Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tavsiyene uyucam. gerçekten artık içmek istemiyorum. soğan kürünü uygulayacağım. teşekkür ederim...

bade de söylemiş. madem tavsiye ediyorsunuz uygulayacağım. dkh kullanmak istemiyorum zaten. 1 umudum oluyor onunda önünü kesmek istemiyorum.

;( bugün iş yerinde yemek molasında oturdum kocaaaa yemekhanede hamile arkadaşın biriyle.Tabi ben özellikle çekiyorum, bana benim ilk denememde oldu dedi.Baktım yaşını sordum benden de küçüktü..Sanırım iyice komplekse girdim hamilelere özellikle yaş soruyorum ( uzunca zamandır olmadığı için artık sabırsızım, valahi BAHARcım benim durumumda fena, ben iki tane hamile arkadaş ile çalışıyorum buraya yazdım mı hatırlamıyorum ama bu sayı geçenlerde üçe çıktı ama o arada geliyor yanımıza :)) Allahtan yani.Tüm gün bebek sohbetleri.İlk zamanlar kaçar kaçar ağlardım.şimdi ise alışıyorum galiba...Dalga bile geçiyorum bazen.Şaşıyorum kendime tabi..Ama gerçekten ben çok üzülüyorum.Burda biraz daha rahatlıyorum sizinle paylaşıyorum.Çünkü beni gerçekten en iyi anlayan bu hastalığı sıkıntıyı çekenler.İyi ki varsınız.Dertleşebiliyorum .Birbirimize dualar edelim ki Rabbim hayırlı zamanda evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin amin..
Aşkım ben çalıştığım için akşamları girebiliyorum.Ama mutlak şekilde takipteyim sizi..Tümmm yorumları okuyorum elimden geldiğince.Sen neler yapıyorsun.Kullandığınız ilaç var mı?

Bu arada Morfoloji sorunu yaşayan kayınbiraderimin de hiç bir ilaç kullanmadan beş yıl sonra doğal yoldan bebeği oldu.Bu bana umut veriyor.İnşallah bizler de mucizelerimize kavuşuruz.amin.
bade de söylemiş. madem tavsiye ediyorsunuz uygulayacağım. dkh kullanmak istemiyorum zaten. 1 umudum oluyor onunda önünü kesmek istemiyorum.
LİMANcım dkh nedir canım ?? birkaç kez yazılı gördüm ama anlayamadım canım ya :))

canım çok sevindim herşeyin iyi gitmesine. ilk hamişimiz sen olacaksın. inşallah rabbim emeklerinin karşılığını verecek. bu sayfalarda birbirimizi hiç tanımayan bizler o güzel haberlerle çoşup eğleneceğiz hepberaber... az kaldı az senden güzel haberler duymaya.

limancım bende aynı şeyi önereceğim. bu arada geçen ay hangi marka dkh kullandın. desolette yan etkileri çok güçlü ama kistleri 1 ay içinde yok ediyo. genelde çoğu doktor onu tavsiye etmiş. ama bence de soğan ı dene. allah yardımcın olsun. inşallah sorunların çabucak iyileşir. kendine iyi bak.

badem sen bi test yap. eşini dinle. bu işler belli olmaz biliyorsun. hem sizin morfoloji de problemli değil.

huuu kızlar ben de burdayım kocam kızıyo kaçak giriyorum. maria nasıl gidiyor tedavi ? anlatsana. ilaçlar kaç doz? eşin neler yapıyo. keçiboynuzu kürüne devam demi?:82:

Teşekkür ederim bahar b canım inşallah hepimizi sonucu iyi olur...........sanki burdaki arkadaşlarımı tanıyormuşum gibi hiçbir şey yazmasam da girip bakıyorum güzel bir haber var mı diye...........

süper cnm Allah nazarlardan saklasın .hep böyle güzel devam eder inş.

canım tavsiyene uyucam. gerçekten artık içmek istemiyorum. soğan kürünü uygulayacağım. teşekkür ederim...
ne demek cnm o ilçaların faydasından çok zararı var bak baharbta varis bile yaptı .kürün tek yan etkisi iştahını azaltır o kadar..iyi gelir emin ol

badem sen bi test yap. eşini dinle. bu işler belli olmaz biliyorsun. hem sizin morfoloji de problemli değil.

