• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MORALİM ÇOK BOZUK,TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR 😟

Kuzum inanamadim okurken nasil sagligindan once gelir sinav?yanlis kaynarsa ameliyat.. agrisi sizisi iz kalmasi vs vs sahsen hareket ettirmeye korkardim icerde kirik var ve oynayabilir bu tavsiye verilecek bir konu degil lutfen doktora git
Teşekkür ederim canım. Artık yapacak bir şey yok pazartesi sınav. Bugüne kadar bekledim bakalım. Sınavdan çıktığım gibi gidereceğim doktora. Umarım zarar görmemiştir

Eğer sözlü mülakat için sağlam bir referansınız( diğer adını yazmadım şimdi siyasete girmesin) yoksa boşuna sağlığınızı riske atmayın. Üzülerek söylüyorum referans yoksa o mülakatı geçmek imkansız gibi birşey.
Ben gerçekten sizin gibi insanları anlayamıyorum ya. Ya evet torpil mülakat ile olan her kurumda var. Ama bu herkes torpil ile giriyor anlamına gelmiyor. Her şeye bu gözle bakmaktan vazgeçin artık ya. Benim iki arkadaşım gariban ailenin çocuklarıydı kendi memleketlerinde ve girdikleri diğer şehirlerde atanamadılar , birisi İzmir’e , birisi Bursa’ya atandı. Kendi memleketlerinde olmayan torpili orada mı buldular ! Ben inanıyorum, kendime de güveniyorum. 15 torpilli 1 Torpili olmayan kişi alınacaksa eğer ,ben o 1 kişi olurum .

Aclikla nasil bagdastirdiniz durumu? Para icin yapilan namussuzluklara ,yolsuzluklara ve ahlaksizliklara hayret edin siz. Burada emegiyle sinav kazanmaya calisan ,care dusunen bir insan var. Hirsiz ,dolandirici,ugursuz yok.
Canımsınız. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Herkes kalbine göre iflas olsun gerçekten

Gecmis olsun. Mutlaka baska doktorada gidin cunku su an yapacaginiz hatalar omur boyu o isi yapmaniza bileginizi kullanamamaniza sebep olabilir iyilesme sureci cok uzayabilir odem yaparsa sagliginiz ciddi tehlikeye girer yari alci fln olmuyormu boyle beklemeyin nolur

Öncelikle çok geçmiş olsun.Dilerim emeginizin karşiliğını alırsınız.
Keşke doktorunuz o güne kadar bandaj tarzı geçici bir şeyle sarsaydı.En azında ağrılarınız biraz azalırdı.
Kemik suyu yapmak da size iyi gelecektir.. Şimdiden Başarılar.
Teşekkür ederim, sarılı zaten şu an elim . 🙏🏻

Hayırlı sahurlar kızlar 🌙 Beni hatırlayanlar bilir. Bilmeyen arkadaşlar için ; ben zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. Sıralamaya girdim ve klavye uygulama sınavına çağırıldım. 26 nisanda klavye sınavım var. Yeni Kovid-19 atlattım. Hala eklem ağrılarım devam ediyor. Bunun stresini yaşarken, bir aksilik daha oldu. El bileğimi kırdım. Üç yerinden kırılmış 😞 Ve sınav 3 dakika sürecek. Her şey o 3 dakikaya bağlı.Alçıya aldırmam gerekiyormuş.En az 1 ay alçıda kalacakmış. Alçıya alınırsa yazamazsınız dedi doktor. Bende tedavi ret formu imzalayıp çıktım hastaneden. Sınavdan sonra aldırırım dedim. İyi kötü bir şekilde yazıyorum, ağrısına rağmen. Alçıya aldırsaydım hiç yazamayacaktım. Eğer yanlış kaynarsa ameliyat olmam gerekebilirmiş. Zaten genel olarak zor bir dönemden geçiyorum. Üzerine bir de bunun stresi eklendi. Psikiyatrist sınav stresi için bir ilaç yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum. Ama mecburi kullanacağım. Şu an bileğimin ağrısı ayrı, Kovid-19 yüzünden kalan bel ağrım ayrı... Bütün aksilikler üst üste mi gelir? Bileğim için şu an alçı dışında ne önerirsiniz. Arkadaşım kırıkçıya götürecekti beni, kabul etmedim. Tıp dışı şeylere güvenmiyorum.
1) Evde kendi imkanlarım ile sınav gününe kadar ne yapmamı ne önerirsiniz?
2) Doktorun yazdığı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Eğer ilacı kullanmazsam, stresi kontrol altına almam için önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.💜🦋
Hiç bir şey sağlığındam önemli değil. Katiplik sınavları sık sık oluyor zaten. Yanlış kaynarsa ve ameliyat olman gerekirse çok çok daha büyük bir acı yaşarsın

