Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin