Eşim sigara kullanıyor hatta asker eşim göreve gidip gelmişti ilaç falan da kullanmadı sadece 2 ay öncesinde falan hacamat yaptırdık biz o etkilemiş diye düşünüyoruzHayrlı olsun. Normal yolla nasıl oldu. Esiniz sigara iciyo mu ilaç felan ne kullandnz o ay ne etkili oldu
Bitki kürleri falan denedik onlar da yaramyoinstagramda yanıklar baharat var isterseniz orayı bi araştırın
Anladm tskler. Hacamat öneren de var önermeyen de ama etkisi olmuş da olabilir. Aslında nasip herşeyEşim sigara kullanıyor hatta asker eşim göreve gidip gelmişti ilaç falan da kullanmadı sadece 2 ay öncesinde falan hacamat yaptırdık biz o etkilemiş diye düşünüyoruz
Morfolojiniz nedir? Emodex i denediniz mi?Mrb arkdslar. Bizm 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlgmz var. Eşim sigara iciyo ama bırakacak bugünlerde. Cünkü doktor sigaraya baglyo. Sperm sayımız yuksek hızımız da yüzde 30larda idare eder ama morfolji sıfır. Ne yaptıysak ilerlemesi milim oynamadı. Proxed plus evicap selenyum larjinin keçiboynuzu kürü pekmezi aklınıza ne geldiyse denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı arkdslar. Doktor doğal yoldan hamile kalrsn demsti ama bence morfoliji yükseldiği anda kalrm başka çaresiyok. 3. Tüp bebeğe cesaretim ve inancm yok olmayan şey yıne olmaz. Böyle tecrübesi olup hamile kalan varsa bana bi yol göstersin napsam olmuyor çıldıracam artk
siz dediğimi yapın instagramdan araştırıp bi görüşün onlarlaBitki kürleri falan denedik onlar da yaramyo
Aynen canım nasip ama şimdi biz başka hiç bişey yapmadık o yüzden ona bağlıyorum benAnladm tskler. Hacamat öneren de var önermeyen de ama etkisi olmuş da olabilir. Aslında nasip herşey
Etkisi olmuştur illaki doktorlar öneriyo ama eşim sıcak bakmyo bide sürekli mi yaptrmak lazmms.Aynen canım nasip ama şimdi biz başka hiç bişey yapmadık o yüzden ona bağlıyorum ben
Buldum instagramdan güvenilir mi peki siz denediniz mi yada deneyen bir yakınınız oldu mu sonuç aldılar mısiz dediğimi yapın instagramdan araştırıp bi görüşün onlarla
Sürekli yaptırınca daha iyi oluyormuş ama biz ilkinde sonuç aldıkEtkisi olmuştur illaki doktorlar öneriyo ama eşim sıcak bakmyo bide sürekli mi yaptrmak lazmms.
Anladm canm çok tskler. Bizede dua et.Sürekli yaptırınca daha iyi oluyormuş ama biz ilkinde sonuç aldık
Amin canım Allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllahhAnladm canm çok tskler. Bizede dua et.rabbim sağlıkla bebeğini kucağına olmayı nasip etsin. Olmayan bekleyen herkese versin Allah'ım
Amin bebeginizi de Allah size bagislasinAmin canım Allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllahh ❤
Allah razı olsunAmin bebeginizi de Allah size bagislasinsayi ve hiz degerleriniz nasildi acaba bizimde dusuk
Tüp bebekte imsi yöntemi kullanılıp en iyi spermler seçiliyor ama.benim eşimin morfoloji %1. 4 kere normal yoldan gebelik yaşadım ama bir türlü doğuramadım hep bir sebepten gebeliğim sonlandı.daha 1 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Senin durumunda bir arkadaşım var o da hep 5.gün embriyosu koyduruyor ama olmuyor.üç kere denedi olumsuz oldu.Ama onun eşinde sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla.Evet 2 aşılama 2 tüp bebek yaptrdk. Yumurtalar döllenyo 5. Gün embryosu hep transfer ediliyor ama ne oluyosa tutmuyo. Rahim de iyi durmda herşey mükkemel işlerken sonuç olumsuz oluyo bunu anlayamyrm
Bizimde 0 di simdi 10 oldu sayiniz normaldi o zaman sizin oyle mi ileri hiz kacti acaba darisi bizlere olsun insallahAllah razı olsun ❤ ileri hızlı hareketlilik azdı hacamattan sonra hızlandı işte canım
12 falandı 24 olmuştu en son canım inşAllah Allah isteyen herkese nasip etsinBizimde 0 di simdi 10 oldu sayiniz normaldi o zaman sizin oyle mi ileri hiz kacti acaba darisi bizlere olsun insallah
Hızınız mı 0 dan 10a yükseldi morfoloji miBizimde 0 di simdi 10 oldu sayiniz normaldi o zaman sizin oyle mi ileri hiz kacti acaba darisi bizlere olsun insallah
Çok üzüldm sizin adınıza.Allah tez zamanda yine verir insalah sağlıkla. Bende 2 kere denedm 3.ye artk gerek yok tutmayan yine tutmaz ben bıraktım artk tedaviyiTüp bebekte imsi yöntemi kullanılıp en iyi spermler seçiliyor ama.benim eşimin morfoloji %1. 4 kere normal yoldan gebelik yaşadım ama bir türlü doğuramadım hep bir sebepten gebeliğim sonlandı.daha 1 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.Senin durumunda bir arkadaşım var o da hep 5.gün embriyosu koyduruyor ama olmuyor.üç kere denedi olumsuz oldu.Ama onun eşinde sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla.
Hiz canimHızınız mı 0 dan 10a yükseldi morfoloji mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?