moralim çok kötü kızlar yine size geldim dertlerimle :(

Calisiyorsa kendi parasini vermesin kaldirsin o zaman. Bakalim eşi rahat davranabilecek mi...

bu kez de pislik çıkarır eşi..
ben bikere eşime dedim de aynısını: "benim paramı kimseye benden habersiz verme..ben çalışmasaydım bukadar rahat veremezdin."diye..günlerce küstü ve "bu muhabbete gireceğini bilseydim senle evlenmezdim..senin benimi mi var biz karıkocayız, kimin ailesinin ihtiyacı varsa ona verelim" dedi...ama kendi ailesinin ihtiyacı hiç bitmiyoki beyefendinin..iki güne bi para istiyolar..yolacak tavuk olarak da beni bulmuşlar...oh ne ala memleket..
muhtemelen konu sahibinin de eşinin ailesi öyle çok uman bi tip ve eşini kullanıyolar..
ama sonuç olarak konu sahibi malesefki üslubuyla kendini haksıza çıkarmış....

canım benim ya kıyamam...
eltin de oturduğu yerden kv parası yeyip kç büyütsün..
sen de boynun süne süne çalış..adalet mi bu...
çok iyi anlıyorum seni..
benim eşimi de kayınlar görümceler sürekli arıyolar para istiyolar..
eşim de benden gizli veriyo..
hakkımı helal etmiyorum dedim,küstü..
küserse küssün zıkkım yesinler boğazlarında kalsın..
benle evlenene kadar alsalarmış alacaklarını şimdi mi akıllarına geldi..
tabi duydular gelin de para var,hemen sömürecekler..
ayy bak yine kinlendim..
bayramdada yüzlerini görcem malesef öyle ona üzülüyorum...

Canım insanı o uzuyor zaten sömürülmek calisan gelin demek zavalli demek cunku hep bir ayrim oluyor onlara her ay duzenli para verilior bize yok Allaha bin sukur muhtacta deiliz diger eltimin herseyini kayinvalidemler yapti dugunu esyayi herseyi..bizde ise hem esya borcu oduoz hem ev kredi borcu.birde ustune para istiorlar ayip yani utanmali insan biraz evimizin dolu eksigi var bizimde eksiklerimizi alabilirler ama almiorlar neden cunku gelinde calisiyor..

kiymetli oglusunu uzdun ya, cadi gelinsin ya, ondan tafralanmistir hanimefendi.. ogullarini mutlu etmek tek gorevimiz tabi, arada biz uzulmusuz onemli degil..
esin adam gibi durup seni sevdireymis ailesine, kiymetlendirseymis.. bunun icin seni mi sucluyo?

Bende yana olmaniza sevindim :) este çok onemli hic bir zman bize laf ettirmemeli ailesine karsi hep beni savunsa haksizken bile savunsa daha sonra hatam varsa bna kizsa boyle olmaz ama malasef oyle degil..

Evet bu gerçekten de somurme olmuş. Esinizle konusun sen kendi kardeşine ne kadar verirsen ben de vericem evlilikte dengeyi kurmak lazim. Sonra kardesinize verirsiniz ya da vermeyip birikim yaparsiniz. Yoksa esiniz bu aliskanligini birakmayacaktir.

Bende yana olmaniza sevindim :) este çok onemli hic bir zman bize laf ettirmemeli ailesine karsi hep beni savunsa haksizken bile savunsa daha sonra hatam varsa bna kizsa boyle olmaz ama malasef oyle degil..
onun erkek gibi, dag gibi durdugunu gorse kimse karisina gık diyemez.. karisi yucelirse kendi yucelir.. hani kadin arsizdir sirrettir bunlar istisna.. onun disinda karisini ailesi karsisinda savunmasiz birakanlara benim sozum

bizde senden yanayızkisadece ,zlediğin yol yanlış

İyide senin bu durumda kızman gereken tek kişi eşin o bilmiyor mu bunları?

Böyle yaparsan eşinle aran açılır herkes tecrübesine dayanarak yorum yapıyor sakince hepsini okumanı tavsiye ederim

