bilemiyorumki..amcam var bilgece resmen kardeş oldu bize..geçen ramazanda para almıştı babamdan..tekrar istemiş vermeyince suratına kapatmış..niyet çok önemli..çok iyi niyetli insanlarda var..bizde öyleyiz kardeşlerimle..konu sahibi arkadaş kaynını az çok biliyordur herhaldeYa bilmiyorim. Sonucta kardes bu. Ben kardeslerime cok düşkün olduğum için bu konuda bir sey diyemiyorum. Ablam benden borc isteyecek olsa daha o istemeden ben veriyorum çünkü kardeş bu. Benim canim acir kardeşimin ailemin zor durumda olmasinda. Eşimin de bu konulari bana sormasini istemem acikcasi. Ben biraz farkli düşünüyorum aslinda
bilemiyorumki..amcam var bilgece resmen kardeş oldu bize..geçen ramazanda para almıştı babamdan..tekrar istemiş vermeyince suratına kapatmış..niyet çok önemli..çok iyi niyetli insanlarda var..bizde öyleyiz kardeşlerimle..konu sahibi arkadaş kaynını az çok biliyordur herhalde
Dediğiniz gibi herşeyleri dört dörtlük olduğu halde sizden para isteyen bir yapıları varsa sizin tavrınızın kaynınızı çok etkileyeceğini sanmıyorum açıkçası..kayinvalidem bu konudaki tavrimi anlasinki kaynima soylesin birdaha oda istemesin onlarin huzuru bozuluyor isteme onlardan desin..cunku kaynim para istemeseydi boyle birsey olmayacakti.
Asgari ucretle calissa durumlari kotu olsa yemin ediyrm size kendim ver derim ama hic bir seyden hic bir sekilde geri kalmazlar bir yere gidilecegi zman taksi tutarlar herseyleri yerinde yani ama bazi insanlar bole iste istemeyi sevior ikimiz de calisioz die rahatca isteyebilior.kayinvalidem dior onlar bu ay cok sıkısık sanki biz degiliz ya calisan bayanin hic bir degeri olmuor herseyi yukluorlar ustumuze tabi istisnlar her zman vardir
ne yaparsan yap kayınvaliden öyle bir şey demz..maalesef öyle..kayinvalidem bu konudaki tavrimi anlasinki kaynima soylesin birdaha oda istemesin onlarin huzuru bozuluyor isteme onlardan desin..cunku kaynim para istemeseydi boyle birsey olmayacakti.
beklentin çok fazla..maalesef öyle olgun kayınvalide az vardır..sen karda yürü izini belli etme..burada okadar gelin..kaynanaları hakettiği içinmi anne diyor senceBana kızım sizde borclusunz ben abinle konusurum siz huzurunuzu neden bozuyorsunuz diyebilrdi ?? Kendiside cocuk gibi tavir almak yerine bunu yapabilirdi.kayinvalidenin iyisi olmuyor o bna bu sekilde tavir aldigi icin bende artik mesafemi koyucam anne diorum ama o bu unvani haketmior
boş yere kendini harap etme..11 yıllık evliyim..aileler yüzünden okadar harab ettimki kendimi..keşke okadar üzmeseydim zamanında..Esimin bana oyle demesi beni derinden üzdü gerçekten.hakkinda iyi dusunen yok demesine cok uzuldum ben esime karsi onca fedakarlik yaparken onun bana bu cumleyi kullanmasina cok uzuldum.kayinvalidem cokta onemli degil ne dusunurse dusunsun ama esimin ole solemesine cok uzuldum içim cok aciyor kizlar cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?