Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin. Teşekkür ederim mariacım. nerelerdesin? nasıl gidiyor? bulantın var mı? Yeğenlerimiz nasıllar?

Mrb canım evde yoktum onun için internete giremedim iş başlamadan son gezilerim..........biraz bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür canım....bebek tek canım ikiz olsun çok isterdim ama buna da binlerce şükür Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..................

Aynı duyguları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım ama herşey Allahın takdiri.......... Baharcım Rabbim inşallah eşin ve senin için en hayırlı olanı nasip etsin.........

Mariaaaaaa yeğenler mi kuzum ikizzzzzzzzzzz mi ? ana ben neden bilmiyorum bunu :) çok tebrik ederim canım..
Limancım seni de öpüyorum sen ne alemdesin.Sanırım geri kalan bir ben varım burda bugün eşimle hastaneye gidceğiz.Bakalım yine boş döncez ama bir umut..şu raporum çıksaydııııııı.dün telefon ettim 4,5 ay anca çıkar dedi.zaten 5 olduuuuu oof 1 yılı bulacak bu sanırım..Rabbim hayırlısını etsin.[/QUOTE]

Mrb canım çok isterdim ama ikiz değil ama çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin..........İnşallah senin işlerinde hızlanır ve bebeğine kavuşursun............

yarının korkusu içindeyim. şu sıkışık gitme olayı beni biraz geriyor. naslı olcak ne olcak dıye.
durumun el verıyorsa vazgeç sen şu rapordan canım. git gel insan daha çok stres oluyor. ben rapor cıkarsam 1500 lıra daha uygun olacaktı. ama rapor cıkarmak içinde 1 aşılama daha geçirmem gerekecekti, oda 1 lirayı buluyor zaten. bende o yüzden vazgeçtim rapordan. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin.

ayy şu kızın numarası olsada arasaydım ya. ne yapıyor acaba. sevinçten haber vermeyi unutmuş olsun inşallaaaaaah...

Canım ben Ege'ye güveniyorum ya.Araştırma hastanesi olduğu için.Bir de ticari amaç gütmüyorlar.Bilmiyorum çok üzdü özeller bizi belki de bu yüzden kaygım.Hayırlısı olsun ne yapayım kısmet artık.

Ben de çok merak ediyorum baharı.kuzum benim.

Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah. rapor beklerken bebek çıksın sepetinizden

Mrb canım çok isterdim ama ikiz değil ama çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin..........İnşallah senin işlerinde hızlanır ve bebeğine kavuşursun............

Canım benim inşallah.Bebeğini Rabbim kucağına almak nasip olsun canım.İnşallah işimiz olur bizim de.Vardır bunda da bir hikmet.Eskisi kadar stress yapmıyorum.Belki süpriz olur limanın dediği gibi.

canlarım benim iyiki varsınız. daha sonuç çıkmamış. inşallah size pozitif diyebilirim.

canlarım benim iyiki varsınız. daha sonuç çıkmamış. inşallah size pozitif diyebilirim.

eğer hala morfoloji ile sorun yaşıyorsan,benim eşimin de morfolojisi 2,5 ay önce %1di,morfoloji düzlmez diyorlar ama,kullandığı vitaminlerle biizm morfoloji arttı%3 oldu.......

Son düzenleme:

bizim de 0 1 hatta 10 bile çıktı. ama doğal yolla olmuyor. 2 aşılama geride kaldı. şimdi ilk tüp denememiz. embriyomuz iyiydi. zaten sayı problemi yok bizim embriyolog kadın sperm bulmada sorun yaşamadım dedi. ama bugün son gün bakalım ne olacak. tutundu mu tutunmadı mı? bu artık allahın takdiri. ben çok istiyorum inşallah rabbim kısmet eder.
siz ne vitamini kullandınız? bide aynı yerde mi baktırdınız sperm testine.

Baharcım baya zaman geçti. Sanırım müjde almak için seni bekletiyorlar :)))

1,5 ay arayla ikisini de başkentte yaptırdık....
ilkinde sayı,hareket,morfoloji kötüydü....
hatta 9 ay hamile kalamamamın sebebi benim diye düşünürken çok sonra öğrendik....

proxeed plus
l'arginine
ginseng
g.bloba
omega3

ve işe de yaradı.....ikinci kez de preseed kullanıyorum...

inşallah bugün pozitif sonucu alırsın....sırası gelmiştir bebeğinin.....

çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.

Hayırlısı buymuş demek ki baharcım...................İnşallah en kısa zamanda kendini toparlar bebeğine kavuşmak için yoluna devam edersin............

slm kızlar nasılsınız bakalım ben adeti bekliyorum geçen ay 5de olmustum bu ay olmadım ateşimide ölçüyorum yumrutalma günümde ilişki olmuss şimdi bir haftam var bekliyorum bakalım nolcak eger adet olmazsam test yaptırcam ateşim suan yüksek seyredıyorr inş.güzel sonuclar alırız hepimizz

Baharcımmmm aşkım hakkında hayırlısı ne ise o olsun demiştim.Ne desek boş biliyorum canım kardeşim seni çok seviyorum kız, görmesem de kanım ısınmış durumda sana.Rabbim sana çokkkk mutlu haberleri tez verecektir. Sakın isyan etme.Ama ağlayacaksan da ağla içine atma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…