baharb benimde bekarken bile nadir görüştüğüm bi arkadaş vardı evlendim hayırlı olsun demek için bile aramadı bigün bi tel. nbr cnm ben evlendim haberin olmuştur ay bide hiç planlamamışken hamile kaldım ee sende yokmu(ki ortak arkadaşım var ondan olmadığını öğrenmiş)ben konuşamadım garip sesler çıkardım ee şeeyy ııı diye resmen tepemden duman çıktı kapattım işim var diye...bunun tek bir adı var o da CAHİLLİK
liman cnm hakkaten bu dr.lar durumumuza tuz biber oluyo benimde 8 gün geçti bu ay. hep 1 hafta geç olurum zaten eşim test yap diyo ama artık kendimi iyi biliyorum 1haftayı geçince kesin kist oldu diye..artık dr.a bile gitmiyorum adet olunca bir sürü ot aldım içicem polikistik için sende iç diycem ama miyom varmış tereddüt ettim şimdi .ama cnm soğan kürünü yap mutlaka adetten sonra. boşver dkh nı peşpeşe noluyo cnm boşver zaten tedaviye var daha soğan iç faydasını görürsün mutlaka
maria melish nrelerdesiniz????
limancım kistlerin için soğan kürü denesene iyi geldiğini duydum.
ben de reglim çok ağrılı ve mide bulantılı geçiyordu onun için yaptım gerçekten şikayetlerim çok azaldı.
en azından midem bulanmıyor ve kusmuyorum
canım Allah yardımcın olsun. Hayırlı haberlerle bekliyorum seni. amiiiin...
;( bugün iş yerinde yemek molasında oturdum kocaaaa yemekhanede hamile arkadaşın biriyle.Tabi ben özellikle çekiyorum, bana benim ilk denememde oldu dedi.Baktım yaşını sordum benden de küçüktü..Sanırım iyice komplekse girdim hamilelere özellikle yaş soruyorumyahu algıda seçicilik mi yoksa özellikle mi?
az önce 2 yıldır görüşmediğim nuray hanımdan telefon aldım. bana halı yıkatma için bildiğim bi yer var mı onu sordu telefon istedi ardından hoooop ortak hamile bir arkadaşımızdan bahsetti. siz niye bekliyorsunuz diye taciz etti? kısmet kısmet hayırlısı olsun deyp kapattım. polisi arayacağım artık bıktım !!!!
Aşkım ben çalıştığım için akşamları girebiliyorum.Ama mutlak şekilde takipteyim sizi..Tümmm yorumları okuyorum elimden geldiğince.Sen neler yapıyorsun.Kullandığınız ilaç var mı?baharb benimde bekarken bile nadir görüştüğüm bi arkadaş vardı evlendim hayırlı olsun demek için bile aramadı bigün bi tel. nbr cnm ben evlendim haberin olmuştur ay bide hiç planlamamışken hamile kaldım ee sende yokmu(ki ortak arkadaşım var ondan olmadığını öğrenmiş)ben konuşamadım garip sesler çıkardım ee şeeyy ııı diye resmen tepemden duman çıktı kapattım işim var diye...bunun tek bir adı var o da CAHİLLİK
liman cnm hakkaten bu dr.lar durumumuza tuz biber oluyo benimde 8 gün geçti bu ay. hep 1 hafta geç olurum zaten eşim test yap diyo ama artık kendimi iyi biliyorum 1haftayı geçince kesin kist oldu diye..artık dr.a bile gitmiyorum adet olunca bir sürü ot aldım içicem polikistik için sende iç diycem ama miyom varmış tereddüt ettim şimdi .ama cnm soğan kürünü yap mutlaka adetten sonra. boşver dkh nı peşpeşe noluyo cnm boşver zaten tedaviye var daha soğan iç faydasını görürsün mutlaka
LİMANcım dkh nedir canım ?? birkaç kez yazılı gördüm ama anlayamadım canım ya :))bade de söylemiş. madem tavsiye ediyorsunuz uygulayacağım. dkh kullanmak istemiyorum zaten. 1 umudum oluyor onunda önünü kesmek istemiyorum.
mrb badeüzüm canım iyiyim çok şükür iğnelerimi yapıyorum çok şükür yumurtalarımın gelişimi güzel.............perşembe günü yumurta toplama gününe karar verilecek........... inşallah hepimiz emeklerimiz karşılığını alırız............
bade de söylemiş. madem tavsiye ediyorsunuz uygulayacağım. dkh kullanmak istemiyorum zaten. 1 umudum oluyor onunda önünü kesmek istemiyorum.
