Canım 3 buçuk yıldır evliyim ben :) gerisayım o :)) ben 28 eşim 32 yaşında, 2 yılı geçti bebek isteyeli..
8 aydır bu dediklerinin hepsini yaptım hala da devam ediyorum aşkım ya..Bazen umutsuzlaşıyorum ama yine de devam ediyoruz eşim gayretli çok şükür.Ne iğrenç tatlar denedi yazık kuzuma.evicapı sadece dr yeni verdi iki ay oldu..
Bu arada biz en başından beri kaanhocayla mailleşiyoruz o zaten verdi bu ilaçları.Alkol ve sigarası yok.canım bizim genetikçok uzgünüm bu yüzden.Bu arada ben iki hamile kişiyle çalıyorum onları gördükçe her gün kahroluyorum ya ( bana dualar edin nolur o kadar yıprandım ki.Ama yazdıklarını mutlaka uyguluyorum ve uygulayacağım sağol aşkım..
Biz Ege üniversitesinde tedaviye başladık eşime ilaç verip yolluyorlar.Sürekli düşüşleri oldu da en son binlere düştü sayı.Hoş hız ve şekil 0 olunca sayının faydası oluyor mu bilmiyorum ama.İnşallah tedavimize başlarız ben çok sabırsızım..
Sizlerden Allah razı olsun inşallah Rabbim mucizeler yaşatır hepimize.
nerdesiniz arkadaşlar................yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.............................
biliyorum cnm abartmadığınıda biliyorum sen şimdi 1.olsa ikinci ne zaman diyosun farkındayım..ama bu panikle bu olumsuzlukla herşeyi daha da zorlaştırıyosun emin ol..dr.ların hiçbiri senin yerine koymuyolar kendini sadece gelen paraya bakar onlar cnm belkide senin için hayırlı olan sağlıklı bir evlattır bunu tatmak için motive et kendini ikiyi üçü düşünme şimdilik..belki ikizlerin olucak ne biliyosun..lütfen hayatı kaçırmış gibi davranma bilmiyorum özel hayatında nasılsın ama şu an sadece çocuk var senin için .varsa mutlusun yoksa hiçbişey yok..sağlığın yerinde eşini aileni bilmiyorum ama güzel olan şeyler için şükür et Allah derdi dertle unutturmasın..sen hayatının güzel yanlarını gördükçe beynin vücudun kendini salıcak bak gör ...sanki karanlık bir tüneldesin ucunda çocuk varsa çıkacaksın yoksa kalıcaksın gibi yazıyosun .umarım normal zamanlarda böyle değilsindir.moral olsun diye söylemiyorum seni çok iyi anlayan biri olarak içimden gelenleri yazıyorum cnm
tşk ederim bugün çok duygusalım heyecan ve korku birarada inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız...........................burdaki herkesin kendim kadar bebeği olmasını istiyorum çünkü öyle zor bir süreç ki yaşamayan bilemez............inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur......maria Allah yardımcın olsun, inşallah yumurtalarının her biri güzel güzel bebekler olsun dilerim bir teki bile boşa gitmez ve sana sımsıkı tutunurlar
tşk ederim bugün çok duygusalım heyecan ve korku birarada inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız...........................burdaki herkesin kendim kadar bebeği olmasını istiyorum çünkü öyle zor bir süreç ki yaşamayan bilemez............inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur......
Aşkım Rabbim yar ve yardımcınız olsun.İnşallah iyi haberler getirirsin bize.İyi düşün iy olsun canım..bebeğine bir adım daha yaklaştın çook güzel !nerdesiniz arkadaşlar................yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.............................
Ben de bunu diyorum Rabbim bize mucizeler versin.Çünkü bu haberler bizim için bir mucize...allahım inşallah sizlerede banada bu mutluluğu tattırır.
lütfen kendinizi üzmeyin arkadaşlar
bende çok yıprattım 3 yıldır kendimi ama
değişen ne hiç bişey bu derdin arasında
birde hastalıklı ruh hali, umutsuzluk gerginlik taşıyoruz.