Ben gerçekten sizin gibi insanları anlayamıyorum ya. Ya evet torpil mülakat ile olan her kurumda var. Ama bu herkes torpil ile giriyor anlamına gelmiyor. Her şeye bu gözle bakmaktan vazgeçin artık ya. Benim iki arkadaşım gariban ailenin çocuklarıydı kendi memleketlerinde ve girdikleri diğer şehirlerde atanamadılar , birisi İzmir’e , birisi Bursa’ya atandı. Kendi memleketlerinde olmayan torpili orada mı buldular ! Ben inanıyorum, kendime de güveniyorum. 15 torpilli 1 Torpili olmayan kişi alınacaksa eğer ,ben o 1 kişi olurum .
Ben 12 yıllık avukatım konu sahibi bir sürü meslekten hakim savcı arkadaşım var o komisyonlara giren. Yani bilmeden konuşmuyorum. Milletin torpille iş bulmasınıda desteklemiyorum ancak olanı söylüyorum gidin bunu bu sınava hazırlananların girdiği forum sitelerine bakın, keşke biz yok dediğimizde olmasa ama var. İstanbul'da Ankara'da alım çok olduğundan bulduğunuz torpil , daha alt kademe olsa bile girme şansınız fazla oluyor sadece. Bu mülakatlar referansların çarpışma yeri. Ben sizi iyi niyetle uyardım gerisi size kalmış.

Hayırlı sahurlar kızlar 🌙 Beni hatırlayanlar bilir. Bilmeyen arkadaşlar için ; ben zabıt katipliği sınavına hazırlanıyorum. Sıralamaya girdim ve klavye uygulama sınavına çağırıldım. 26 nisanda klavye sınavım var. Yeni Kovid-19 atlattım. Hala eklem ağrılarım devam ediyor. Bunun stresini yaşarken, bir aksilik daha oldu. El bileğimi kırdım. Üç yerinden kırılmış 😞 Ve sınav 3 dakika sürecek. Her şey o 3 dakikaya bağlı.Alçıya aldırmam gerekiyormuş.En az 1 ay alçıda kalacakmış. Alçıya alınırsa yazamazsınız dedi doktor. Bende tedavi ret formu imzalayıp çıktım hastaneden. Sınavdan sonra aldırırım dedim. İyi kötü bir şekilde yazıyorum, ağrısına rağmen. Alçıya aldırsaydım hiç yazamayacaktım. Eğer yanlış kaynarsa ameliyat olmam gerekebilirmiş. Zaten genel olarak zor bir dönemden geçiyorum. Üzerine bir de bunun stresi eklendi. Psikiyatrist sınav stresi için bir ilaç yazdı. Kullandığım antidepresanlarla birlikte herhangi bir ters etki yapar mı bilmiyorum. Ama mecburi kullanacağım. Şu an bileğimin ağrısı ayrı, Kovid-19 yüzünden kalan bel ağrım ayrı... Bütün aksilikler üst üste mi gelir? Bileğim için şu an alçı dışında ne önerirsiniz. Arkadaşım kırıkçıya götürecekti beni, kabul etmedim. Tıp dışı şeylere güvenmiyorum.
2) Doktorun yazdığı ilacı kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Eğer ilacı kullanmazsam, stresi kontrol altına almam için önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.💜🦋
Hayırlı geceler canım adına çok üzüldüm rabbim şifa versin yardımcın olsun senin için önerebilecegim tek şey dua.🙏
Rabbi yesir vela tuasir rabbi tenvin bil hayr..
Ya rabbi kolaylaştır zorlaştırma hayırla tamamla...

Ben bu sınava 4 defa girdim ve 3 tanesinde klavyede ilk 3te idim diğer birinde de yine mülakata kaldım mülakatta sorulara cevap verdim ve hepsinde de elendim. Diğer tarafta tam sınırda yazan onlarca kişinin alındığını gördüm ve bunlardan bir tanesi mülakata eşofmanla gelmişti hiç unutmuyorum. Ben bizzat tecrübemi paylaşıp yorum yapan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Ben de farklı illerde şansımı denemiştim bu arada. Diyeceğim o ki sağlığınızı ötelemeye değmez. Ancak inşallah bir şeyler değişmiştir artık ve siz hakkınızla atanırsınız.

Ben bu sınava 4 defa girdim ve 3 tanesinde klavyede ilk 3te idim diğer birinde de yine mülakata kaldım mülakatta sorulara cevap verdim ve hepsinde de elendim. Diğer tarafta tam sınırda yazan onlarca kişinin alındığını gördüm ve bunlardan bir tanesi mülakata eşofmanla gelmişti hiç unutmuyorum. Ben bizzat tecrübemi paylaşıp yorum yapan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Ben de farklı illerde şansımı denemiştim bu arada. Diyeceğim o ki sağlığınızı ötelemeye değmez. Ancak inşallah bir şeyler değişmiştir artık ve siz hakkınızla atanırsınız.
Ben size daha acısını söyleyeyim adamlar reseransları kademelendiriyorlarmış. Yani sizin bulduğunuz referanstan daha güçlü bir refetansı olan varsa ve alım sınırlıysa onu alıyorlar. O eşofmanla gelen zatın referansı direk bakanlıktan ve çok sağlamdır, ona güvenmiştir. Bir benzerini bende duymuştum çünkü.

