Moralim cok bozuk

Bazen her kes cok bunaltiyor cok agir elestiriyor sen soylesin sen boylesin bu bir yerden sonra artik doluyor insan bazen avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum.

Siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta. İnsanlar hep konuşur, her insanı memnun edemezsiniz. Siz bir kukla değilsiniz, kendinize göre doğrularınız, çizdiğiniz bir hayatınız var. Onların istediği gibi olsaydınız X olurdunuz, Y olurdunuz. Siz Zambak'sınız ve kendi yaşadıklarınızı onlardan daha iyi biliyorsunuz. Siz kendi doğrularınızı uyguluyorsanız başkaları ne söylerse söylesin umrunuzda olmamalı. "Evet ben böyleyim ve böyle olmaktan da mutluyum" diyebilmelisiniz.

Haklisin bazen bagira bagira ben böyleyim demek istiyorum avazim çıktığı kadar

Saçmalama sen çok değerlisin sadece 1 tane var senden aşağılık sefil de ne demek asla kabuletmiyorum bu lafları her kadın inanılmaz sihirli ve güçlüdür seni iyileştircek mutlu edecek tek şey, kişi vs herneyse sadece sensin kendi yarabandın olup mutluluğu kendinde bulabilirsin

Bazen her sey farkli olsaydi diyorum takintili insanlarin icinde yasamak cok zor.

Cocukluk genclik zaten geri gelmez. Asagilik ve sefil insan olmanizin sebebi nedir?

Dün görmemişim mesajınızı :) kib’i öğretende bendim. Bi güzellik daha yapayım hadi bunu da öğreteyim
Prolar kim sayfada kaç ziyaretçi var görebiliyor

ben nasil pro olurum ustam. seni hemen izlemeye aliyorum hocam. senden baska kimse bilgilendirmiyor beni

kimse aşağılık ve sefil değildir neden öyle düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…