Bence kafamıza takmaz ve allahın birgün bizi anne yapacağına
inanırsak birgün olacak.
Geçen aşılama ilaçlarımı almaya hastaneye gittiğimde
43 yaşında hamile bir kadın vardı.
İlk bebeğiymiş.
20 sene uğraşmış bu yolda 2 yıldır tedaviyi bırakmış.
tamam olmuyor demiş.
Sonra adeti gelmeyince menopoza girdim diye
doktora gidiyor hamile.
Düşünün yani allahım hiçbir çabayı boş bırakmıyor.
mutlaka veriyor o kadınla konuştuktan sonra
dedim kafama takmayacağım.
Birgün mutlaka anne olacağıma inanıyorum.
inşallah hepimiz tadacağız bu duyguyu.
melişcim canım sorun genetik ise kaan hocadan vazgeçmeyin, mutlaka antioksidan almalı eşin bize genetik prof u volkan baltacı söyledi. yani E vitamini (evicap) Selenyum (proxeedin içinde var) C vitamini ve bir de az dozda A vitamini içeren yiyecekler tüketsin eşin evicap 400 mg yi en az 4 ay kullansın sonraki ay 200 mgye ve sonraki ay 100 mgye düşürün ve tabi doktorada danışabilirsiniz
eşin gayretli yaşınız genç sayı yükselsin yeter morfoloji ve hız gelir peşinden
yanında çalışanlara aldırmamaya çalış çok zor biliyorum ama inşallah sen sıra sıra bebeklerini yaparken unutacaksın bu günleri
janiciğim,
haftaya ankaraya geliyorum. seni ve o kaplumbağa kocanı meraktandeğil elbet ama o moralini bozan dr ların hepsini cezalandırmak gibi bir isteğim var. babanem dr lar allah mı olmuş ne karışırlar ne bilirler allahın işine derdi. sen de benim gibi çabuk demoralize oluyosun tabi yaşadıklarını o gerzek dr ları hiçe sayamam ama lütfen beynini sal sal gitsin... daha yeni 39 da 6. tüp denemede arkadaşım doğurdu ...gel gör istersen.41 de bir akrabam doğurdu. kızı 4 e gidiyo. geç falan değil. 35 dr lara öğretilmiş sınır ya . psikolojik bişey bu. hemen vücudun aha işte 35 olduum zil çaldı tam da bunu bekliyodum artık tövbe allah yumurtlamam doğurmam mı diyecek. tıp ne kadar gelişmiş sanki ?50-60 yıl sonra bu sölediklerine utanacak o dr lar o zaman ben diyecem siz janiye böle dediydiniz ama alın size janinin çocukları nene dede bile oldu....seni de etkisi altına almış o şapşalaklar. vallahi olacak billahi olacak gör bak..... öyle hissediyorum. ayrıntılarda boğulma yaa çık şurdan büyük resmi bi gör olacak olacak deeeeeeeee
ankarada olmadığına inandım demek ki eşlerimiz ruh ikizi . baksana cümleleri aynı geçen yazamadım sana
evet tüm doktorlar gerzek
vicdan yok iman yok insaniyet sıfır daha ne olsun
benim babannemde öyle diyor pek sinirleniyor onlara
Allah duysun söylediklerini arkadaşım sağol çok yaşa ne diyeyim güldürdün beni vallahi sen de çok tatlısın
resmin size ını büyütüyorum ok. öyle bakıyorum
olacak olacak inşallah olacak
oğluma ikizlerin kızını alıcam inşallah
mutlu80, geçmiş olsun eşin için, inşallah en çabuk zamanda iyileşir tedaviden sonuç alırsınız , tabi en güzel sonuç bebek
BAHARBcım hani sen bu ay başlıyordun ben seni eskişehirdesin de ankaraya kaan hocayla, hulusi beye geliyorsun sanıyordum hatta gene o adını yazmak bile istemediğim merkezde test yaptırmıştınızda değerler kötü çıkmıştı
neden progesteron testi? protokol neye karar verildi uzun mu kısa mı, ya da verildi mi nasıl başlayacağına?
