moralim çok kötü kızlar yine size geldim dertlerimle :(

Konu ne olursa olsun asla surat yapmamaliydin onlarin yaninda. Ayrica eger calisiyorsan haklısın. Ama calismiyorsan bence eşinin parasina karisma gibi bir hakkın yok...
çalışıyormuş

Ben de bu yoruma katılıyorum kaldı ki kv sürekli açık arayan biri sanırım keşke bu kozu ona vermeseydi..
evet sürekli kayınvalideyi haklı çıkaracak şekilde davranmış şimdiye dek..gerçi onlar kusur bulur yinede ama bu kadar açık verilmezki

Konu ne olursa olsun asla surat yapmamaliydin onlarin yaninda. Ayrica eger calisiyorsan haklısın. Ama calismiyorsan bence eşinin parasina karisma gibi bir hakkın yok...
Eşinin parasına karışma gibi bir hakkı mı yok ? Oldu o zaman eşi versin abisine parayı onlar rahat etsin konu sahibide kredi ödemek için didinsin.. Çalışsa da çalışmasa da bir hayatı paylaşıyorlar kendi borçları varken eşi dikkat etmeli..

biz kadınların genel sorunu: haklıyken kendimizi haksız konuma düşürmek..
tabi fırsat kollayanlar da koz bulmuş oluyo bu vesileyle....

evet sürekli kayınvalideyi haklı çıkaracak şekilde davranmış şimdiye dek..gerçi onlar kusur bulur yinede ama bu kadar açık verilmezki
Evet bulmak isteyen muhakkak bulur ama gerçekten dikkat etmeliydi bana göre.. Ben öğrendim annem öğretti bunları daha evlenmedim ama olsun sözlümün ailesinin yanında dikkatliyim

Esimin abisinin borcu varsa ve caresizce aramis istemisse verme diyemem, karisamam. Cunku benim abim de beni arayip borc istese esimin karsimasini istemeyecegim gibi. Kardeş farklı bir olgu. Kimse kardeşi zor durumda kalsin istemez. Demekki biraz para varmis ki adam tamam demis. Yoksa cebinde kurusu olmayan bir insan nasil tamam diyebilir ki?

Anladim kizlar galiba haklisiniz.ya ben kaynima canim cok skldı insanda biraz yüz olur ya kayinvalidemde tavrimi anlasin soylesin kaynima onlardan para isteme esinin gönlü olmuyor diye..yeni evliyim bilmiyorum asicam insaAllah bunlarida hem ben esime kotu bi sekilde bagirmadim ama sesim yulseldi suratim dustu.kamuda calisiyorum ve isim bayagi zor o zorlukla para kazanip kaynimin ise piskinlikle para istemesi canimi sıktı hemde çok..

insan çaktırmadan bir fikrini alır değilmi..ne diyorsun diye..

Ya bilmiyorim. Sonucta kardes bu. Ben kardeslerime cok düşkün olduğum için bu konuda bir sey diyemiyorum. Ablam benden borc isteyecek olsa daha o istemeden ben veriyorum çünkü kardeş bu. Benim canim acir kardeşimin ailemin zor durumda olmasinda. Eşimin de bu konulari bana sormasini istemem acikcasi. Ben biraz farkli düşünüyorum aslinda

KAtılıyorum elbette yardım edilebilir fakat konu sahibinin daha eksikleri varken ona hayır deyip abisine tamam demesi beni de rahatsız etti.. O kadar borcun içindeyken üstelik.. Varsa versin tabiki =)

KAtılıyorum elbette yardım edilebilir fakat konu sahibinin daha eksikleri varken ona hayır deyip abisine tamam demesi beni de rahatsız etti.. O kadar borcun içindeyken üstelik.. Varsa versin tabiki =)

Tabi insan ilk önce kendi ailesine sonra dışarıya. Konu sahibi de calistigi icin zoruna gitmiş. Baskasinin parasini sormadan baskasina vermemeli bir insan. Allah sikintilarindan kurtarsin insallah.

Ya kayinvaldem her durumda esimi savunan bir insan gecenlerde ablamlarda birseyler hazirladi esim tatli yapti guzel yaparim dedi dior ki kayinvalidem niye yaptin oglum alisirlarsa dior bole bir kadin arkasini dondu gitti bugun bizden giderken ben genc olabilirim hatam olabilir onun o tavri dogru mu misafir ama oda anne yani yaptigi cok ayip esimle aramdaki soruna bna tavir yapiyor caresiz bir durumda falan degiller cokta rahat yasiorlar istemeye alismis

Bu konuda sen haklısın.
Ancak eşinle tartışmanı eşinin ailesine yansıtma, mümkünse onların yanında tartışma.
Böyle olunca dallanıp budaklanıyor.

Esimde bende memuruz die bizi sömurmeye calisior 200 milyar borcumz war 5 milyar odememz var bizde zor durumdayiz ama borc istmeeye bile cekinioz piskin benim kaynim 2-2buck bin arasi geliri var kayinvalidemler her ay onlara 400 tl verior esi calismior die bize birsey yok cunku ben calisiom ne sartlarda calistigim umrularina degil.gelinligimi esyalarimi evimi kendimz aldik hep.kayinvalidem kina icin abiyeye ayten kredi kartindan alsin dedi ben bunlari gormezden gelirken kendisinn yaptgina bak

Asgari ucretle calissa durumlari kotu olsa yemin ediyrm size kendim ver derim ama hic bir seyden hic bir sekilde geri kalmazlar bir yere gidilecegi zman taksi tutarlar herseyleri yerinde yani ama bazi insanlar bole iste istemeyi sevior ikimiz de calisioz die rahatca isteyebilior.kayinvalidem dior onlar bu ay cok sıkısık sanki biz degiliz ya calisan bayanin hic bir degeri olmuor herseyi yukluorlar ustumuze tabi istisnlar her zman vardir

canm çok zor bi durum bu para meselesi ama abisi hayır diyememiş borç istemiştir kayınvalidende oğluna öyle davrandığın için hoşuna gitmemiştir hiç bir annenin hoşuna gitmez bayramda gittiğinizde hiçbir şey olmamış gibi davran evinin sorunlarını hiç kimseye belli ettirme daha çok mutsuz olursun yoksa hem eşini hem ailesini idare etmek zorundasın ev eşyası gün gelir en güzelini alırsın ama huzursuzluk olunca yaşadığın o günlere acır üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…