Ben size daha acısını söyleyeyim adamlar reseransları kademelendiriyorlarmış. Yani sizin bulduğunuz referanstan daha güçlü bir refetansı olan varsa ve alım sınırlıysa onu alıyorlar. O eşofmanla gelen zatın referansı direk bakanlıktan ve çok sağlamdır, ona güvenmiştir. Bir benzerini bende duymuştum çünkü.
Zehir zıkkım olsun ne diyelim değişmiyor bir türlü bu düzen. Ben zaten eşofman olayından sonra bıraktım olayı orda bi aydınlanma geldi :işsiz:

Ben bileğim kırılsa ve yanlış kaynama riski olacak derecede riski varsa sınavı filan önemsemezdim bence hata etmişsiniz evde yapılacak ne var diyorsunuz da kırık bu kırık Bi uzuv hareket bile ettirilmemeli o alçıya neden alınıyor ?

Ben 12 yıllık avukatım konu sahibi bir sürü meslekten hakim savcı arkadaşım var o komisyonlara giren. Yani bilmeden konuşmuyorum. Milletin torpille iş bulmasınıda desteklemiyorum ancak olanı söylüyorum gidin bunu bu sınava hazırlananların girdiği forum sitelerine bakın, keşke biz yok dediğimizde olmasa ama var. İstanbul'da Ankara'da alım çok olduğundan bulduğunuz torpil , daha alt kademe olsa bile girme şansınız fazla oluyor sadece. Bu mülakatlar referansların çarpışma yeri. Ben sizi iyi niyetle uyardım gerisi size kalmış.
Ben anlıyorum sizi. Torpil yok demiyorum ki , Tabiki de var. Mülakat ile alan kurumların hepsinde var. Ama olacağı varsa , torpil olmasa da oluyor. Benim sınava gireceğim yer, Doğu Anadolu’da bir il. Ve geçmiş yılların istatistiklerine baktığımda kimse benim yazabildiğimiz kelimenin çeyreğini yazamamış. Sadece bir kişi vardı yüksek yazan.Boş kalan kadro dahi var. 90 kelime baraj, mülakatta torpil işliyor. Klavye uygulama sınavında sistem otomatik çıkartıyor sonucu anında öğreniyoruz kaç yazdığımızı yazıcıdan çıkıyor direkt. Yani 89 yazan mülakata kalamıyor. O yüzden umudum var, klavye de torpil olmadığı için. Büyük illerde o yüzden denemedim şansımı , başarı seviyesi yüksek illerde şansım daha düşük olabilirdi. Allah hayrını göstermesin hak yiyenlere 🙏🏻

Bi Ankadaşımda kaç seneden beri giriyor mülakatta eleniyor . Haklısınız Tabiki . Ama benim girdiğim il Doğu Anadolu bölgesinde bir il. Geçmiş yılların istatistiklerine baktığımda benim yazdığım kelimenin çeyreğini yazamamış insanlar. Boş kalan kadro dahi var. Girdiğiniz için bilirsiniz, klavye uygulama sınavında sistem sonuçları otomatik olarak çıkartıyor yazıcıdan , o an öğreniyoruz kaç kelime yazdığımızı. 89 alan mülakata kalamıyor. Torpil sözlü mülakatta devreye giriyor. Benim girdiğim şehirde de çok yüksek yazan olmamış geçmiş yıllarda. Ortalama 90-95. Bir tane falan vardı yüksek yazan. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben bileğim kırılsa ve yanlış kaynama riski olacak derecede riski varsa sınavı filan önemsemezdim bence hata etmişsiniz evde yapılacak ne var diyorsunuz da kırık bu kırık Bi uzuv hareket bile ettirilmemeli o alçıya neden alınıyor ?
Artık geçti sınava da az kaldı. Bakalım umarım kötü olmaz bileğimin durumu

Ben önce sağlık derim sınav için kendini riske atma , yanlış kaynarsa kaynayan kemiği yeniden kırmak zorunda kalacaklar

Hayırlı geceler canım adına çok üzüldüm rabbim şifa versin yardımcın olsun senin için önerebilecegim tek şey dua.🙏
Rabbi yesir vela tuasir rabbi tenvin bil hayr..
Ya rabbi kolaylaştır zorlaştırma hayırla tamamla...
Amin Allah razı olsun 🙏🏻 Güzel duanız için çok teşekkür ederim ☺️

Ben önce sağlık derim sınav için kendini riske atma , yanlış kaynarsa kaynayan kemiği yeniden kırmak zorunda kalacaklar
Yaklaşık bir haftadır böyle elim. Olduysa olmuştur zaten. Sınavda pazartesi , bakalım sınavdan sonra ne olacak , kontrol ettireceğim hastaneye gidip

Back
X