- Konu Sahibi BenSevdaguL
-
Ben tüp bebek tedavisi görmüştüm.24.11.2007 de tranferim gerçekleşmişti.Fakat dün adet oldum ve moralim bozuldu şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum.Ben hiç bir zaman anne olamayacakmıyım.Çok kötü durumdayım.Sonucun belli olmasına daha 3 gün vardı fakat şimdi adet oldum.Canım çok yanıyor.Çok ümitlenmiştim dr.um bana yüzde 65 olur diyordu fakat olmadı.Ağlamaktan gözlerim şişti.
Ben tüp bebek tedavisi görmüştüm.24.11.2007 de tranferim gerçekleşmişti.Fakat dün adet oldum ve moralim bozuldu şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum.Ben hiç bir zaman anne olamayacakmıyım.Çok kötü durumdayım.Sonucun belli olmasına daha 3 gün vardı fakat şimdi adet oldum.Canım çok yanıyor.Çok ümitlenmiştim dr.um bana yüzde 65 olur diyordu fakat olmadı.Ağlamaktan gözlerim şişti.
Bilmiyorum arkadaşlr ama çok sıkıntılıyım.Neden diye kendime soruyorum Kendimi yoracak hiçbirşey yapmadım diyorum herşey güzel gidiyordu ve 3 gün önceden neden adet oldum diyom şu an çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?