• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk

Siz niye bekliyorsunuz ki aramasını ? Yam aksine sizin aramanız lazım. Küçükler büyükleri arar unuttunuz mu ? Bence abinizde sizden bekleyip kırılmış olabilir. Kardeşlikte muhasebe tutulmaz arayın konuşun açık açık.
Ben küçük olduğum halde bayramda kandilde normal günde aradım ama bir günde olsun o da büyüklüğünü yapıp kardeşimain bi ihtiyacın var mı yabancı yerdeyim yerin yurdun iyi mi demesi gerekmez mi

çocuğunuz dayım beni sevmiyor diye gece gündüz ağluyor mu? yapmayın allah aşkına ya. isteseydiniz numarayı. istememişsiniz sanki dünyanın en zor işi gibi bi de duygusala bağlıyorsunuz. sanki yer gök insan tükendi de bi abiniz mi kaldı? bende 4 tane dayı var. pek de bi işe yaramıyolar emin olun.
Ablamın çocuklarıda var ağlayarak dayım beni sevmiyor demiyorlar benim burada vurgulaöak istediğim dışlandım resmen ben ablamla konuşurken küçük büyük farketmez yiğenimin sesini duymak isterim abim ablaöın çocuklarına bu ilgiyi gösterirken benüm çocuğuma göstermiyor bu da gücüme gidiyor ve duygusalllaiıyorum

Ablamın çocuklarıda var ağlayarak dayım beni sevmiyor demiyorlar benim burada vurgulaöak istediğim dışlandım resmen ben ablamla konuşurken küçük büyük farketmez yiğenimin sesini duymak isterim abim ablaöın çocuklarına bu ilgiyi gösterirken benüm çocuğuma göstermiyor bu da gücüme gidiyor ve duygusalllaiıyorum
yahu hersey gücünüze neden gidiyor neden surekli abin görüşmek istemiyor belli ki bilemem sebep ne sen zorlayıp duruyorsun ama oglum var diyorsun birak kendi naparsa yapsin oglunda gece gunduz dayi diye mi agliyor anlamadim gitti ya

ayrica abi konusuna gelirsek geçen yine burda yazdim tekrar anlatiyim size de benimde bir abi bozmasi var surekli acigimi arar aramaz sormaz bende asla aramam umrumda da degil neyse oglum gecen yaz 11 aylikti nadir gorulen bir hastalik gecirdi 10 gun hastahanede kaldik ve isyeri ile hastanenin arasi sadece 3 dakika bir kez geldi yalandan bes dakika ugradi defolup gitti gidis o gidis ne aradi ne sordu ve ben o gun sildim defterimden sizde sorgulayip durmayin sana evladina saygisi sevgisi olmayan biri için cabalayip durmayın uzulen siz olursunuz

Abimin beni arayıp sorması gerekmez mi?
İnsan bir kere arayıp davet etmez mi?
Oğlumun ne kabahati var?
Abim de eşi de oğlumu sormadılar,ayıp değil mi?
Açıkcası burdan bakınca, sizinle ve çoçuğunuzla ilgilenmeyen,arayıp sormayan bir abinin derdine düşmüş gibi görünüyorsunuz.

Bu tip iliskiler 'gerekir,yapmalı,araması lazım'
vb zorunluluklarla yürümez.
Akrabalık ilişkilerini yakın ve sürekli kılmak için iki tarafın da buna istekli olması lazım.
Sebebini bilmiyorum ama bir sebeple abiniz, sizinle yakın bir ilişki kurmak istemiyor,bu çok açık.
Bu durumda yapabileceğiniz tek şey durumu kabullenip,beklentilerinizi azaltmak.

Sizin yerinizde olsam kaynımla evde yalnız oluşum hakkında böyle çirkin bir imada bulunan abim için bırakın dertlenmeyi, o anda lafımı söyler,telefon görüşmesini sonlandırırdım.
Daha da 'abi' lafı etmezdim.
Değişik bir psikoloji içindesiniz.

Hayır hatta büyük abimin düğünü vardo temmuzda İstanbul daydım gayet iyiydi aramız, oda eşiyle ağustos ta buraya bi otele tatile gelmişlerdi bir gün bizde kaldılar mutlu bir şekilde evlerine gittiler ben de anlam veremiyorum neden böyle yapıyor resmen dışlıyor
Ee ara sora abine neden boyle davrandigini?

Biz nasil bir tahmin yurutebiliriz ki?

Abi noldu neden aramiyorsun birsey mi oldu? Demek zor olmamali kardesler arasinda

Offf sizin yaşadığınız ne öyle. Çok üzüldüm okurken içim cız etti, sizinkini bi sopa lazımmış :sopa:
O zaman ben de cok uzülmustüm ama gecti gitti. Bazen komsular falan niye hic kardesin gelmiyor derler. Yani onlara göre ben acaba ne yaptim ki beni aramiyor, ilgilenmiyor.

Insan kardes de olsa unutup gidiyor , hic aklima bile gelmiyor, arayip sormayan biri icin bence dertlenmeye de gerek yok. Hayatim cok yolunda olsaydi belki onu arar, ilgilenirdim ama ben zaten kac cesit sorunla bogusuyorum bi de ona anlayis gosterecek enerjim de yok onun umursamazligini kaldiracak psikolojim de.

Ee ara sora abine neden boyle davrandigini?

Biz nasil bir tahmin yurutebiliriz ki?

Abi noldu neden aramiyorsun birsey mi oldu? Demek zor olmamali kardesler arasinda
Aynı şeyleri yazacaktım arkadaş yazmış. Abinize açıkça sorun veya aileden birine. Anneniz belki cvp vermeyebilir ama ablanız biliyordur ve bence öyle davranmasının bir sebebi var.

İyide dakikam yok demek filan bahane bence.
Yengenizin de numarası yok mu?
Ablanızda neden abinizin numarası yok, kardeşin kardeşte numarası olmaz mı?
Açık konuşun,bir hatam mı oldu filan deyin hatta.
Siz küçüksünüz ya belki sizden bekliyordur, kimileri umursar aradaki yaşı.
Böyle iletişimsizlikle kopmayın, varsa bir durum açık konuşun.
Eşinizi filan mı sevmiyor acaba, bu da geldi aklıma. Bu bir gerekçe değil o ayrı ama.

Back
X