Bende tam öyle istiyorum ama benin esim oyle dag gibi duracak bir adam deil.o yuzden kayinvalidemde laf soyleyebiliyor bu zmana kadar ne yaptiysam esime hep aktardi nisanlilik doneminde de boyleydi boyle bir kadina anne dmek icimden gelmiyor artik

canim kac yasindasin?? Biraz abartmissin yani süpürge konusunu her ne olursa olsun esinle sorununu disari yansitma hele böyle kucuk bisey icin birak ailesinin yaninda baskalarinin yanindada esine yüksek sesle biseyi demen uygun olmaz oda bagirarak karsilik verseydi? busefer birbirinize gircekdiniz.. onlar gidince ikaaz etmen daha dogru olurdu.. Kayinvalidenlerle aranizda ne gecdiki kimse seninle ilgili iyi düsünmuyor olsuN? sadece bi bu konu yuzunden mi sanmiyorum canim.. sen saygida kusur etme agizlarina laf verecek davranislarda bulunma kimse arkandan bisi diyemez. sikma sen tatli canini ama taze gelinsin daha birbirnize ilaki alisirsinz güler yüzlü olani herkes sever sende kayinvalidenlere güler yüzünü hic eksik etme... ama o borc meselesine bende takildim hakli olarak surat asmissin ama kayinvalidenlerin yaninda belli etmiceksin canim bunlari :* kötü gelin olursun ozm cunku parayi isteyen onun oglu sen elin kizi vermiyor olucak adi.. anlatabildimmi.. ama güzel uslupla diye birlisin esine biz daha yeni evlendik bizim elimizde olsa seve seve verirdik ama biz kendimizi suan zor gecindiriyoruiz elimizde avucumuzda yokki nasil verelim demek daha iyi olurdu kavga etmekdense..

esinle arandaki küskünlükleri belli etme kayinvalidenlere.. kiz kardesin var maden onunla dertles ona anlat ama erkek tarafinda hersey cok güzelmis gibi hareket et kimseye belli etme madem kayinvalidenin huyunu bilyiorsun kiskirtici bi yapisi var hele ozm hic belli etme. yanliz kaldinigizda ne söyluyorsan söyle esine ama biriinin yaninda hep el üstünde tutmayida bil ki araniza kisme kara kedi gibi giremesin.. kan kussanda kizilcik serbeti bu demesini biliceksin insan icinde.. :*

totonu öpsün o senin salla bebişim sen kocana bak.ona da düşüncelerini söyle ben birşey isteyince olmuyor abin isteyince tatm diyorsun de.bende bu eve para getiriyorum.vermeni istemiyorum kimseye para de.

canim ona ne oluyorsa diyorsunda oda oglu :) onlarin gözünde dis kapinin dis mandali gibi gözukuyorsun el kizisin sonucda onun icin sen hakli olarak tavir yapiyorsun ki bu konuda hak veriyorum ama kimin karsisinda kim yüzünden tavir yaptigina bi bak oglu yuzunden asiyorsun suratini o kadinda oglu icin sana tavir aliyo tabiki daha 1 aylik gelinsin surda hep ilimli konusmayi biliceksin ama tabi ezdir kendini demiyorum ama tatli dili kulan izah ederek yap bakdin olmuyo hic kayinvalidenle bu konularda muhatap olma direk yanliz kaldiginizda esine söyle ama abisini kötuluyuyerek degil ila ailesini savunmaya gecicekdir cunku senin karsinda nekadar hakli oldugunu bilsede ailesine laf etirmez kimse :)

Bosverin bildin rahatsiz oldugunuzu, ben cogu arkadaslarin aksine iyi olmus yaninda ravir yapmaniz diyorum... Yoksa daha fazlasini istedikce isterler, hos tavir yapsanizda arsiz oldumu insan bisey degismez ya... Sinir oluyorum bu para mevzularina, ölüm kalim meselesi olur iyice cikmazda olursun istersin ama sanki dogalmis hakkin gibi sürekli para isteyen akrabalardan nefret ediyorum... Sizde bundan sonra ihtiyaciniz olan seyleri ertelemeyin alin, böyle durumlarda nekadar borca girerseniz okadar iyi, bari vermeye parasi olmaz esinizin... Madem ortak kararlar alamiyorsunuz sizde keyfinize göre harcama yapin...

Reactions: anu
Calisiyorsa kendi parasini vermesin kaldirsin o zaman. Bakalim eşi rahat davranabilecek mi...
ne sacma bi cümle calisiyorsa KENDI PARASIni vermesin demek onlar bi aile senin benim olamaz bi evlilikde katilmiyorum ben buna calismiyorsada adamin ailesini gecindirme gibi bi mecburiyeti var karisini kimseye muhtac etirmemesi gerek erkek dedigin kadinin bi mecburyieti yok calisip kocasina bakmak gibi.. tabiki calisip katkida buluna bilir ama senin benim ayirdimi yapmak bi evlilikde yanlis bence o evlilkde huzurmu olur allah askina yapmayin..

Konuyu okudunuz mu? Konu sahibi kendi kazandigi parayi esinin rahatca, ona sormadan abisine vermesine yaniyor. Kendi parası olmasa o kadar dertlenmeyecek belki de.
E doğal olarak bana da parasini vermemesini soylemek düşer. Bu benim fikrim. Diğer soylediklerinize giremem. Cok uzar gider.
Selametle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…