Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allahım inşallah sizlerede banada bu mutluluğu tattırır.
lütfen kendinizi üzmeyin arkadaşlar
bende çok yıprattım 3 yıldır kendimi ama
değişen ne hiç bişey bu derdin arasında
birde hastalıklı ruh hali, umutsuzluk gerginlik taşıyoruz.
Bence kafamıza takmaz ve allahın birgün bizi anne yapacağına
inanırsak birgün olacak.
Geçen aşılama ilaçlarımı almaya hastaneye gittiğimde
43 yaşında hamile bir kadın vardı.
İlk bebeğiymiş.
20 sene uğraşmış bu yolda 2 yıldır tedaviyi bırakmış.
tamam olmuyor demiş.
Sonra adeti gelmeyince menopoza girdim diye
doktora gidiyor hamile.
Düşünün yani allahım hiçbir çabayı boş bırakmıyor.
mutlaka veriyor o kadınla konuştuktan sonra
dedim kafama takmayacağım.
Birgün mutlaka anne olacağıma inanıyorum.
inşallah hepimiz tadacağız bu duyguyu.

melişcim canım sorun genetik ise kaan hocadan vazgeçmeyin, mutlaka antioksidan almalı eşin bize genetik prof u volkan baltacı söyledi. yani E vitamini (evicap) Selenyum (proxeedin içinde var) C vitamini ve bir de az dozda A vitamini içeren yiyecekler tüketsin eşin evicap 400 mg yi en az 4 ay kullansın sonraki ay 200 mgye ve sonraki ay 100 mgye düşürün ve tabi doktorada danışabilirsiniz
eşin gayretli yaşınız genç sayı yükselsin yeter morfoloji ve hız gelir peşinden
yanında çalışanlara aldırmamaya çalış çok zor biliyorum ama inşallah sen sıra sıra bebeklerini yaparken unutacaksın bu günleri

nerdesiniz arkadaşlar................yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.............................

maria Allah yardımcın olsun, inşallah yumurtalarının her biri güzel güzel bebekler olsun dilerim bir teki bile boşa gitmez ve sana sımsıkı tutunurlar

badecim sağol ben de beni anladığını görüyorum ve bana moral vermek için bu kadar uğraşman ne kadar güzel çok incesin herkesin kendi dertleri var biliyorum ben galiba teknik bilgi verirken biraz kendi umutsuzluğumu daha doğrusu kzıgınlığımı doktorlara olan sinirimi fazla yansıtıyorum bunun için üzgünüm duygusal yorumlarımı dikkate almayın nolur ama işin gerçek ve teorik kısmında iddaalıyım
özel hayatımda komik biriyim çok gülerim ama etrafımda kısırlık konuşabilecğim kimse yok zaten tahammül de edemiyorum beni ancak benim durumumdaki biri anlar o yüzden burdayım
ama tespitlerin çok ilginç bu kadar belli ettiğimi bilmiyordum sadece çocuk var benim için tünelin de taa sonundayım aynen öyle, bu son denememiz olacak tüp e başlayabilirsek öyle karar verildi evde, sanırım bu da geriyor
teşekkür ederim inanıyorum samimiyetine
söz bundan sonra bozmuyorum moralinizi

maria Allah yardımcın olsun, inşallah yumurtalarının her biri güzel güzel bebekler olsun dilerim bir teki bile boşa gitmez ve sana sımsıkı tutunurlar
tşk ederim bugün çok duygusalım heyecan ve korku birarada inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız...........................burdaki herkesin kendim kadar bebeği olmasını istiyorum çünkü öyle zor bir süreç ki yaşamayan bilemez............inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur......

inşallah canım inşallah, Allah seninle olsun yarın
sen biliyorsun zaten ya eşin de sen de parfüm kullanmayın hatta sabun bile , takı da takmayın öyle diyorlar saat küpe yüzük falan
dinlen bol bol su iç olur mu şişkinliğini alır

nerdesiniz arkadaşlar................yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.............................
Aşkım Rabbim yar ve yardımcınız olsun.İnşallah iyi haberler getirirsin bize.İyi düşün iy olsun canım..bebeğine bir adım daha yaklaştın çook güzel !
Ben de bunu diyorum Rabbim bize mucizeler versin.Çünkü bu haberler bizim için bir mucize...