baharb benimde bekarken bile nadir görüştüğüm bi arkadaş vardı evlendim hayırlı olsun demek için bile aramadı bigün bi tel. nbr cnm ben evlendim haberin olmuştur ay bide hiç planlamamışken hamile kaldım ee sende yokmu(ki ortak arkadaşım var ondan olmadığını öğrenmiş)ben konuşamadım garip sesler çıkardım ee şeeyy ııı diye resmen tepemden duman çıktı kapattım işim var diye...bunun tek bir adı var o da CAHİLLİK
süper cnm Allah nazarlardan saklasın .hep böyle güzel devam eder inş.mrb badeüzüm canım iyiyim çok şükür iğnelerimi yapıyorum çok şükür yumurtalarımın gelişimi güzel.............perşembe günü yumurta toplama gününe karar verilecek........... inşallah hepimiz emeklerimiz karşılığını alırız............
ne demek cnm o ilçaların faydasından çok zararı var bak baharbta varis bile yaptı .kürün tek yan etkisi iştahını azaltır o kadar..iyi gelir emin olcanım tavsiyene uyucam. gerçekten artık içmek istemiyorum. soğan kürünü uygulayacağım. teşekkür ederim...
badem sen bi test yap. eşini dinle.bu işler belli olmaz biliyorsun. hem sizin morfoloji de problemli değil.
huuu kızlar ben de burdayım kocam kızıyo kaçak giriyorum. maria nasıl gidiyor tedavi ? anlatsana. ilaçlar kaç doz? eşin neler yapıyo. keçiboynuzu kürüne devam demi?:82:
huuu kızlar ben de burdayım kocam kızıyo kaçak giriyorum. maria nasıl gidiyor tedavi ? anlatsana. ilaçlar kaç doz? eşin neler yapıyo. keçiboynuzu kürüne devam demi?:82:
:)) hehe olsun demek ki seninle ayrı sohbet etmek varmış kısmette.Teşekkür ederim aşkım sana.İnşallah sen de çok iyisindir.bu arada melish iyi olmana sevindim ..ben çok kötü bir hafızaya sahibim malesef başka bi arkadaşı sen diye hatırladım nerden bu ilgi demişsindir janınesi sormuştum kendimce ama olsun seninde hatırını sormuş oldum:)bu arada limanın yerine cevaplayayımcnm doğum kontrol hapı
senin eşindemi kızıyo :)bu çocuk meselesi yüzünden kafayı yedin bide başkaları için üzülüyosun orayı okuyunca ,girme diyo..aman burayada yazmasam çatlarım
bu arada melish iyi olmana sevindim ..ben çok kötü bir hafızaya sahibim malesef başka bi arkadaşı sen diye hatırladım nerden bu ilgi demişsindir janınesi sormuştum kendimce ama olsun seninde hatırını sormuş oldum:)bu arada limanın yerine cevaplayayımcnm doğum kontrol hapı
sağol bade iyiyim beni sormuşsun
gelmişken buraya da yazayım morali bozuk arkadaşlara özellikle baharb a ;
nilalpi duydunuz di mi 14 milyon sperm %1 morfoloji ile normal yolla hamile
asıl mucizeyi ben bu akşam üzeri öğrendim diğer topiklerde de yazdım olmayacak birşey
en yakın arkadaşımın görümcesi 41-42 yaşında evlendi doktorlar rezerv tükenmiş asla çocuğun olmaz demişlerdi ankara gürgan da 3 kez istanbulda birkaç kez tüp denedi
bugün açıklamaya karar vermişki hamile
memorial a gitmiş ama semra hocaya değil, kadın konuşmuyor nazar değer diye kimseyle haberi birtek ben aldım ama ne ilaç kullandılar pgt yapıldımı co_culture yapıldımı bilemiyorum
tek bildiğim
47 yaşını bitirdi 48 olmak üzere eşide 53 yaşında
kadın 85 kilo ve 2 ayda bazen 3 ayda çok az adet görüyordu kesilmek üzereydi
iki yumurta üretmişler ve biri karnında şu anda, bu inanılmaz birşey
nolur umudunuzu yitirmeyin benim gibi hemen pes etmeyin
janines nerelerdesin? canım nilalp in tatil dönüşü test yapıp silik çizgiyi gördüğünü biliyorum. ama onların probleminde spermle ilgili olduğunu bilmiyordum. maşallah diyorum. darısı bize. akraba kadın da gerçek bir mucize hakikaten. allah tamamına erdirsin. kaybolma buralardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?