hayırlısı olsun bakalım
Badecim canım benim çok teşekkür ederim eşim yaklaşık 8 aydır ilaç tedavisinde ilerleme kaydetmedi aksine sayısında baya düşüş yaşadı.Bilemiyorum bu moralle doğal nasıl olur. Keçiboynuzunu bir iki ay içti eşim ama ne bileyim ya sürekli bir şekilde yapmak lazım.Ben buralarda bulamıyorum ki nektarı var onu içiyor.Zeytinyağında incir yiyor.Kuruyemiş falan.Zaten 8 aydır da Proxeed kullanıyor klomen ve de evicap kullanıyor.Ayrıca ona iki ayrı macun yaptım. Canım biz fayda pek göremediksayımız 2 milyondu 400 bine düştü.diğer değerler %0 bilindiğii üzere Ben umutsuzum kızlar ya .Arada moralleniyorum.Ancak etrafımdaki hamilelerden bunalıyorum.Bebek sohbetinden nefrettttt ediyorum.iki yıldır elimden geleni yaptım.Dr korkum vardı o kadar çok gittim ki yok rahim filmi yok o yok bu.Eşim yüzünden yapılmadık muayenem kalmadı.Bugün de ben gerçeklerle başbaşa kaldım galiba ((((
janines samimiyetime ver ama kızıcam artık ...insanlar senin yaşında bekar geziyo yapma artık sen böyle düşüne düşüne beynin vücudunu yaşlanmış gibi algılayıp ona göre hormon üretmeyi kesicek bak haberin olsun ...aaa duyanda 50 zanneder toparlan lütfen
badecim arkadaşlar samimi olmalıdır zaten haklısın, düşünüyorum ve pişman olmaktan kendimi alamıyorum kendime ne kadar kızgınım anlatamam eğer elimde olsaydı 18 yaşıma döner ve ilk talibimle evlenirdim, benim yaşımda bekar benim de arkadaşlarım var ama benim gibi hayatları boyunca tek gayeleri 3 evlat sahibi olmak değildi dert etmiyorlar
kesinlikle sana hak veriyorum ama hiçbir yumurtlama ya da rahim problemim olmamasına rağmen gittiğim her doktor oooo çok geç kalmışsınız diyor beni çıldırtacaklar
gürganda dediler ki ohooo 33 e girmişsiniz çok az vakit var
maya denilen yerde geç kalıyoruz 34 e az var inşallah iyi yumurta yaparız
hrs tarık hoca - en genç bugünsünüz yarın bile çok geç sizin için jan hanım bir an önce başlayalım
ve en son genart - hanımefendi 35 yaşına girmiş bulunuyorsunuz şu saat itibariyle yumurta rezerviniz yarıya düşmüştür anneniz 41 yaşında menapoza girdiğine göre siz de en geç 39 da gireceksiniz elimizi çabuk tutmalıyız (ve dozu geçen senenin iki katına çıkaracakmış)
bade abartmadığıma emin olabilirsin, tüm samimiyetim ve sinirimle yazıyorum
doktorlar çok acımasız
40 yaş üzerine bile yapıyorsunuz dediğimde ihtimal %1 bile değil diyorlar
sizi üzmek için yazmıyorum ama derdim ne para ne sabırsızlık ne hırs kaplumbağayı çıldırtacak kadar yavaş bir kocam var ve zaman hiç kalmadı o yüzden genç arkadaşlara üzülmemelerini ve sakin ama vakit varken çaresine bakmalarını hep söylüyorum
tek derdim ablalık etmek kimse bana akıl vermedi şimdi bu kafayı hangi taşa vursam diye dolanıp duruyorum badecik teşekkürler moral verdiğin için çok tatlısın
