- 14 Haziran 2016
- 115
- 34
- 98
- 34
- Konu Sahibi Belinayy25
Merhaba arkadaşlar ben 3.5yıllık evliyim. 1.5 yaşında bir oğlum var.eşimin işi dolayısıyla ıspartada herkesten uzakta yaşıyoruz. Ailem İstanbul da yaşıyor. Şuan yazacağom şeyler kimse olmadığı için yalnız olduğum için içimi dökmek için yazıyorum. Benim İstanbul da yaşayan bir abi var evli pek görüşmeyiz numarasını değiştirdiği için arayamıyorum p da aramaz evlendim evleneli çok bekledim aramasını sonuçta kardeşiyim gurbette yalnızım. Neyse bir ablamda Erzincan da evli bu abimin ısrarıyla ablam İstanbul a annem ve abimin yanına tatile gitti. Abim sürekli bu ablamla görüşürür onun çocuklaryla konuşur ama bana uzak. Dün annemi aradım abimlerdeydi ablamla beraber görüntülü aradim ablam ve annem hariç kimse bir allahon selamıno vermediler hadi ben neyse dayısı olarak oğluma bakabilirdi çok zoruma gitti. Eşim dün işinden dolayı eve 1 saat geç geldi. Kaynım evdeydi salonda televizyon izliyordu. Telefondan abimin sesi geldi ablama soruyordu kaynı nerde diye odada oturuyor dedi ablam benim içinde o nerde dedi ablamda mutfakta bizimle konuiuyordu. Resmen neden evde ikisi yalnız diye ima etti o anda birşey söylemedim Allah'a ısmarladık dedim telefonu kapattom. Hayır kaynım çok düzgün bir insan abisi evde yokken varlığından haberim olmaz sessiz sakin abim nasıl böyle bir imada bulundu şaşırdim. Eşiminde bir kardeşi evli sürekli arar el kapısında belki o arayamaz ben arayayım der arar ama benim abim buraya geldim geleli bir kez olsun arayıp yerin yurdun nasıl dememiştir. Çok kırgınım hele dünden sonra iyice doldum benimle de konuşmasa yiğeniyle konuşabilirdi. Ablamın çocuklaryla sürekli konuşur görüntülü arar İstanbul a davet eder ama ben evlendim evleneli bir gün olsun İstanbul'a gel dememiştir bir akıl verin nasıl bir yol izlemem lazım...