ışın karaca 38 de hamile....süpersin arkadaşım katılıyorum sana. bu hatun çok yoruyo kendini. 35 nedir daha çıtırız biz!
janycim seni çok iyi anlıyorum ama badezuzum a da çok hak veriyorum. insanlar artık çok geç evlenebiliyor. 31 yaşında daha erkek arkadaş adayı bile olmayan arkadaşım var o ne yapsın. bu kadar hırpalama kendini. badenin de dediği gibi vüdunu ruhunu serbest bırak biraz. eşinle olan problemleri de aşarsınız daha uyumlu bir çift olursunuz dilerim. allah gönlüne göre versin. dualarımızı kabul etsin.
ikizler 5 merhaba,
sizin tedavi süreciniz ne halde? demek istediğim tüp bebek denemeniz var mı?
maria canım seni bekliyorum, çok merak içerisindeyim yumoşlar ne alemdeler? nolur bizi unutma haberdar et. allahım hayırlısını versin yüzünüzü güldürsün bitanem.
allah nazarlardan korusun.
baharcım soruna yukarda kısmen cevap verdim ama yinede yazayım. Ağustos için aşılama önerisi aldık. tüp denemesi olmadı. ama dr güven vermediği için adet olunca başka bi dr a gidip ondan tavsiye alıcaz. o ne derse yapıcakmışım gibi bir hissiyattayım.tüpse tüp aşılamaysa aşılama. kolemen takip derse daha çok sevinirim tabi.eşime vitamin keçiboynuzu başladık.
tek tüple ben 9 deneme yaptım aslında 4-5 denemeye eşdeğer . bu yüzden doğal olur belki diyorum ama sperm sayımız , morfo ve hız kötü çıktı işte.zaman gösterecek. geçmişi bilmediğimden sen ne durumdasın baharcım?
mrb canım günlerdir yoksun inşallah herşey yolundaır.canım yumoşlargüzel ğelişmişler darısı hepinizin başına.........işte asıl olay şimdi başlıyor canım inşallah embriyolarımız güzel olur.sorunumuz spermlerle çünkü..............herşeyin hayırlısı .......
yiğenin tekrar hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde annesine kavuşur.........bugün yumurtalar toplanırken erkek olsaydım diye düşündüm ondan erkek olmasına ayrıca çok sevindim.............inşallah hayırlı bir evlat olur......darısı başımıza..............
ılaçları buldum canım neler oldugunu nette arastırdım. Sende bir bak istersen.
Gnc l-arginine 1000 mg
coenzyme q 10 100 mg
antioxidant formula
bitkisel ilaçlar. Hepsindede genç kalmakla ilgili şeyler yazıyor.
Ben de hikayemi anlatayım
biz zekai tahir burakta baktırdık hız sayı çok iyi çıktı morf % 16 çıktı
doktor mükemmel yazdı üstüne olmayınca bebek maya tüpte baktırdık morf [SUP]% 0[/SUP] çıktı sayı iyi hızda 7 günlük perhizden dolayı yavaş çıktı
ben de zekai tahir burağa gittim arada neden bu kadar uçurum var diye tekrar bakalım ddeedi labaratuvardaki kadın
mayadaki osman bey tıpta yada hastahanede bakılanlar makine ile bakarlar oyzden o kadar fark çıkar dedi
inanmadım tabi bahaneee
zekai tahirdeki kadına sordum bunlar sadece makine ile mi bakılıyr diye bizde bakıyoruz dedi
yani kafam çok karışık eşim gelince yumurtlama dönemim geçinde zekai tahir burağa tekrar gideceğiz 3 kez felan 20 günde bir bakıyorlarmış sperme tüp bebeğe geçmeden önce
adı üstünde araştırma hastanesi
birde kimyasal gebeliğim var hazirnda artık morf den mi oldu bilemm
zekai tahir burakta tüp yaptıran kadınalr vardı burda çoğu arkadaşımız hamile kaldı dedi o da sonuç bekliyordu 2 günde bir kan veriyormuş değerde düşme olunca iğne yapıyorlarmış
onun 1000 küsürmüş kanı 9. gün bakıtrdığınde 12. gün ben gördüm sonuç bekliyordu o da hamile gibi bence o değere göre
yani ben tüp yaptırısam devlette yaptırmayı düşünüyorum
mariam evet iş spermlerde. hadi bakalım kıralım şu şeytanın bacağını seninle. sen hepimize moral ol inşallah bitanem. 1. raund bitti.görevini tamamladın. sıra 2. raunda. kaç yumurta gelişmiş. ne zaman transfer? kaç doz iğne yaptın. sırada ben varım ya meraktayım. çok sabırsızlanıyorum. sen sorulardan istediğini cevapla.biraz keyif yapın eşinle şu bi kaç gün. öpüyorum bitanem.
kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamileymiş duydum yıklıdım resmenD
adamlar evlenmeden önce beraber oluyorlar hamle kalıyorlar
mrb canım ayın 18 inden 24 üne kadar gonal f 187.5 yaptım sonra 24 ünden 27 sine kadra gonal f ve yumurtalar erken çatlmasın diye bir iğne yaptık.28 temmuz perşembe günü yine erken çatlamasın diye bir iğne(cetroine galiba) ve çatlatma iğnesi ovitrelleyi yaptım.bugünde yumurta toplama işlemi oldu canım.yumurta toplamaya çok mutlu ve pozitif gittim bu benim başıma geldi ve bunu değiştiremem diye düşündüm bu çevremdekilere de yansıdı.ameliyathaneye gittikten kısa bir süre sonra uyutuldum uyandığımda herşey bitmişti yani kolay bir işlemmiş.sadece adet sancısı gibi bir ağrı var o kadar.onun için bu aşamadan hiç korkma canım.inşallah seninki ve bütün arkadaşlarımızınki böyle kolay geçer canım.canım embriyolar oluştuktan sonra transfer gününe karar verilecek doktor tahminen salı günü dedi.yumurta sayısı için doktor güzel ama önemli olan kaliteli embriyo dedi...........
bugün enfeksiyona karşı monodoks diye bir antibiyotik e başladık 5 gün içeceğim yarından itibaren progesteron hormonu günde 3 defa bir de canım pzt.bacağıma bir bant yapıştıracağım bir hafta kalacakmış.transferden sonradan iğne var canım.............istediğini sorabilirsin canım elimden geldiğince cevaplarım......................
inşallah hepiniz için herşey daha güzel olur........................
yumurta toplama işi vajinadan girerek mi yapılıyor. en çok bunu merak ediyordum.
yahu şu maya da %0 dan daha yüksek morfoloji değeri alan yok mu? ne zaman baktırdınız siz? hande hanım spermogramı değerlendirdi bizim 16 temmuz da. ankara üni. morfo için%10 demişti maya yine %0 dedi. offffffff ya valla maya da spermogram yaptıranlar morfoloji %kaç çıktı diy ebir grup açmak istiyorum. acaba %1 olan var mı?
canım zaten bebek olmuyorsa evlenmeden ayrılıyorlar bizim gibi uğraşsınlar mı aylarca yıllarca...
bize gazzinin profu yani mehmet ender morfoloji o kadr öenmli değil dedi neden bilmem(
yani sorun erkekte değil sen de sen muayeneye gel demek oluyor galiba çünkü ben ona muayensesini sormak için gitiim bütün doktorlar kendi maddi çıkarını düşünüyo bence bize acıyan yokkkk
mayada da hep nedense 0 çıkıyrr bedava muayene ile gitmiştik 0 lira verdik ondan galiba :),
ben buun hiç düşünemmiştim doğruya olmadığı için ayrılıyorlardır onlar
olunca nikah yapıyorlar zaten :)
ben de bilsem nişanlıyken başlardım çalışmalara
bir de bir sene korundum hemen olacak yaa...
ben progesteron sonucuna göre lucrın diye bi iğneyle başlıyorum. bu yumurtaları baskılıyormuş.
ben kaçıyorum kızlar. işi gücü serdim iyice.
allah rast getirsin arkadaşım. eşinin sonuçlarını yeni öğğrendiniz sanırım. keçiboynuzu proxeed evicap jany çok özenle tek tek yazıyor ya onlara itibar edin. biz de kaan hocaya takılıyoruz.yani eşimin doktoru o.hocanın tavsiyelerine göre devam ediyoruz. sperm sayımız baya arttı 4 ayda. ama morfoloji konusu muamma. yapılan testlere güvenmiyorum. maya %0 der ankara üni. %10 ?? bu kadar farketmemesi lazım bu bir bilim işiyse. neyse morfoloji de aşılama şansı çok düşük. bizim bir grubumuz vardı; orada morfo 0 olan arkadaşlardan hiçbirimizin aşılaması olumlu sonuçlanmadı. tabiki allahın takdiri. ben de pazartesi tekrar progesteronuma baktıracağım. düşük çıkmıştı. onun sonucuna göre lucrin iğnelerine başlayacağım. hayırlısı inşallah allah kısmet eder. olumsuz olursa halimi düşünmek bile istemiyorum. allah hepimize kısmet eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?