moralim çok bozukkkk

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
18
42
Merhaba hanımlar şimdi dr ciktim bir tane bile yumurta oluşmamış. menogon iğne kullanıyorum dozunu arttırdı cumartesi tekrar gideceğim. herşeyin hayirlisi. ancak insanın morali alt üst oluyor. inanirmisiniz aglama krizine giresim var çok kotuyum. ALLAH im lütfen sabrimi ver dayanma gücü ver. kimseyi evlat hasretiyle yakma. amin

Merhaba hanımlar şimdi dr ciktim bir tane bile yumurta oluşmamış. menogon iğne kullanıyorum dozunu arttırdı cumartesi tekrar gideceğim. herşeyin hayirlisi. ancak insanın morali alt üst oluyor. inanirmisiniz aglama krizine giresim var çok kotuyum. ALLAH im lütfen sabrimi ver dayanma gücü ver. kimseyi evlat hasretiyle yakma. amin
seni o kadar iyi anlıyorumki canım bende bu ay öyle oldum serephone kullandgıım halde yumrtam oluşmamış vardır bunda da bir hayır dedim . ignelere geçicez kasım ayında yorucu bi süreç beni bekliyo. yaşım geçmese sorun yapmıcam ama ama ama işte :KK42::KK42:

Bende 2 Kutu Gonal.F kullandım Anca büyüdü 17mm.falandı Çatlatma iğnesi vuruldum Sonuç 0 ... Sıkma canı nı Rabbimin vardır Bir Bildiği Doz Artırır.Doktorun yumoşlar büyür...

ya arkadaşlar bana da her kontrolde mükemmel çok güzel çoğu kişide göremediğimiz görüntü şahane dedi yumurtalarım süper durumdaydı ama ne oldu opuda sadece 1 yumurta bulundu.çok şükür kaliteli çıktı ve 1 yaşında kızım var tek yumurtamdan.ama o şahane harika görüntü neden 1 yumurta bulundu hala anlamış değilim.ne olur üzmeyin kendinizi

Back
X