Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
yeni evli olduğundan politik davranamamışsın..hiç belli etmemeliydin kızgınlığını..ama bayram var yakında ..elini öpersin..tavrını belli etmeyip onlar gidince veremeyiz borcumuz var diyebilirdin..Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
Kayınvalideniz ve kayınpederiniz sizin evinizdeyken mi eşinize karşı sesinizi yükseltip suratınızı astınız öyleyse doğru olmamış,sinirlendiğini onların yanında belli etmiyecektin,kayınvaliden evden gittikten sonra eşinle konuşman daha uygun olurdu.Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
kesinlikle katılıyorum kadesacığım..sanki kocasına saygı göstermiyormuş imajı çizmiş..ne yapmalıyım diye sormuşsun ya mesela bir daha başkalarının yanında özellikle ailesinin yanında eşine sert çıkmayabilirsin.
konunda çok haklısın ancak ailesi gidince istersen bağırarak kavga et ama onların yanında yapma bu sadece seni zor durma sokar..zaten anneler oğluşlarını evlendirince bi anormalleşiyolar birde gelinleri tarafından azarlanınca paşaları daha bi kıymete biner.
aynenHaklısın haklı olmasına da keşke kayınvaliden varken surat yapmasaydın onlar gittikten sonra konuşsaydın
annen sana anlatmadımı bunları..misafirin yanında tepkini gösterme..eşine saygılı ol vs..Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?