• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morelim çok bozuldu

Anne baba kardes elbette kiymetli. Ama cocugumun bayram harcligina kadar veriyosam gelmeyecegini bildigim halde kesin beynimde bi ozur vardir. Baska turlu aciklanamaz bu. Su ailelerinizle gobek baginizi kesin. Ustelik size 1866382. Sinif insan muamelesi yapan annenize hala uzulup o uzulmesin diyosunuz. Oyle saca boyle tarak iste

Bunu kocanız yapsa, ama anneme kıyamıyorum annem için üzülüyorum dese, sizin çalışıp kazandığınız maaştan gizli saklı hem de defalarca kardeşine verse ortalığı ayağa kaldırırdınız değil mi? Çocuğunuzun parasını sizden gizli alıp kardeşine verse ve geri almasa kabul eder miydiniz? Yazık o iyi niyetli kocanıza. Domuzdan bir kıl muamelesi görüyor hem de arkasından iş çevrilerek.

Valla kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz koskoca adam uyuşturucu mu alıyor kumar mi oynuyor belli değil sorgulayan yok işin dert edindiğiniz kısma bakın çok saçma

Konuyu çok okuyamadım ama siz arkasını topladıkça kardeşiniz daha da kötüye gidecek. Bırakın kendi başının çaresine baksın. Bana kumar oynuyor gibi geldi. Öyle değil ise de kız arkadaşı vardır ona para yetiştiremiyordur. Hiç tanımadığınız elin kızına belki de çocuğunuzun rızkını yediriyorsunuzdur

Üzülmesin kıyamam demeyin ya anneniz dememiş size kıymış valla çat çatta söylemiş herşeyi.Bırakın üzülsün üzülsünler,gayette istemekle haklısınız paranızı biriktirip eldeki avuctakini napcaktiniz çalışsanız neysede kardeşinize hibe edeceksiniz annenize göre herhalde.

Üzülmesin kıyamam demeyin ya anneniz dememiş size kıymış valla çat çatta söylemiş herşeyi.Bırakın üzülsün üzülsünler,gayette istemekle haklısınız paranızı biriktirip eldeki avuctakini napcaktiniz çalışsanız neysede kardeşinize hibe edeceksiniz annenize göre herhalde.
Evet akşamdan beri oyle üzüldüm.calisiyo olsam heralde onuda bekler.bide üstüne küserler şimdi.benim annemin zaten kız olduğum için garip bir hinci var bana.ama yaş ilerledikçe insanın gücüne gidiyo