biliyorum cnm abartmadığınıda biliyorum sen şimdi 1.olsa ikinci ne zaman diyosun farkındayım..ama bu panikle bu olumsuzlukla herşeyi daha da zorlaştırıyosun emin ol..dr.ların hiçbiri senin yerine koymuyolar kendini sadece gelen paraya bakar onlar cnm belkide senin için hayırlı olan sağlıklı bir evlattır bunu tatmak için motive et kendini ikiyi üçü düşünme şimdilik..belki ikizlerin olucak ne biliyosun..lütfen hayatı kaçırmış gibi davranma bilmiyorum özel hayatında nasılsın ama şu an sadece çocuk var senin için .varsa mutlusun yoksa hiçbişey yok..sağlığın yerinde eşini aileni bilmiyorum ama güzel olan şeyler için şükür et Allah derdi dertle unutturmasın..sen hayatının güzel yanlarını gördükçe beynin vücudun kendini salıcak bak gör ...sanki karanlık bir tüneldesin ucunda çocuk varsa çıkacaksın yoksa kalıcaksın gibi yazıyosun .umarım normal zamanlarda böyle değilsindir.moral olsun diye söylemiyorum seni çok iyi anlayan biri olarak içimden gelenleri yazıyorum cnm
janiciğim,
haftaya ankaraya geliyorum. seni ve o kaplumbağa kocanı meraktandeğil elbet ama o moralini bozan dr ların hepsini cezalandırmak gibi bir isteğim var. babanem dr lar allah mı olmuş ne karışırlar ne bilirler allahın işine derdi. sen de benim gibi çabuk demoralize oluyosun tabi yaşadıklarını o gerzek dr ları hiçe sayamam ama lütfen beynini sal sal gitsin... daha yeni 39 da 6. tüp denemede arkadaşım doğurdu ...gel gör istersen.41 de bir akrabam doğurdu. kızı 4 e gidiyo. geç falan değil. 35 dr lara öğretilmiş sınır ya . psikolojik bişey bu. hemen vücudun aha işte 35 olduum zil çaldı tam da bunu bekliyodum artık tövbe allah yumurtlamam doğurmam mı diyecek. tıp ne kadar gelişmiş sanki ?50-60 yıl sonra bu sölediklerine utanacak o dr lar o zaman ben diyecem siz janiye böle dediydiniz ama alın size janinin çocukları nene dede bile oldu....seni de etkisi altına almış o şapşalaklar. vallahi olacak billahi olacak gör bak..... öyle hissediyorum. ayrıntılarda boğulma yaa çık şurdan büyük resmi bi gör olacak olacak deeeeeeeee
nerdesiniz arkadaşlar................yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.............................
badecim sağol ben de beni anladığını görüyorum ve bana moral vermek için bu kadar uğraşman ne kadar güzel çok incesin herkesin kendi dertleri var biliyorum ben galiba teknik bilgi verirken biraz kendi umutsuzluğumu daha doğrusu kzıgınlığımı doktorlara olan sinirimi fazla yansıtıyorum bunun için üzgünüm duygusal yorumlarımı dikkate almayın nolur ama işin gerçek ve teorik kısmında iddaalıyım
özel hayatımda komik biriyim çok gülerim ama etrafımda kısırlık konuşabilecğim kimse yok zaten tahammül de edemiyorum beni ancak benim durumumdaki biri anlar o yüzden burdayım
ama tespitlerin çok ilginç bu kadar belli ettiğimi bilmiyordum sadece çocuk var benim için tünelin de taa sonundayım aynen öyle, bu son denememiz olacak tüp e başlayabilirsek öyle karar verildi evde, sanırım bu da geriyor
teşekkür ederim inanıyorum samimiyetine
söz bundan sonra bozmuyorum moralinizi
benim ananem hep ikiz doğurmuş 4 kez bende doğurcam bi kız bi erkek ananem gibi yada 2 kız. veririm merak etme,senin oğlan adam olur buna eminim...bu topikten hamile kalamayan olmasın cumalar hürmetine yarab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?