Bu dediğiniz aktar Pendik deydi değil mieşin bilir tabiki ama baya ünlü bi yer denemeye değer aslında. bana öneren arkadaşım dışında başka arkadaşımda kendi kistleri için görüştü kür gönderdiler. 18 gün sonra doktora gitti kistlerinde baya küçülme olmuş
evet canımBu dediğiniz aktar Pendik deydi değil mi
sen bilirsin o zamanBi düşünelim o zaman ama cvp vermediler numaralarndan da aramam ben instgramda cvp verseler iyiydi
Biraz fiyatları yüksek ama kullanıp hamile kalanda çokmus yanievet canım
ayne öyle canım insan umutlanıyor işteBiraz fiyatları yüksek ama kullanıp hamile kalanda çokmus yani
Evet öyle siz kullandınız mı kullanmayı mi düşünüyorsunuzayne öyle canım insan umutlanıyor işte
yok ben kullanmadım canım. cumartesi istanbula gidicem nasip olursa direk gidip orda görüşücemEvet öyle siz kullandınız mı kullanmayı mi düşünüyorsunuz
Anladım hayırlısı olsun inşallahyok be
yok ben kullanmadım canım. cumartesi istanbula gidicem nasip olursa direk gidip orda görüşücem
Canim ozel hastanede mi yaptırmıştın.nerdeSayı iyiydi ama hız biraz düşüktü.İmsi yöntemiyle iki kere tüp bebek denedik ama embriyolar 5.güne gitmedi yumurta kalitesiz denildi transfer bile olamadım.Yani tüp yaptırmanın bir anlamı yok benim için.İnşallah bekleyen hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.
Ins yaniklar baharatmi canim.bende denemedim ama merak ediyirum.mesaj attım sadece bana 500 tllik kür söyledi göndermek için eşimin de morfolji yüzde 1.ona da verecekmiş baya biseyBi düşünelim o zaman ama cvp vermediler numaralarndan da aramam ben instgramda cvp verseler iyiydi
Evet kayseri acıbademde yaptırdım.Ben 4 kere normal yoldan hamile kaldım ama düşük oldu hep.Tüp bebekle hiç bir şey elde edemedim.Eşimin morfoloji %1di şimdi dna hasarına baktıracağız.Canim ozel hastanede mi yaptırmıştın.nerde
Sonuç alabildiniz mi acabayok be
yok ben kullanmadım canım. cumartesi istanbula gidicem nasip olursa direk gidip orda görüşücem
Kullandınız mı sonuç alabildiniz mi acabayok be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?