ahhh canım ah nerde o günler ama şimdi kıvranıyorum oldum olucam..bu ay hiç ümidim yoktu zaten sağdan gelişince yumurta bende çok bi çaba göstermedim normal yolla olur diye..

huuu kızlar ben de burdayım kocam kızıyo kaçak giriyorum. maria nasıl gidiyor tedavi ? anlatsana. ilaçlar kaç doz? eşin neler yapıyo. keçiboynuzu kürüne devam demi?:82:

mrb canım tedavi şimdilik iyi gonal f 187.5 yapıyorum yumurtaların gelişimi güzelmiş bir de erken çatlamasın diye bir iğne yapıyorum.perşembe günü karar verilecek yumurta toplama gününe.eşime iyi bakıyorum bu arada keçi boynuzunun tozunu sütle veriyorum bir de bitkisel bir hap incir ceviz badem hurma bal polen arısütü................uğraşıyorum yani..........hem korku hem heyecanla sağlıklı bebekler diliyorum Allahtan hepimiz için..........

bu arada melish iyi olmana sevindim ..ben çok kötü bir hafızaya sahibim malesef başka bi arkadaşı sen diye hatırladım nerden bu ilgi demişsindir janınesi sormuştum kendimce ama olsun seninde hatırını sormuş oldum:)bu arada limanın yerine cevaplayayımcnm doğum kontrol hapı

Son düzenleme:

senin eşindemi kızıyo :)bu çocuk meselesi yüzünden kafayı yedin bide başkaları için üzülüyosun orayı okuyunca ,girme diyo..aman burayada yazmasam çatlarım

benim ki de hergün ordasın sen kafandan atmadıkça olmayacak. sürekli zihnini meşgul ediyorsun diye kızıyo. ama size çok alıştım girmeden yapamıyorum. bağımlı oldum. aklımızdan zaten çıkmıyor

:)) hehe olsun demek ki seninle ayrı sohbet etmek varmış kısmette.Teşekkür ederim aşkım sana.İnşallah sen de çok iyisindir.
Bu arada doğum kontrol hapını ne için kullanıyorsunuz.Yumurtadaki kist için mi.

Bu arada ben de tedavimi kısaca geçeyim arkadaşlar.Ege üniversitesinde tedavideyiz.Eşim ilaç tedavisi görüyor.Ayrıca 4 ay kadar Kaan hoca ile tedavi gördük değişiklik olmadığı için Egeye başladık.Bakalım inşallah eşimin bir sonraki testinde değişiklik olur da tüp bebeğe başlayacağız.Sanırım Eylül ya da Ekim gibi olacak bu..Hayırlısı bakalım, Hız ve morfoloji 0 sayı da binlerde.yani doğal yolla biraz zoruz biz Dularınızı beni de ekleyin lütfen.
senin eşindemi kızıyo :)bu çocuk meselesi yüzünden kafayı yedin bide başkaları için üzülüyosun orayı okuyunca ,girme diyo..aman burayada yazmasam çatlarım

Benim eşim de çok üzgün.Ben de tabi..Okumasam yazmasam ben de çatlarım.Kimseye söylemedim içimde patlayacağım bir gün.Bakalım biz değerlerimiz yetmiyormuş gibi moralimizi de %0 yaptık (

sağol bade iyiyim beni sormuşsun

gelmişken buraya da yazayım morali bozuk arkadaşlara özellikle baharb a ;

nilalpi duydunuz di mi 14 milyon sperm %1 morfoloji ile normal yolla hamile

asıl mucizeyi ben bu akşam üzeri öğrendim diğer topiklerde de yazdım olmayacak birşey

en yakın arkadaşımın görümcesi 41-42 yaşında evlendi doktorlar rezerv tükenmiş asla çocuğun olmaz demişlerdi ankara gürgan da 3 kez istanbulda birkaç kez tüp denedi

bugün açıklamaya karar vermişki hamile
memorial a gitmiş ama semra hocaya değil, kadın konuşmuyor nazar değer diye kimseyle haberi birtek ben aldım ama ne ilaç kullandılar pgt yapıldımı co_culture yapıldımı bilemiyorum
tek bildiğim
47 yaşını bitirdi 48 olmak üzere eşide 53 yaşında
kadın 85 kilo ve 2 ayda bazen 3 ayda çok az adet görüyordu kesilmek üzereydi

