- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Ben de bu yoruma katılıyorum kaldı ki kv sürekli açık arayan biri sanırım keşke bu kozu ona vermeseydi..kesinlikle katılıyorum kadesacığım..sanki kocasına saygı göstermiyormuş imajı çizmiş..
çalışıyormuşKonu ne olursa olsun asla surat yapmamaliydin onlarin yaninda. Ayrica eger calisiyorsan haklısın. Ama calismiyorsan bence eşinin parasina karisma gibi bir hakkın yok...
evet sürekli kayınvalideyi haklı çıkaracak şekilde davranmış şimdiye dek..gerçi onlar kusur bulur yinede ama bu kadar açık verilmezkiBen de bu yoruma katılıyorum kaldı ki kv sürekli açık arayan biri sanırım keşke bu kozu ona vermeseydi..
çalışıyormuş
Eşinin parasına karışma gibi bir hakkı mı yok ? Oldu o zaman eşi versin abisine parayı onlar rahat etsin konu sahibide kredi ödemek için didinsin.. Çalışsa da çalışmasa da bir hayatı paylaşıyorlar kendi borçları varken eşi dikkat etmeli..Konu ne olursa olsun asla surat yapmamaliydin onlarin yaninda. Ayrica eger calisiyorsan haklısın. Ama calismiyorsan bence eşinin parasina karisma gibi bir hakkın yok...
insan çaktırmadan bir fikrini alır değilmi..ne diyorsun diye..Calisiyorsa kendi parasini vermesin kaldirsin o zaman. Bakalim eşi rahat davranabilecek mi...
Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
Evet bulmak isteyen muhakkak bulur ama gerçekten dikkat etmeliydi bana göre.. Ben öğrendim annem öğretti bunları daha evlenmedim ama olsun sözlümün ailesinin yanında dikkatliyimevet sürekli kayınvalideyi haklı çıkaracak şekilde davranmış şimdiye dek..gerçi onlar kusur bulur yinede ama bu kadar açık verilmezki
Eşinin parasına karışma gibi bir hakkı mı yok ? Oldu o zaman eşi versin abisine parayı onlar rahat etsin konu sahibide kredi ödemek için didinsin.. Çalışsa da çalışmasa da bir hayatı paylaşıyorlar kendi borçları varken eşi dikkat etmeli..
insan çaktırmadan bir fikrini alır değilmi..ne diyorsun diye..
KAtılıyorum elbette yardım edilebilir fakat konu sahibinin daha eksikleri varken ona hayır deyip abisine tamam demesi beni de rahatsız etti.. O kadar borcun içindeyken üstelik.. Varsa versin tabiki =)Esimin abisinin borcu varsa ve caresizce aramis istemisse verme diyemem, karisamam. Cunku benim abim de beni arayip borc istese esimin karsimasini istemeyecegim gibi. Kardeş farklı bir olgu. Kimse kardeşi zor durumda kalsin istemez. Demekki biraz para varmis ki adam tamam demis. Yoksa cebinde kurusu olmayan bir insan nasil tamam diyebilir ki?
KAtılıyorum elbette yardım edilebilir fakat konu sahibinin daha eksikleri varken ona hayır deyip abisine tamam demesi beni de rahatsız etti.. O kadar borcun içindeyken üstelik.. Varsa versin tabiki =)
Aminn inşallah..Tabi insan ilk önce kendi ailesine sonra dışarıya. Konu sahibi de calistigi icin zoruna gitmiş. Baskasinin parasini sormadan baskasina vermemeli bir insan. Allah sikintilarindan kurtarsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?