moralim çok kötü kızlar yine size geldim dertlerimle :(

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin

onun sorun yaptığı eşinle olan problemin değiki
eşinin abisine yardım yapması olayından dolayı böyle bir tepki verdiğini anlamıştır
ayrıca haklısında dediğin gibi
boşverrrrr öpmezse öpmesin
kendi ihtiyacı varken çok elzem değilse akrabaya yardım yapılmasını bende hiç hoş karşılamam

yeni evli olduğundan politik davranamamışsın..hiç belli etmemeliydin kızgınlığını..ama bayram var yakında ..elini öpersin..tavrını belli etmeyip onlar gidince veremeyiz borcumuz var diyebilirdin..

Siz haklısınız kesinlikle.Kayınvalidenizin yanında da hislerinizi fazla etmezsiniz bundan sonra olur biter. :)

Kayinvalideme nasil davranmaliyim benim bir hatami gorse esime soyler beni esime karsi hic savunmaz bu kadin beni çileden cikardi nisanliykende boyleydi esim onlari yolcu etmek icin asagi inmisti hemen 10 dknin icinde neler soylemis ki esimde gelmis hakkinda iyi dusunen yok diyor cok uzuldum kizlar ya daha oncede esim bana bagirmisti nisanliyken ailesinin yaninda aksamda beni ablamlara geldiklerinde kauinvalidemlerde vardi ben de esime cay tutmadim nisanlimdi o zman daha sonra ablam farkedip cay icermisin diye sordu oda yok dedi nisanlim daha sonra eve gittiklerinde ne kadar ayip yaptigi biz misafirdik orda sende iyi yaptin oglum falan demis hep ķörüklüyor ne yapayim nasil davranayim ben hep iyi olmaya calisiyorum onlara karsi

Kayınvalideniz ve kayınpederiniz sizin evinizdeyken mi eşinize karşı sesinizi yükseltip suratınızı astınız öyleyse doğru olmamış,sinirlendiğini onların yanında belli etmiyecektin,kayınvaliden evden gittikten sonra eşinle konuşman daha uygun olurdu.

ne yapmalıyım diye sormuşsun ya mesela bir daha başkalarının yanında özellikle ailesinin yanında eşine sert çıkmayabilirsin.

konunda çok haklısın ancak ailesi gidince istersen bağırarak kavga et ama onların yanında yapma bu sadece seni zor durma sokar..zaten anneler oğluşlarını evlendirince bi anormalleşiyolar birde gelinleri tarafından azarlanınca paşaları daha bi kıymete biner.

Kayinvalidemin yaninda hislerimi belli etmis olmam onun beni kotuleyebilecegi anlamina mi geliyor kizlar ya bazi kaynanalar vardir ya gelini ile oglunun arasi bozulmasin diye ugrasir hatasini gormezden gelir benimkisi hic oyle degil kaynim cok yuzsuz birisi bekarken esim 6 yil yardim etti evlendik artik hala dusmedi yakamizdan 1 ay olmus evleneli evimde dolu eksigim var borclari nasil odeyecez die dusunuyorz o para istiyor esim ise tamam diyor kayinvalidem ise bana tavir yapiyor ona ne oluyorsa

Kaynimin yuzsuzlugune dayanamadim evlendim hic bir taki ceyrek altin bile takmadi ne nisanda ne dugunde nisanliykende surekli para isterdi benim annemde kaynana yengemin hatasi olsa olsun oglum o cahil cahilden kastı genç yani vs der asla köruklemez ama benim kayinvalide körükler ben odadan ciktiktan sonra neden dior o zman kizim bari ben varken yapma bidaha gelmem vs sesli demior cunku kurnaz birisi kizi yok oglularina duskun aslinda sözde duskun

Ben de kayinvaldidemler tavrimi anlasin kaynimla konussunlar diye yaptim.ama onlarin agzina laf vermis oldum artik gozumde hic bir degeri kalmadi kayinvalidemin yaptigi cok ayip.esimin bna gelip hakkinda iyi dusunen yok demesi ise beni cok uzdu hemde cok...

Konu ne olursa olsun , ister hakli ol , ister haksiz..
Evine gelen misafirin yaninda surat asmak , sesini yukseltmek hic hos bir davranis degil...

Bence sizin yaptiginiz ayip hanimefendi. Size geldiklerine pisman etmissiniz hala da kendiizi savunmaniz enteresan

kesinlikle katılıyorum kadesacığım..sanki kocasına saygı göstermiyormuş imajı çizmiş..

Konu ne olursa olsun asla surat yapmamaliydin onlarin yaninda. Ayrica eger calisiyorsan haklısın. Ama calismiyorsan bence eşinin parasina karisma gibi bir hakkın yok...

annen sana anlatmadımı bunları..misafirin yanında tepkini gösterme..eşine saygılı ol vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…