Amin. Teşekkür ederim mariacım. nerelerdesin? nasıl gidiyor? bulantın var mı? Yeğenlerimiz nasıllar?
sabah ağlaya ağlaya kanımı verdim sağlık ocağında. öğleden sonra çıkar herhalde. dün gece de çok ağladım. sinirlerim çok bozuldu o kadar korkuyorum ki negatif görmekten. ama içten içe de umudum yok. çok sağolun arkadaşlar samimiyetinize inanıyorum. desteğiniz güç verdi. keşke yanınızda olabilsem de omzunuzda doya doya ağlasam.
Limancım seni de öpüyorum sen ne alemdesin.Sanırım geri kalan bir ben varım burdabugün eşimle hastaneye gidceğiz.Bakalım yine boş döncez ama bir umut..şu raporum çıksaydııııııı.dün telefon ettim 4,5 ay anca çıkar dedi.zaten 5 olduuuuu oof 1 yılı bulacak bu sanırım..Rabbim hayırlısını etsin.
yarının korkusu içindeyim. şu sıkışık gitme olayı beni biraz geriyor. naslı olcak ne olcak dıye.
durumun el verıyorsa vazgeç sen şu rapordan canım. git gel insan daha çok stres oluyor. ben rapor cıkarsam 1500 lıra daha uygun olacaktı. ama rapor cıkarmak içinde 1 aşılama daha geçirmem gerekecekti, oda 1 lirayı buluyor zaten. bende o yüzden vazgeçtim rapordan. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin.
ayy şu kızın numarası olsada arasaydım ya. ne yapıyor acaba. sevinçten haber vermeyi unutmuş olsun inşallaaaaaah...
Canım ben Ege'ye güveniyorum ya.Araştırma hastanesi olduğu için.Bir de ticari amaç gütmüyorlar.Bilmiyorum çok üzdü özeller bizi belki de bu yüzden kaygım.Hayırlısı olsun ne yapayım kısmet artık..
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah. rapor beklerken bebek çıksın sepetinizden
Mrb canım çok isterdim ama ikiz değil ama çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin..........İnşallah senin işlerinde hızlanır ve bebeğine kavuşursun............
canlarım benim iyiki varsınız. daha sonuç çıkmamış. inşallah size pozitif diyebilirim.
yüreğim ağzımda bekliyorum, hala çıkmamış.
baharb,merhaba..biraz peşinden gelmiş oldum ama,kusura bakma....
eğer hala morfoloji ile sorun yaşıyorsan,benim eşimin de morfolojisi 2,5 ay önce %1di,morfoloji düzlmez diyorlar ama,kullandığı vitaminlerle biizm morfoloji arttı%3 oldu.......
bizim de 0 1 hatta 10 bile çıktı. ama doğal yolla olmuyor. 2 aşılama geride kaldı. şimdi ilk tüp denememiz. embriyomuz iyiydi. zaten sayı problemi yok bizim embriyolog kadın sperm bulmada sorun yaşamadım dedi. ama bugün son gün bakalım ne olacak. tutundu mu tutunmadı mı? bu artık allahın takdiri. ben çok istiyorum inşallah rabbim kısmet eder.
siz ne vitamini kullandınız? bide aynı yerde mi baktırdınız sperm testine.
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?