri hamileliğe yordum ama değilmiş.

Doktorlar icin sıradan bir şey tabii her insanın kası gözü nasıl farklıysa bu da o şekilde dedi açıklaması buydu :) tabii ben ilk defa böyle bsy duyduğum icin çok korkmuştum burda sizlerle konuşunca rahatladım olağan bir durummuş meğer

Teşekkür ederim nasibimde varsa bir şekilde olacak zaten artık o şekilde düşünüyorum

Cok var birlikte olmadan yalnizca ovulasyon gunu birliktelik yasayarak hamilelik bekleyen. Demem o ki oyle yapmayin, sonra hayal kirikliklari uzuyor.

Hemen ümitsizliğe kapılmayın, bizde iki senedir ikinci çocuğu istiyorduk ama bir türlü olmadı. Ramazandan sonra artık tedavi olacaksam olayım doktora gideyim diyordum ki ramazanda hamile kaldığımı öğrendim. Nasip işte, doktor da demiş rahmin hamile kalmaya engel değil diye, olur İnşAllah üzülmeyin.

Cok var birlikte olmadan yalnizca ovulasyon gunu birliktelik yasayarak hamilelik bekleyen. Demem o ki oyle yapmayin, sonra hayal kirikliklari uzuyor.
Nasip bu isler herseyin bir zamanı olduğuna inananlardanım ama isin içine bebek ve annelik girince bir an önce olsun istiyor insan :) hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…