moralim cok bozuk

fazilet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
101
0
96
48
Almanya
arkadaslar sali günü transfer yapildi 3 emriyo verdiler 9 tüpbebek denemem oldu ama bukadar agri nerden cikti bu sefer cok umutlüydüm yoksa bebeklerim beni yine terketti

canım test yapıldı mı? hemen umutsuzluğa kapılma. inş. bebişlerin bu sefer seninledir ve sonuna kadar da bırakmazlar. ağrısı olup hamiş olan pek çok arkadaş var. lütfen moralini bozmamaya çalış...dualarımdasın

ağrı olur canım moralını yuksek tut...........ınş tutunmadır..........ınş bebişlereın gelır.......dua ıle

transfer sonrası ilk 2-3 gün bende de karın ağrısı olmuştu.sonucumu öğrenmeme 2 gün kaldı şuanda belim ağrıyor.moralini yüksek tut tuttuğunu düşünerek güzel hayaller kur bebeğinle ilgili bence.

:a015:
evet bu tedaviden cok etkilendim neden bilmiyorum parmaklarimin ucununbile agridigini hissediyorum kizim olursa ismini esma oglum olura eymen koyacagim yinede umutluyum belkide olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yinede kendimi kötü hissediyorum

Canım moralini yüksek tut.Benimde sancılarım var.Özellikle ayakta durunca oluyor.Bugün transferimin 8. günü.Bol su iç c vitaminli şeyler ye.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

inşallah canım guzel haberlerini alacagız
benimde ilk zamanlarda çok agrım olmuştu o toplamadan sonra iyileşmeye çalışıyor ya içerisi ondanmış diye duymuştum
ben sizlere guzel bir haber veremiyecegim onu biliyorum

:Saruboceq:iyiki beni anlayan birileri var iyiki varsiniz gececek bugünler insallah hepinizde kavusacagiz bebeklerimize :Saruboceq:

ağrı olması gayet normal bence iyiye bile yorabiliriz... normal yolla kalan kadınlar döllenmeden sonra yani adet gelmeden ağrıları oluyor...ee buda normal...

sonuç: kendini üzmemeye çalış hayat öyle zorki sen en zorları denemiş tecrübe edinmişsin 9.tüp bebek bunun en görünen örneği sabrın kat kat artsın...hakkında hangi yol hayırlı ise o olsun..

inşallah inşallah bu yolda rabbim sen dahil kimseyi boş geri çevirmesin.içinden de beni ayıırmasın.
allahım yüzünü güldürür inşallah....

arkadaslar sali günü transfer yapildi 3 emriyo verdiler 9 tüpbebek denemem oldu ama bukadar agri nerden cikti bu sefer cok umutlüydüm yoksa bebeklerim beni yine terketti

ay canım benım 9 kere horman aldın 9 kere hayalerın yıkıldı allahım ınsallah senın olur cunku en cok sen haketıyon sorun kımdeydı canım ay allahım kımseyı bu kadar cok olmaz ınsallah en cok senın hamıle lalmanı ıstıyom bu kadar cekmıssın bu son olur ınsallah hemde ıkız olsun saglıklı sıhhatlı sonuna kadar hayırlı cocukların olsun senı bende cok merak edıyom dualarım senıle olsun bende yenı negatıf sonucunu aldım benım 3 tu sana gore 3 kackı gıbı gelır aman allahım ya ne zaman olcagını bılsek daha kolay olur bızım ıcın ama bılemıyoz nerde yaptırdın bu sefer bu 9 taneden hıc sana zarar geldımı guzelım

canlarim yaaaaaaaaaaaaaa iyiki varsiniz evet 9 denemem iki defada asilama ama hic gebelik olmadi suan cok kötü durumdayim agrilarim cok bilmiyorummmmm bu agrilar normalmi dr aradim normal dedi ama yinede korkuyorum

canım yaa.9 kere demek..inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.belki de bu sondur,herşey iyi olacaktır.iyi şeyler düşün.ağrılarının sebebi yerleşmedir belki.iyi sonuçlarını bekliyorum:)

güzel kardesim gecen hafta saligünü ayin 7 de transfer yapildi 3 emriyo verildi bügün annemle konustum ben yurtdisinda yasiyorum annem diyo busefer cok umutluyom agrin acin yok demi diye soruyor herkes haber bekliyo yine herkesin hayali suya dusecek bügün daha kötüyom allahim yardim et test yapmdim erken diye birkacgün sonra yaparim

arkadasim evet 9 kez tüpbebek yaptirdik iki kez asilama sonuc 0 evlendim evlleneli hep tedavi ile gecti günlerim hep nerde ne var hangi dr ne yapiyo hic pes etmedik bu sefer yorgun hissediyorum kendimi hic bukadar derin vekötü hissetmemistim kendimi belkide yillarim yorgunlugu vardir üzerimde

Canım geçmiş olsun, bu ağrılar inşallah iyiye işarettir...
ınşallah 4 gün sonra bize güzel haberler verirsin..... Ve bu sabrının meyvelerini toplarsın....
Allah şifalar versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…