Hayırlı sahurlar kızlar

Beni hatırlayanlar bilir. Bilmeyen arkadaşlar için ; ben zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. Sıralamaya girdim ve klavye uygulama sınavına çağırıldım. 26 nisanda klavye sınavım var. Yeni Kovid-19 atlattım. Hala eklem ağrılarım devam ediyor. Bunun stresini yaşarken, bir aksilik daha oldu. El bileğimi kırdım. Üç yerinden kırılmış

Ve sınav 3 dakika sürecek. Her şey o 3 dakikaya bağlı.Alçıya aldırmam gerekiyormuş.En az 1 ay alçıda kalacakmış. Alçıya alınırsa yazamazsınız dedi doktor. Bende tedavi ret formu imzalayıp çıktım hastaneden. Sınavdan sonra aldırırım dedim. İyi kötü bir şekilde yazıyorum, ağrısına rağmen. Alçıya aldırsaydım hiç yazamayacaktım. Eğer yanlış kaynarsa ameliyat olmam gerekebilirmiş. Zaten genel olarak zor bir dönemden geçiyorum. Üzerine bir de bunun stresi eklendi. Psikiyatrist sınav stresi için bir ilaç yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum. Ama mecburi kullanacağım. Şu an bileğimin ağrısı ayrı, Kovid-19 yüzünden kalan bel ağrım ayrı... Bütün aksilikler üst üste mi gelir? Bileğim için şu an alçı dışında ne önerirsiniz. Arkadaşım kırıkçıya götürecekti beni, kabul etmedim. Tıp dışı şeylere güvenmiyorum.
1) Evde kendi imkanlarım ile sınav gününe kadar ne yapmamı ne önerirsiniz?
2) Doktorun yazdığı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Eğer ilacı kullanmazsam, stresi kontrol altına almam için önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.