Allah razı olsun canımsın ..evde üç gündür yatıyorum, arada geziyorum evin içinde, ancak kasıklarım çooooooook ağrıyor ve gaz sancısı çekiyorum , kullandığım ilaçlardan da bulantım var iştahım kesildi , bunlar normal mi bilmiyorumcanım benım Hayırlı olsun bebişin İnşallah. Sımsıkı tutunsun sana İnşallah. bayram seyran deyip gezme arkadasım bol bol dinlen olur mu? bizde seni iyiki tanıdık. kendine çook dikkat et arkadaşım. Allaha emanet olun bebişinle beraber.
Senden de Allah razı olsun kuzum.cnm kafamda birsürü soru vardı ama hiçbiri önemli değil artık...sadece senin bebeğine kavuşman için dua ediyorum sonrada sırayla hepimizin....cnm arkadaşım inş. çektiğin zorlukların mükafatını alacaksın..şimdi dinlen ,moralini yüksek tut ve bol bol dua et herşey yolunda gidecek inş.hadi güzel haberlerinle sevindir bizi
Camentacım senin ve bu topikteki tüm arkadaşlarımın da Bayramı Kutlu olsun.
Hayırlı Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bebişli nice bayramlar.....
canlarım kaç gündür internetim yoktu, yeni girebiliyorum.
ankaradayım yine.
melishcim canım allah yardımcın olsun. inşallah sağlıcakla annesine sımsıkı tutunur bebeğin.
kızlar benim de yarın eğer sağlıklı çözülürse emriyolarım transferim olacak galiba.
hepinize hayırlı bayramlar.
ankaradayım yine.
melishcim canım allah yardımcın olsun. inşallah sağlıcakla annesine sımsıkı tutunur bebeğin.
kızlar benim de yarın eğer sağlıklı çözülürse emriyolarım transferim olacak galiba.
ankaradayım yine.
Baharcım emriyoların sonuçlarını 4 gözle bekliyorum. Hayırlı haberler verirsin bize inşallah.
Benimde duaya ihtiyacım var kızlar. 2 gündür kanamam var. kontrol edildi şimdilik kalpleri atıyor bir sorun yok. ama kanama devam ediyorsürekli yatıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Baharım Allah razı olsun senden teşekkür ederim, inşallah kardeşim trannsferin olacak Allahın izniyle..canlarım kaç gündür internetim yoktu, yeni girebiliyorum.
ankaradayım yine.
Aman kuzum dikkat et yeğenlerime, Rabbim korusun onları sen üzme kendini iyiler onlar Allahım koruyor onları..öpüyorum seni, Allahım şifanızı versin inşallahBaharcım emriyoların sonuçlarını 4 gözle bekliyorum. Hayırlı haberler verirsin bize inşallah.
Benimde duaya ihtiyacım var kızlar. 2 gündür kanamam var. kontrol edildi şimdilik kalpleri atıyor bir sorun yok. ama kanama devam ediyorsürekli yatıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
canım bu gün niyetliyim .. inş. sana da dua edicem .korkma bişey olmaz inş. yat dinlen..dr. progesteron felan vermiştir .benim ablamında olmuştu 4 aylıkken hemde jel verdi dr. ama 9 at yattı hiç bişey olmadı ...içini ferah tut dua et.miniklerin seninle kalıcak inş.
kızlar embriyolar sağlıklı çözülmedi. daha doğrusu çözülemedi bile.... söyleyecek bişey yok. kös kös eve döndüm. şu tüp bebek olayında en önemli şey laboratuvar. 20 tane sağlıklı emriyon olsa ne olacak. doğru düzgün donduralamayacak ve çözülemeyecekse...
kızlar gonal 300 ile dün itibarı ile tedaviye başladım. umut tüp bebekte.morfoloji sorunumuz vardı.ocak ayında ücret 6000 olacakmış arkadaşlar bilginiz olsun...bana dua edin 2.iğnemi bu akşam olacağım...
kızlar gonal 300 ile dün itibarı ile tedaviye başladım. umut tüp bebekte.morfoloji sorunumuz vardı.ocak ayında ücret 6000 olacakmış arkadaşlar bilginiz olsun...bana dua edin 2.iğnemi bu akşam olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?