EVet canım dediklerin için çok teşekkür ederim.Mutlu oldum yorumlarına.

Aldırmama konusuna gelince gel de aldırma , bazen çok kırılganlaşıyorum Napalım alıştım ama yine de Rabbim böyle istiyor imtihanımız bu.İnşallah düzelecek her şey..

Kızlar selam vermeden konuya daldım hemen :)) inşallah herkes iyidir.

ankarada olmadığına inandım demek ki eşlerimiz ruh ikizi . baksana cümleleri aynı geçen yazamadım sana
evet tüm doktorlar gerzek
vicdan yok iman yok insaniyet sıfır daha ne olsun
benim babannemde öyle diyor pek sinirleniyor onlara
Allah duysun söylediklerini arkadaşım sağol çok yaşa ne diyeyim güldürdün beni vallahi sen de çok tatlısın
resmin size ını büyütüyorum ok. öyle bakıyorum
olacak olacak inşallah olacak
oğluma ikizlerin kızını alıcam inşallah

Baharb hala haber yok seni merak ediyorum cevap yazmadın???

Buradaki arkadaşların hepsine kocaman sevgilerimi gönderiyorum hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz içimden geldi yazıyorum

benim ananem hep ikiz doğurmuş 4 kez bende doğurcam bi kız bi erkek ananem gibi yada 2 kız. veririm merak etme,senin oğlan adam olur buna eminim...bu topikten hamile kalamayan olmasın cumalar hürmetine yarab

canım merhaba, bikaç gündür giremiyorum istanbul ankara koşturmaktaydım. bugün rahatım. az önce babam aradıı yiğenim erkekmiş. onu söyledi. benim progesteron çok düşük çıktı. 0,60. dün de kontrolüm vardı. dediğin gibi eskişehir de yaşıyorum ankaraya hulusi bey ve kaan hocaya gidip geliyorum. zaten ailem ankarada ben ankaralı. hızlı tren derken problem olmuyor. progesteron pazartesi tekrar baktıracağım. geç yumurtlama olmuş dedi doktorum. onun sonucuna göre lucrin kullanarak başlıyorum tedaviye. lucrin de sabah yapılıyormuş. oruç tutmayı düşünüyorum. sahurda olur mu onu soracağım ona göre devam işte. hayırlısı olsun bakalım.

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.

EFTALYA35: morfo: %1 -

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu.

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olucak

***kızlar eksik hata varsa söylersiniz güncellerim. bol şans hepimize.

üzme canım kendini. allahın izniyle hepimiz günü geldikçe anne olacağız. ben buna inanıyorum. bozma moralini. herşey yoluna girecek. o zaman bebeklerimiz büyürken diye bir topiğimiz olcak

janycim seni çok iyi anlıyorum ama badezuzum a da çok hak veriyorum. insanlar artık çok geç evlenebiliyor. 31 yaşında daha erkek arkadaş adayı bile olmayan arkadaşım var o ne yapsın. bu kadar hırpalama kendini. badenin de dediği gibi vüdunu ruhunu serbest bırak biraz. eşinle olan problemleri de aşarsınız daha uyumlu bir çift olursunuz dilerim. allah gönlüne göre versin. dualarımızı kabul etsin.

süpersin arkadaşım katılıyorum sana. bu hatun çok yoruyo kendini. 35 nedir daha çıtırız biz!

Son düzenleme:

allahım canım arkadaşımızın yardımcısı ol ; yüzünü güldür. o yumuoşlar babalarının ansiklopedik bilgileriyle yaşam bulsun.

bitanem kendi moralini bozmuyorsun önce. hep gül hep mutlu ol. allah sırasıyla versin bebeklerimizi inşallah.

maria canım seni bekliyorum, çok merak içerisindeyim yumoşlar ne alemdeler? nolur bizi unutma haberdar et. allahım hayırlısını versin yüzünüzü güldürsün bitanem.
allah nazarlardan korusun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…