Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Camentacım senin ve bu topikteki tüm arkadaşlarımın da Bayramı Kutlu olsun.
Hayırlı Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bebişli nice bayramlar.....

Allah razı olsun canımsın ..evde üç gündür yatıyorum, arada geziyorum evin içinde, ancak kasıklarım çooooooook ağrıyor ve gaz sancısı çekiyorum , kullandığım ilaçlardan da bulantım var iştahım kesildi , bunlar normal mi bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin..
Senden de Allah razı olsun kuzum.
Camentacım senin ve bu topikteki tüm arkadaşlarımın da Bayramı Kutlu olsun.
Hayırlı Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bebişli nice bayramlar.....

Hayırlı bayramlar arkadaşlar...

canlarım kaç gündür internetim yoktu, yeni girebiliyorum.
ankaradayım yine.
melishcim canım allah yardımcın olsun. inşallah sağlıcakla annesine sımsıkı tutunur bebeğin.
kızlar benim de yarın eğer sağlıklı çözülürse emriyolarım transferim olacak galiba.
hepinize hayırlı bayramlar.

bahar canım inşallah sağlıklı bir şekilde çözülür.

mesaj yazdım ama özel mesaj kutun dolu gönderemedim.

herşey yolunda gider umarım cnm.

Allah yardımcın olsun canım................

Baharcım emriyoların sonuçlarını 4 gözle bekliyorum. Hayırlı haberler verirsin bize inşallah.
Benimde duaya ihtiyacım var kızlar. 2 gündür kanamam var. kontrol edildi şimdilik kalpleri atıyor bir sorun yok. ama kanama devam ediyor sürekli yatıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

canım bu gün niyetliyim .. inş. sana da dua edicem .korkma bişey olmaz inş. yat dinlen..dr. progesteron felan vermiştir .benim ablamında olmuştu 4 aylıkken hemde jel verdi dr. ama 9 at yattı hiç bişey olmadı ...içini ferah tut dua et.miniklerin seninle kalıcak inş.

Baharım Allah razı olsun senden teşekkür ederim, inşallah kardeşim trannsferin olacak Allahın izniyle..
Aman kuzum dikkat et yeğenlerime, Rabbim korusun onları sen üzme kendini iyiler onlar Allahım koruyor onları..öpüyorum seni, Allahım şifanızı versin inşallah

Allah kabul etsin dualarını ve orucunu badem..

-
Kızlar benim de moralim üç gündür yok .. kayınvalidem gelmişti biraz üzdü beni iki gün aralıksız ağladım, şimdi de bebeğim için üzülüyorum tutunsun Allahımmm inşallah her şey yolundadır, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Dualarla kızlar...

kızlar embriyolar sağlıklı çözülmedi. daha doğrusu çözülemedi bile.... söyleyecek bişey yok. kös kös eve döndüm. şu tüp bebek olayında en önemli şey laboratuvar. 20 tane sağlıklı emriyon olsa ne olacak. doğru düzgün donduralamayacak ve çözülemeyecekse...

bu gün ne oluyo böyle .. BAHAR cnm üzülme lütfen zaten dinlenmiştin iyi bi yer araştır ist.felan düşünürsen veya bulunduğun yerde ne bileyim tekrar başlarsın cnm..herşey bizler için sadece moral,ini bozma arkadaşım ..HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR...
MELİSH cnm ne oldu felan diye sormak istemem ama tahmin edebiliyorum boşver sen şimdi hassas bir zamandasın hiç bişey için kendini üzme değmiyo...kayınvalidenin haberi varmı tedavinden bildiği halde üzmemiştir umarım...cnm hepimizin başında var böyle sorunlar ama kulak arkasına at en azından bu sıralar...
LİMAN cnm sana da dua ettim namazda rabbim meleklerini korusun cnm ..dikkat et kendine

RABBİM HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN... HEPİMİZE SABIRLAR VERSİN VE EN KISA ZAMANDA YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ. hepinizi öpüyorum ..

canım bende seni merak etmiştim, çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sana ve eşine sağlık versin.

Baharbcım üzülme olurmu. herşeyde bir hayır vardır unutma. Belki de o emriyolar tutmıycaktı. İstersen biraz dinlen araştır. kafandakileri kıyasla daha sonra tekrar başlarsın İnşallah.
Melish cim sende hiç bir şeyi takmamaya çalış kafana olurmu? İnsanların hepsini mutlu etmek mümkün değil. Sen kendi huzurunu ve bebişlerini düşün. Hayırlısıyla tutunacaklar İnşallah.
topraksu sen nasılsın ne yapıyorsun?
Badezuzum Allah kabul etsin. Allah razı olsun. Hepimizin duaları kabul olsun İnşallah. Kanamam durdu ama kahverengi lekelerim devam ediyor Yarın dr.tekrar gidicem İnşallah güzel haberlerle dönerim. progestanı sürekli kullanıyorum zaten. şimdi igne kullanıyorum düşük tehlikesi için ve günde 2 tane serumum var. birde hiç kalkmadan dinleniyorum. Rabbim Hepimizin hakkında hayırlısını versin.

kızlar gonal 300 ile dün itibarı ile tedaviye başladım. umut tüp bebekte.morfoloji sorunumuz vardı.ocak ayında ücret 6000 olacakmış arkadaşlar bilginiz olsun...bana dua edin 2.iğnemi bu akşam olacağım...

Tedavin Hayırlı olsun canım. Rabbim sonucunda güzel haberler almayı nasib etsin.

hayırlı olsun tedavin cnm .inş güzel devam eder herşey..bu fiyat ilaçlar hariçmi eğer öyleyse çok pahalı benim şimdi ilaçlar dahil 6000..eğer oda zamlanırsa kaldımmı ortada:)şu yıl bitmeden başlayabilsem hayırlısıyla...sabır ve kolaylıklar diliyorum cnm..Allahım tez zamanda kavuştursun bebişine

MELİSHHHH ne zaman test günün ..ben senden daha heyecanlıyım..az kalmıştır dimi ..hemen haber ver şöyle en hamileyiiiiiiim lisinden:)

kızlar dün sabah erkenden istanbula gitmek için yola çıktık. 10,30 da umut tüp de ulun beyle görüştüm. bana 2 ay dinlen çok ilaç kullanmışsın dediler. ocakda başlamalıymışım. 5000 ilaçlar dahil. yılbaşında 6000 olacakmış. raporlu 2000
ordan bursaya geçtik. liman ın doktoruna gittim. jimer suat bey. oda aralıkda başlayabilirz dedi. 3500+ilaçlar; raporlu 2000
perşembe günü de emriyoalr çözülemedi dendikten sonra HRS ile görüştük. tarık aksu da hemen başlayabilirz dedi. 4000+ilaçlar; raporlu 3100
akşam eşimle 3 merkezi kıyaslayıp karar vereceğiz.
yazacak o kadar çok şey varki kafam çok dolu biyandan da temizlik yapıyoruz kadın var. uzun uzun anlatacağım.
başkenti kimseye tavsiye etmiyorum. laboratuvar çok kötü. hatta yok! kaybettiğim zamana yazık.

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar limancım öncelikle geçmiş olsun inşallah bebeklerin sana sıkıca tutunur rabbim esirgesin.

Baharcım hayırslısı olsun demekten ve dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah.....

Meliscim inşallah herşey yolundadır allah kolaylık versin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…