- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Calisiyorsa kendi parasini vermesin kaldirsin o zaman. Bakalim eşi rahat davranabilecek mi...
Esimde bende memuruz die bizi sömurmeye calisior 200 milyar borcumz war 5 milyar odememz var bizde zor durumdayiz ama borc istmeeye bile cekinioz piskin benim kaynim 2-2buck bin arasi geliri var kayinvalidemler her ay onlara 400 tl verior esi calismior die bize birsey yok cunku ben calisiom ne sartlarda calistigim umrularina degil.gelinligimi esyalarimi evimi kendimz aldik hep.kayinvalidem kina icin abiyeye ayten kredi kartindan alsin dedi ben bunlari gormezden gelirken kendisinn yaptgina bak
kiymetli oglusunu uzdun ya, cadi gelinsin ya, ondan tafralanmistir hanimefendi.. ogullarini mutlu etmek tek gorevimiz tabi, arada biz uzulmusuz onemli degil..Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
Bende yana olmaniza sevindim :) este çok onemli hic bir zman bize laf ettirmemeli ailesine karsi hep beni savunsa haksizken bile savunsa daha sonra hatam varsa bna kizsa boyle olmaz ama malasef oyle degil..kiymetli oglusunu uzdun ya, cadi gelinsin ya, ondan tafralanmistir hanimefendi.. ogullarini mutlu etmek tek gorevimiz tabi, arada biz uzulmusuz onemli degil..
esin adam gibi durup seni sevdireymis ailesine, kiymetlendirseymis.. bunun icin seni mi sucluyo?
onun erkek gibi, dag gibi durdugunu gorse kimse karisina gık diyemez.. karisi yucelirse kendi yucelir.. hani kadin arsizdir sirrettir bunlar istisna.. onun disinda karisini ailesi karsisinda savunmasiz birakanlara benim sozumBende yana olmaniza sevindim :) este çok onemli hic bir zman bize laf ettirmemeli ailesine karsi hep beni savunsa haksizken bile savunsa daha sonra hatam varsa bna kizsa boyle olmaz ama malasef oyle degil..
bizde senden yanayızkiBende yana olmaniza sevindim :) este çok onemli hic bir zman bize laf ettirmemeli ailesine karsi hep beni savunsa haksizken bile savunsa daha sonra hatam varsa bna kizsa boyle olmaz ama malasef oyle degil..
İyide senin bu durumda kızman gereken tek kişi eşin o bilmiyor mu bunları?Kesinlikle niyet onemli dogalgaz 400 tl gelmis kışın ariyor ki aranizda toplayin yollayin 4 kardesler bizi aptal yerine koyuyor ikiside calisior paralari vardir ben ulasimimi otobusle yaparken onlar taksi kullanirlar durumlari kotu olsa asla soz konusu bile olmazdi
Böyle yaparsan eşinle aran açılır herkes tecrübesine dayanarak yorum yapıyor sakince hepsini okumanı tavsiye ederimBana kızım sizde borclusunz ben abinle konusurum siz huzurunuzu neden bozuyorsunuz diyebilrdi ?? Kendiside cocuk gibi tavir almak yerine bunu yapabilirdi.kayinvalidenin iyisi olmuyor o bna bu sekilde tavir aldigi icin bende artik mesafemi koyucam anne diorum ama o bu unvani haketmior
Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
Kayinvalideme nasil davranmaliyim benim bir hatami gorse esime soyler beni esime karsi hic savunmaz bu kadin beni çileden cikardi nisanliykende boyleydi esim onlari yolcu etmek icin asagi inmisti hemen 10 dknin icinde neler soylemis ki esimde gelmis hakkinda iyi dusunen yok diyor cok uzuldum kizlar ya daha oncede esim bana bagirmisti nisanliyken ailesinin yaninda aksamda beni ablamlara geldiklerinde kauinvalidemlerde vardi ben de esime cay tutmadim nisanlimdi o zman daha sonra ablam farkedip cay icermisin diye sordu oda yok dedi nisanlim daha sonra eve gittiklerinde ne kadar ayip yaptigi biz misafirdik orda sende iyi yaptin oglum falan demis hep ķörüklüyor ne yapayim nasil davranayim ben hep iyi olmaya calisiyorum onlara karsi
Kayinvalidemin yaninda hislerimi belli etmis olmam onun beni kotuleyebilecegi anlamina mi geliyor kizlar ya bazi kaynanalar vardir ya gelini ile oglunun arasi bozulmasin diye ugrasir hatasini gormezden gelir benimkisi hic oyle degil kaynim cok yuzsuz birisi bekarken esim 6 yil yardim etti evlendik artik hala dusmedi yakamizdan 1 ay olmus evleneli evimde dolu eksigim var borclari nasil odeyecez die dusunuyorz o para istiyor esim ise tamam diyor kayinvalidem ise bana tavir yapiyor ona ne oluyorsa
ne sacma bi cümle calisiyorsa KENDI PARASIni vermesin demek onlar bi aile senin benim olamaz bi evlilikde katilmiyorum ben buna calismiyorsada adamin ailesini gecindirme gibi bi mecburiyeti var karisini kimseye muhtac etirmemesi gerek erkek dedigin kadinin bi mecburyieti yok calisip kocasina bakmak gibi.. tabiki calisip katkida buluna bilir ama senin benim ayirdimi yapmak bi evlilikde yanlis bence o evlilkde huzurmu olur allah askina yapmayin..Calisiyorsa kendi parasini vermesin kaldirsin o zaman. Bakalim eşi rahat davranabilecek mi...
ne sacma bi cümle calisiyorsa KENDI PARASIni vermesin demek onlar bi aile senin benim olamaz bi evlilikde katilmiyorum ben buna calismiyorsada adamin ailesini gecindirme gibi bi mecburiyeti var karisini kimseye muhtac etirmemesi gerek erkek dedigin kadinin bi mecburyieti yok calisip kocasina bakmak gibi.. tabiki calisip katkida buluna bilir ama senin benim ayirdimi yapmak bi evlilikde yanlis bence o evlilkde huzurmu olur allah askina yapmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?