MORALİM ÇOK BOZUK,TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR 😟

Öncelikle çok geçmiş olsun.Dilerim emeginizin karşiliğını alırsınız.
Keşke doktorunuz o güne kadar bandaj tarzı geçici bir şeyle sarsaydı.En azında ağrılarınız biraz azalırdı.
Kemik suyu yapmak da size iyi gelecektir.. Şimdiden Başarılar.

Yani çok mu açsın çok mu ihtiyacın var bu paraya. Hayret ediyorum ya para için neleri göze alıyor insanlar
Aclikla nasil bagdastirdiniz durumu? Para icin yapilan namussuzluklara ,yolsuzluklara ve ahlaksizliklara hayret edin siz. Burada emegiyle sinav kazanmaya calisan ,care dusunen bir insan var. Hirsiz ,dolandirici,ugursuz yok.

Alçıya aldırın, sınavdan önce alçıyı çıkartın, sınavdan sonra tekrar alçıya aldırın?

Yukarı da ki fikir mantıklı , olmazmıymış ?

Açıkçası çok üzüldüm ama yanlış kaynama ihtimali yüksek ve elin 26 sına kadar şişerse senin için çok daha zor olur.
Kırık yani bu şişecektir.

Bence alçıya aldırmalısın , her işte bir hayır vardır .

Hayırlı sahurlar kızlar 🌙 Beni hatırlayanlar bilir. Bilmeyen arkadaşlar için ; ben zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. Sıralamaya girdim ve klavye uygulama sınavına çağırıldım. 26 nisanda klavye sınavım var. Yeni Kovid-19 atlattım. Hala eklem ağrılarım devam ediyor. Bunun stresini yaşarken, bir aksilik daha oldu. El bileğimi kırdım. Üç yerinden kırılmış 😞 Ve sınav 3 dakika sürecek. Her şey o 3 dakikaya bağlı.Alçıya aldırmam gerekiyormuş.En az 1 ay alçıda kalacakmış. Alçıya alınırsa yazamazsınız dedi doktor. Bende tedavi ret formu imzalayıp çıktım hastaneden. Sınavdan sonra aldırırım dedim. İyi kötü bir şekilde yazıyorum, ağrısına rağmen. Alçıya aldırsaydım hiç yazamayacaktım. Eğer yanlış kaynarsa ameliyat olmam gerekebilirmiş. Zaten genel olarak zor bir dönemden geçiyorum. Üzerine bir de bunun stresi eklendi. Psikiyatrist sınav stresi için bir ilaç yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum. Ama mecburi kullanacağım. Şu an bileğimin ağrısı ayrı, Kovid-19 yüzünden kalan bel ağrım ayrı... Bütün aksilikler üst üste mi gelir? Bileğim için şu an alçı dışında ne önerirsiniz. Arkadaşım kırıkçıya götürecekti beni, kabul etmedim. Tıp dışı şeylere güvenmiyorum.
1) Evde kendi imkanlarım ile sınav gününe kadar ne yapmamı ne önerirsiniz?
2) Doktorun yazdığı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Eğer ilacı kullanmazsam, stresi kontrol altına almam için önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.💜🦋
Ders videoları izle ilaçları da kullanma kendwi kendini sakinlestie ölüm yok ya sonunda her serde bir hayir ara

el bilegini kirmanin buyuk bir isaret oldugunu dusunur bu sinavin benim icin hayırlı olmayacagina kanaat getirir durumu kabullenir

kesinlikle ve kesinlikle elimi alciya aldirirdim

o kemik yanlis kaynarsa yamuk bilekle katiplik daha zor olurdu

böyle bir şeyi de yeni duyuyorum
ne işareti olabilir ki

eğer bi işaretse elim kırık halde gittim acısını ağrısını hiçe sandım çok şükür kazandım işareti olabilir gibi geldi yani iyi niyet iyi düşünce

Son düzenleme:
Yani çok mu açsın çok mu ihtiyacın var bu paraya. Hayret ediyorum ya para için neleri göze alıyor insanlar
Bu paraya dediğiniz insanın işi, geçinmek için kazanacağı parası farkında mısınız?
Size para oturduğunuz yerden mi geliyor bilmiyorum tabi ki ama biz sıradan insanlar genelde geçinmek için aylık belli bir para karşılığı çalışıyoruz.

Eğer sözlü mülakat için sağlam bir referansınız( diğer adını yazmadım şimdi siyasete girmesin) yoksa boşuna sağlığınızı riske atmayın. Üzülerek söylüyorum referans yoksa o mülakatı geçmek imkansız gibi birşey.

bende bu yoruma bir şey diyemiyorum

illa açmı olmak lazım ne güzel geleceği için ayakta durmak için uğraşıyor
hayret ya

Canim geçmiş olsun bir üye daha yazmış alçıya aldır sınavdan önce çıkart sonra yeniden aldır elin sisebilir diyolar ben bilmiyorum ama böyle bir riskide alma başarılar diliyorum

Papatyaakadiin Papatyaakadiin

çok geçmiş olsun. Kırık eger yerinden oynamamışsa o zamana kadar sorun olmayacaktır merak etme.
Ama arkadaşların bahsettiği ödem doğru.

şimdi yapacak olduğunu söyleyeyim, tekrar doktora gidiyorsun, o zamana kadar elini nasıl konumlandıracağını, bileği nasıl bandajla saracagını yada gerekirse atel vs nasıl kullanacağını doktor söylüyor.
Kırığın yerine, tipine göre vs değişir
Bu arada alçıya aldırıp o gün çıkarma fikri de mantıklı. 4-5 saat önce çıkartırsın, elastik bir bandajla doktor gereken şekilde sarar, sınav sonrası yine alçıya aldırırsın...

Bu arada alçıda olsa da olmasa da ödem olmaması için elini kalp seviyesinin altında tutma, otururken altına yastık koy vs. Gün içinde buz tedavisi uygula.
Yine parol ve türevi ilaçlar ödem ve agrı üzerinde etkili, kullanabilirsin.

Özel alaninda bilindik duyulduk bir doktora gidip yazmanizi etkilemeyecek bir alçı seçeneği olabilir mi görüşseniz? Bilemedim.. çok geçmiş olsun

Çook geçmiş olsun. Alçı konusunda fazla bilgim yok, yalnız kendi kırık deneyimime göre ilerleyen günlerde ağrı ve şişlik artabiliyor (benim kırık çenemdeydi ama), umarım öyle bir durum olmaz. Yazmanızı engellemeyecek şekilde bir alçı, bir şey mümkün değil miymiş ki acaba? :/

"Psikiyatrist sınav stresi için bir ilaç yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum." demişsiniz. Psikiyatrist kullandığınız antidepresanları biliyor mu? Sınav stresi için yazdığı ilacı sadece sınav öncesi gevşemek için mi kullanacaksınız, yoksa sınava kadar geçen süreçte sürekli mi kullanacaksınız? Tek seferlikse çok sıkıntı yaratmayabilir (ben de antidepresan kullanıyorum, sunum öncesi gevşemek için ben de başka ilaçlar kullanmıştım ek olarak.), ama ne olur ne olmaz yine de. Doktor yazdıysa illaki vardır bir bildiği, tabii kullandığınız ilaçlardan haberdarsa. Eğer değilse tekrar bir danışın derim, bir terslik olmasın.

Sınav için de başarılar diliyorum şimdiden, umarım istediğiniz sonucu alırsınız. :KK200:

Online klavye sınavlarına katılın sürekli pratik yapın.elinize masaj kremleri var onlardan sürebilirsiniz.doktora gittiğinizde bunları söylerseniz zaten size krem ve ağrı keşici vericektir.bende katılmıştım.panik ataktan kaybettim.çok heyecan yapıyorum

Hayırlı sahurlar kızlar 🌙 Beni hatırlayanlar bilir. Bilmeyen arkadaşlar için ; ben zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. Sıralamaya girdim ve klavye uygulama sınavına çağırıldım. 26 nisanda klavye sınavım var. Yeni Kovid-19 atlattım. Hala eklem ağrılarım devam ediyor. Bunun stresini yaşarken, bir aksilik daha oldu. El bileğimi kırdım. Üç yerinden kırılmış 😞 Ve sınav 3 dakika sürecek. Her şey o 3 dakikaya bağlı.Alçıya aldırmam gerekiyormuş.En az 1 ay alçıda kalacakmış. Alçıya alınırsa yazamazsınız dedi doktor. Bende tedavi ret formu imzalayıp çıktım hastaneden. Sınavdan sonra aldırırım dedim. İyi kötü bir şekilde yazıyorum, ağrısına rağmen. Alçıya aldırsaydım hiç yazamayacaktım. Eğer yanlış kaynarsa ameliyat olmam gerekebilirmiş. Zaten genel olarak zor bir dönemden geçiyorum. Üzerine bir de bunun stresi eklendi. Psikiyatrist sınav stresi için bir ilaç yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum. Ama mecburi kullanacağım. Şu an bileğimin ağrısı ayrı, Kovid-19 yüzünden kalan bel ağrım ayrı... Bütün aksilikler üst üste mi gelir? Bileğim için şu an alçı dışında ne önerirsiniz. Arkadaşım kırıkçıya götürecekti beni, kabul etmedim. Tıp dışı şeylere güvenmiyorum.
1) Evde kendi imkanlarım ile sınav gününe kadar ne yapmamı ne önerirsiniz?
2) Doktorun yazdığı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Eğer ilacı kullanmazsam, stresi kontrol altına almam için önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.💜🦋
Geçmiş olsun. Keşke sinava kadar alçıda kalsaydi bari. Doktor atel falan onermedi mi peki?

Yaa üzüldüm adınıza zamanlama çok kötü olmuş hep üst üste gelmiş.Bende o sınava gireceğim.

Gecen ay da girdim ama o stresle başedemedim ellerimin titremesinden yazamadım.yani sağlam halimle bile cok zorlandım.Bunları da göz önünde bulundurun.alçı ne kadar kalacak?icra için girecekseniz onu mu deneseniz?

çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
bir arkadaş yazmış yukarıda sınav gününe kadar alçıya aldırıp sına günü tekrar çıkartsanız?

Çok geçmiş olsun. İnsanların yazdıklarına da inanamadım. Burada mesele para değil ki. Memlekette ekmek aslanın ağzında. Gençleri kırık bilekle sınava sokan sisteme sitem edin. Herkes bir sınav telaşında, ekmek kavgası sonuçta sınavsız kimse bir şey olamıyor. Bütün yıl buna çalıştı belki de. Kazanma ihtimali var ki riske atmak istemiyor. Başka bir doktora gidip danışın. Belki sargı vs. önerir. Sınava kadar idare edersiniz.

Allah yardımcınız olsun.

Back
X