Merhaba benim eşim de en son Nisan da yaptırdı morfoloji düşüktü hala düşük düzelmiyor keçi boynuzu kürü kullandı pekmezini kullandı ayri yeten vitaminler de kullandı ama değişme olmuyor ve benim eşim sigarayı bırakali bir yıl olduMrb arkdslar. Bizm 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlgmz var. Eşim sigara iciyo ama bırakacak bugünlerde. Cünkü doktor sigaraya baglyo. Sperm sayımız yuksek hızımız da yüzde 30larda idare eder ama morfolji sıfır. Ne yaptıysak ilerlemesi milim oynamadı. Proxed plus evicap selenyum larjinin keçiboynuzu kürü pekmezi aklınıza ne geldiyse denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı arkdslar. Doktor doğal yoldan hamile kalrsn demsti ama bence morfoliji yükseldiği anda kalrm başka çaresiyok. 3. Tüp bebeğe cesaretim ve inancm yok olmayan şey yıne olmaz. Böyle tecrübesi olup hamile kalan varsa bana bi yol göstersin napsam olmuyor çıldıracam artk
Benim eşimin de 0 morfoloji hala da aynı ama doktor dedi ki bize spermlerin hepsine bakılmıyor o yüzden buna takılmayın normal yolla olur bebk dedi ve oldu çok şükür inşAllah sizin de olurMrb arkdslar. Bizm 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlgmz var. Eşim sigara iciyo ama bırakacak bugünlerde. Cünkü doktor sigaraya baglyo. Sperm sayımız yuksek hızımız da yüzde 30larda idare eder ama morfolji sıfır. Ne yaptıysak ilerlemesi milim oynamadı. Proxed plus evicap selenyum larjinin keçiboynuzu kürü pekmezi aklınıza ne geldiyse denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı arkdslar. Doktor doğal yoldan hamile kalrsn demsti ama bence morfoliji yükseldiği anda kalrm başka çaresiyok. 3. Tüp bebeğe cesaretim ve inancm yok olmayan şey yıne olmaz. Böyle tecrübesi olup hamile kalan varsa bana bi yol göstersin napsam olmuyor çıldıracam artk
Siz de takıntı yapıyor muydunuz hani hep diyolar ya kafamdan çıkardım o zman hamile kaldım diye siz de öyle mi yaptınızBenim eşimin de 0 morfoloji hala da aynı ama doktor dedi ki bize spermlerin hepsine bakılmıyor o yüzden buna takılmayın normal yolla olur bebk dedi ve oldu çok şükür inşAllah sizin de olur ❤
Evet ben hamile kaldım temmuzda ama kimyasal oldu sonra bıraktım ipin ucunu eşimde çok yanımda kalamamıştı ve tekrar hamile olduğumu öğrendim gerçekten en vazgeçtiğin zaman da geliyor bebiş ve stresi bıraktığındaSiz de takıntı yapıyor muydunuz hani hep diyolar ya kafamdan çıkardım o zman hamile kaldım diye siz de öyle mi yaptınız
Bize de doğal yolla olur diyorlar ama işte hala yokEvet ben hamile kaldım temmuzda ama kimyasal oldu sonra bıraktım ipin ucunu eşimde çok yanımda kalamamıştı ve tekrar hamile olduğumu öğrendim gerçekten en vazgeçtiğin zaman da geliyor bebiş ve stresi bıraktığında
Biz 2 sene bekledik canım herşey nasip Allah'ım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşAllahBize de doğal yolla olur diyorlar ama işte hala yok
İnşallah bir iki gün var regli günüme belki de olmam bir umut dünyasıBiz 2 sene bekledik canım herşey nasip Allah'ım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşAllah ❤ Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşAllahh
İnşAllah canım Allah gayle yok derler bizim ordaİnşallah bir iki gün var regli günüme belki de olmam bir umut dünyası
İnşallahİnşAllah canım Allah gayle yok derler bizim orda ❤
Peki toplanan yumurtalarınız dölleniyor mu?Transfer falan oldunuz mu hiç?Mrb arkdslar. Bizm 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlgmz var. Eşim sigara iciyo ama bırakacak bugünlerde. Cünkü doktor sigaraya baglyo. Sperm sayımız yuksek hızımız da yüzde 30larda idare eder ama morfolji sıfır. Ne yaptıysak ilerlemesi milim oynamadı. Proxed plus evicap selenyum larjinin keçiboynuzu kürü pekmezi aklınıza ne geldiyse denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı arkdslar. Doktor doğal yoldan hamile kalrsn demsti ama bence morfoliji yükseldiği anda kalrm başka çaresiyok. 3. Tüp bebeğe cesaretim ve inancm yok olmayan şey yıne olmaz. Böyle tecrübesi olup hamile kalan varsa bana bi yol göstersin napsam olmuyor çıldıracam artk
Evet hatırlıyorumİnşallah ❤ sizinle benim açtığım topikde de konuşmustuk hatırladınız mi
Hayrlı olsun. Normal yolla nasıl oldu. Esiniz sigara iciyo mu ilaç felan ne kullandnz o ay ne etkili olduBenim eşimin de 0 morfoloji hala da aynı ama doktor dedi ki bize spermlerin hepsine bakılmıyor o yüzden buna takılmayın normal yolla olur bebk dedi ve oldu çok şükür inşAllah sizin de olur ❤
Evet 2 aşılama 2 tüp bebek yaptrdk. Yumurtalar döllenyo 5. Gün embryosu hep transfer ediliyor ama ne oluyosa tutmuyo. Rahim de iyi durmda herşey mükkemel işlerken sonuç olumsuz oluyo bunu anlayamyrmPeki toplanan yumurtalarınız dölleniyor mu?Transfer falan oldunuz mu hiç?
Onlarn hepsni bizde 1 yıl kullandk ama ne yaptysak morfoloji hep sıfır kaldıMerhaba benim eşim de en son Nisan da yaptırdı morfoloji düşüktü hala düşük düzelmiyor keçi boynuzu kürü kullandı pekmezini kullandı ayri yeten vitaminler de kullandı ama değişme olmuyor ve benim eşim sigarayı bırakali bir yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?