iki yumurta üretmişler ve biri karnında şu anda, bu inanılmaz birşey

nolur umudunuzu yitirmeyin benim gibi hemen pes etmeyin

İnsanlara yeterki konu olsun, düşüncesizce soruyorlar sizde bişey yokmu,siz bebek düşünmüyor musunuz diye. İçimden o kadar çok şey söylüyorum ki onlara o anda,
hatta bazen bazı münasebetsizlere sana ne bile diyorum , ne yapayım ama zaten üzülüyorum kızlar haksızmıyım yaniii Onlara ağızlarının payını verince rahatladığımı
hissettim , sizede tavsiye ederim

*** baharb listeye beni de ekle , eşim eylül 10 da varikosel ameliyatı olucak...

baharb evet bende çok alıştım buraya yeri geliyo aileme anlatmadığım şeyleri paylaşıyorum.bazen morale ihtiyacım oluyor ama kimse bilmediğinden burda buluyorum...yani bizim hikayelerimiz aynı ....
janines bak gördünmü bu mucizenin senin yakının olan birinde olması bence bir işaret okdar yaşı takmıştınki kafana bak kendin görüyosun cnm hemde burda okuduğunda gerçekmi ki diye şüphelendiğin bişey de değil kanlı canlı yanında evet tabiki bizede moral oluyo ama lütfen sende umudunu kaybetme lütfeeen
melish evet öyle sohbet edicekmişiz..eşinin tedavisi hayırlı olur inş.bitkisel takviyelerde kollanın cnm sayıyı arttırırsan şansın artar emin ol keçi boynuzu felan biliyosundur mutlaka birde tanıdığın bir aktar varsa çakşır tohumu ile bir macun yaptır sorununu anlat faydasını görürsün inş. bu arada doğum kon.hap. evet o ay atılan yumurta çatlamayınca kist olarak kalıyo genelde ben klomen kullandığım ay oluyo.onu eritmek için veriyo dr.lar

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.

EFTALYA35: morfo: %1 -

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olucak

***kızlar eksik hata varsa söylersiniz güncellerim. bol şans hepimize. listeyi eski tarihden güncellemişim o yüzden bikaçkişi eksik olmuş. kusura bakmayın. çok çok pardon.

janines nerelerdesin? canım nilalp in tatil dönüşü test yapıp silik çizgiyi gördüğünü biliyorum. ama onların probleminde spermle ilgili olduğunu bilmiyordum. maşallah diyorum. darısı bize. akraba kadın da gerçek bir mucize hakikaten. allah tamamına erdirsin. kaybolma buralardan.

baharbcım buralardayım kaybolmam korkma tatlım, acil bişey olursa özelden mesaj atın hemen gelirim takılıyorum öyle nette herzamanki gibi
evet nilalpin eşinde sorun var önceleri kendinde de vardı
arkadaşımın görümcesinin şokunu atlatamadım bir konuşabilsem kadınla ama ne fayda benim eşim asla istanbula gitmiyor sorun şu ki bu kadın zaten 42 yaşında evlendi ve o günden beri tüp bebek yapıyor
bugün bir başka arkadaşım para herşeyi yaptırır işte böyle zorla 47 yaşında hamile bile kalırsın yeter ki paran olsun dedi
çok üzüldüm devlet hastanelerinde pek çok köylerden gelmiş kadınlar gördüm konuştuğum pekçok varikosel ameliyatı parasızlıktan olamayan insan var değil ki tüp bebek nerde kalsın
bu çok büyük bir haksızlık
bebek parayla alınmamalı buna tahammül edemiyorum
tek bildiğim kadının kocası anormal şefkatli biri inançlı da bir adam tanıştım bir kez fakat kadın rahat umursamaz sert katı bir insan karakteri kuvvetli
biz arkadaşımla buna yoruyoruz stres nedir bilmiyor o yüzden hiç pes etmedi
badezuzum canım da söylemiş büyük konuşmak istemiyorum ve konuşmuyorum da ama o yaşta neye yarar ki??? bebek doğduğunda bu kadın 48 olacak
annemden sadece 9 yaş küçük ve annemin kızı olan ben 35 yaşına girdim
ilahi komedya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…