Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizden çok size kızdım insan kız kardeşinin özel bi gecesinde kınasında yanında olmak nasıl istemez anlamıyorum .....
hadi eşiniz ayıp etmiş ama gel gelelim wsizde pek gönüllü gitmek istemiyorsunuz.... siz böle benmde gidesim yok mecburum aram acılır die gösteriş amaclı gidiyorsanız bence hiç gitmeyin .... kına düğün gibi merasimler mutluluğu paylaşmak mutlu etmek için gidilir .... tıpkı ölüye gidenin acıssını paylaştığımız gibi .....
Bilmiyorum da görümcemin de yakında hayırlı bi işi olacak inşallah, ben bile heyecan yaptım şimdiden bir de ( kızkardeşim yok ablamlar evlenirkende ben küçüktüm ) öz kız kardeşimin olsa nasıl olurdum kim bilir..
O yüzden aklıma şu geldi..
Acaba sizin değil de eşinizin kız kardeşinin kınası olsa durumu ne olurdu :44:? Hala çocuğu yolu mu bahane ederdi yoksa günler öncesinden git bizimkilere yardım et mi derdi tartışılır![]()
tabii ki eşimi yormak üzmek istemiyorum , ben üzüldüm o sen git diyince ama neticede o da sabahtan akşama kadar çalışacak akşam eve gelecek bizi alacak o saatte istanbulda köprü geçecek (bu aralar istanbul trafiği felç), ayağı ağrıyor devamlı dur kalk yapınca. istanbulda toplu taşıma ile gidilecek noktaya daha çabuk varılır trafik olduğunda. en azından benim için 1 saat erken çıksa işten, surat asmadan geceyi atlatsak ben başka bir şey istemiyorum. off bilmiyorum.. onlar da hafta içi ters bir saate ayarlamışlar kınayı ben zor gidiyorum millet nasıl gelecek, değil mi?
kendi ailesine yardım etmem için bana baskı yapmaz kalkar kendi yapar mesela annesinin evine gittiğimizde kalkar bulaşık yıkar beni ezdirmez onlara (tabi baştan böyle değildi uzuun süren tartışmalar kavgalar ağlamalar sonucu artık bu aşamadayız). abisi bizden önce evlendi, kızın kınası başka bir ildeydi kız evinde, amaan ne gidicem dedi gitmedi. düğünü oldu başka bir ilde ona gitti ama. eşimin kız kardeşi yok.
tabii ki eşimi yormak üzmek istemiyorum , ben üzüldüm o sen git diyince ama neticede o da sabahtan akşama kadar çalışacak akşam eve gelecek bizi alacak o saatte istanbulda köprü geçecek (bu aralar istanbul trafiği felç), ayağı ağrıyor devamlı dur kalk yapınca. istanbulda toplu taşıma ile gidilecek noktaya daha çabuk varılır trafik olduğunda. en azından benim için 1 saat erken çıksa işten, surat asmadan geceyi atlatsak ben başka bir şey istemiyorum. off bilmiyorum.. onlar da hafta içi ters bir saate ayarlamışlar kınayı ben zor gidiyorum millet nasıl gelecek, değil mi?