Slm arkadaşlar.cok morelim bozuldu.erkek kardeşim var.uzun süre işsiz kaldı.ben çalışmıyorum.annemler yazları köye gider çalışmadığı zamanlarda maddi desteğim çok oldu.annemler yokken parası biter gelir bana bı şekilde kendi harcliklarimdan denklestirirdim.kimi geri zorla alırdım kimi kalırdı.bir yandanda eşime bildirmeme çalışırdım hep.neyse bu işe girdi.maasini gecen ay babama vermiş.yine parasız kaldı malesef.para alışverişlerinde öle bunaldım böle şeylere girmek istemediğini defalarca söyledim.gecen ay bana çocuklara ufak miktarda harçlık verdi Allah razı olsun.ama internet bankacılığı kullanmadığı için benim kartından alışveriş yaptı.bugun yarın derken kaldı.bende üstüne düşmedim.yani bana verdiği para oraya gitti.gecen hafta paraya ihtiyacı varmış geldi.bende o ara sikisiktim biraz.bende yok ama çocuğun parası vardı bende.isini görsün madem ama getir dedim tamam akşama getiricem dedi.ajsam gelen fln yok.ertesi günü yine geldi telaseli bı şekilde.iste yine paraya ihtiyacı varmış.bole şeyleri sevmiyorum dedim.ben çalışmıyorum zor durumda kalıyorum.esimede bildirmek istemiyorum.tmm şöyle böyle ikisini bir getiricem.o günden beri yok.bana da lazım oldu aradım hani varsa versen.yuzume kapattı.ama annemlere bildirmedim.Bu akşam annemlerdeyken yine paraya ihtiyacı olmuş.babamin üzerindedir o miktar yokmuş.bankadan çekmesi gerekiyor.kiyamadim babama.dedim baba gece gece gitme ben madem vereyim ama gecenkinde benzemesin.cunku bende apartmanın aidatını topluyorum o para dedim.kendi param değil yani annem bağırmaya başladı.iste verirsin sonra çocuktan istersin senden alacağıma borç başkasından alırım.ben sana hepsini bı ara iducem zaten bilmem ne.bi suru bağırdı bana.babami şehire gönderdi kardeşime para vermeye.esim bahcedeydi o sırada ben babama gece gece gitme diyorum hala.neyse babam gitti.annem eşimin yanında bağırıyor bana ben bildirmemeye çalışıyorum.esimde anlamadı ne olduğunu.iste bir daha öle senin dediğin gibi olmaz sonra ben ugrasamicam senle.oda sana olunca veriyorya.zaten bana verdiğini onun borcuna kapattım ve istemedim öle kaldı.sinirimden öle ağladım.calisiyi olsam tamam diycem.kimse bilmeden veririm bile.hic konuşmadı bizimle kalktık geldik.yol boyunca ağladım.kardesim arayıp söylemiş büyük ihtimal.annemde dolduruşa gelmiş.bende çocuğumun bayram parasını verdim.hani çocuk farketmeden yerine koyarım diye düşündüm.bastanda söyledim.ama kimse oralida olmayınca kırıldım açıkçası.calismadigim halde veriyorum ama en kotu muameleyi ben görüyorum.sindi için icimi yiyiyor.cok üzüldüm.acaba benmi suçluyum diye ağlıyorum.ama ev hanımıyım eşim olsa bile sonra yarın birgün olurda laf söyler diye bildirmemeye çalışıyorum.muhtemelen annem istememe kızdı.bilmiyorum ama bej cok üzüldüm.kalktik geldik.biz daha kapının önünde arabaya binmeden annem kapıyı kapatıp içeri girdi.ben yinede onun üzülmesini istemiyorum
Tek ama tek takıldığım nokta, siz hangi hakla apartman aidatını sizin sanarak bir başkasına borç olarak verebilirsiniz ??

1 verdiniz, 2 verdiniz hep aynısını yapmış geri vermemiş. Hala daha ne 3, 4, 5 diye veriyorsunuz ki? Vermeyin, biliyorsunuz huyunu. Çocuğunuzun parasını verdiniz sonra da aidatlardan vereyim diyorsunuz da o para da size zimmetli.

Kusura bakmayın ama buradaki sorunlu kişi sizsiniz. Eşiniz dışında maddi bir geliriniz yok ama eşinizden aldığınız harçlıkları vermişsiniz olmamış çocuğunuzun harçlığını vermişsiniz o da yetmemiş insanların size güvenip verdiği parayı bile kardeşinize vermeye çalışıyorsunuz. Bir de babama üzüldüm akşam para çekmeye gitmesine dayanamadım diyorsunuz karşınızda çocuğunuz yok. Anneniz oğluna karşı nasıl fedakarlık yapıyor ise sizde kök ailenize karşı öyle davranıyorsunuz.

Anneniz bu para mevzularından eşinizin haberi olmadığını bildiği halde onun yanında üstüne basa basa söylüyor siz hala annem hasta olur derdindesiniz keşke annenizde kızımı eşine karşı zor durumda bıraktım mı diye düşünseydi. Bu kadar üzüntüden sonra siz hasta olursanız ne olacak sizin bir de size muhtaç küçük bir evladınız var. Bu konuda tek haksız sizi gördüm

Back
X