Saolasın canım. Bugün dr. gittik her şey daha iyiymiş şükürler olsun. ama tehlike yine devam ediyor. sürekli dinlenmedeyim.Mrb arkadaşlar limancım öncelikle geçmiş olsun inşallah bebeklerin sana sıkıca tutunur rabbim esirgesin.
Canım tedavin hayırlısı olsunkızlar gonal 300 ile dün itibarı ile tedaviye başladım. umut tüp bebekte.morfoloji sorunumuz vardı.ocak ayında ücret 6000 olacakmış arkadaşlar bilginiz olsun...bana dua edin 2.iğnemi bu akşam olacağım...
Aminnnnnnnnnnn kız dua edin banaMELİSHHHH ne zaman test günün ..ben senden daha heyecanlıyım..az kalmıştır dimi ..hemen haber ver şöyle en hamileyiiiiiiim lisinden:)
Mariam canım benim nasılsın kuzucuğumuz nasıl..[/FONT]Mrb arkadaşlar Meliscim inşallah herşey yolundadır allah kolaylık versin........
Saolasın canım. Bugün dr. gittik her şey daha iyiymiş şükürler olsun. ama tehlike yine devam ediyor. sürekli dinlenmedeyim.
sen nasılsın Neler yapıyorsunuz bakalım.
Teşekkür ederim canım. kabız olmak kaynanayla kötü olmaktan iyidirLimancım sana da çok teşekkür ederim tatlım, Allah bebişlerine sağlık versin güzelim, mutlu ol hep.
Kayınvalidemin niyeti kötü olmayabilir ki ben de bunu düşünüyorum ve düşünmek istiyorum, biraz üzerime geldi ve moralimi olmayacak bir anda sıktı, çok üzüldüm iki gün ağladım, hala da aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor, elimde olmadan yapıyorum bunu, kimsenin niyetini sorgulamak gibi bir derdim yok, ben sadece karnımdaki bebemi düşünüyorum, o iyi olsun yeterli, o kadar acı çektik o kadar iğneler yedik ve sanırım en önemlisi opu ve transfer, emanet taşıyorum, kim için oğluyla mutlu bir yuvamım olması için, eşim çok üzüldü benim üzülmeme birlikte ağladı benimle, sanırım haketmedik, haketmedi bebeğim.Neyse şuanda sorunum yok şükür ki...Tek sorunum şimdilik kabız olmam ve gazım)) ağrısı beni öldürecek )
saolasın Allah razı olsun. Bende iş yapmıyorum canım. ama olacaksa oluyor işte. Sanırım bayramdaki yol beni biraz yordu. dayanamadım memlekete gittim. arabamızla 1.5 saat ama yorulmuşum işte. Hepimizin bebeğini bağışlasın canım.iyi olmanıza sevindim canım kendine dikkat et ben yere bişey düştüğünde eğilip almıyordum bile akşam eşim işten gelince topluyordu garibim......Allah bebeklerinizi size bağışlasın........
LİMAN daha iyi olmanıza sevindim cnm Allahım bidaha o korkuyu yaşatmasın sorunsuz ,rahat geçer umarım doğuma kadar günlerin...
ben beklemedeyim henüz adet olmadım ağrılarım azaldı gibi .galiba Allah izin verirse bu ay başlıycam..dualarınızda benide hatırlayın lütfen..kızlar bide bişey sorucam ben geçen eczanedeyken bi kadın gonal f diye(yanlış hatırlamıyosam)genelde kullanılan şu ilacı geri iade ediyodu eczacıya ,oda almıyodu..kadın acemiliğimize geldi kutu kutu aldık şimdi elimizde kaldı dedi.acaba sizler nasıl aldınız bu nu(galiba iğne)bittikçemi aldınız bi fikir verirseniz sevinirim.gerçi daha erken ama hiç bişey bilmediğim için deneyimlerinize ihtiyacım var. dr.unuzun verdiği ilaçları size önerdiği şeyleri yazarmısınız ...bana kısa protokol uygulayacağını söyledi..şimdilik coraspin ve folikasit verdi...şimdiden stres oldum sürekli kafamda bişeyler var ...Allah yardımcımız olsun inş.
Baharcım canım arkadaşımmm benim ya ne desem bilemedim biliyor musun, seni çok seviyorum ya..Üzülme kuzum, şu aralar çok hassasız ben de rahat olamıyorum ama elden bi şey gelmiyor, Rabbim bunu hayırlı kıldı demekten başka.gönül çooook şey istiyor ama napcaksın tatlım, bunda da vardır bir hayır diyorum Rabbim sana inşallah normal yollardan bir evlad sahibi eder en kısa zamanda..öpüyorum çok ..
mrb baharcım ne yaptın karar verebildin mi merkeze?inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.........aminnnnnnnnnnnn
slm kızlar ..
BAHARBcnm karar verdinmi..umarım en hayırlı olanı seçersin ..diğer yerleri bilmiyorum ama umuta iyi diyolar..bende düşündüm bi ara ama eşim dr.umda kararlı olduğundan kaldı öyle..hakkında hayırlısı olsun cnm ..yeni bi merkez yeni bir dr...herşey daha iyi olacak inanıyorum ben..
ben beklemedeyim henüz adet olmadım ağrılarım azaldı gibi .galiba Allah izin verirse bu ay başlıycam..dualarınızda benide hatırlayın lütfen..kızlar bide bişey sorucam ben geçen eczanedeyken bi kadın gonal f diye(yanlış hatırlamıyosam)genelde kullanılan şu ilacı geri iade ediyodu eczacıya ,oda almıyodu..kadın acemiliğimize geldi kutu kutu aldık şimdi elimizde kaldı dedi.acaba sizler nasıl aldınız bu nu(galiba iğne)bittikçemi aldınız bi fikir verirseniz sevinirim.gerçi daha erken ama hiç bişey bilmediğim için deneyimlerinize ihtiyacım var. dr.unuzun verdiği ilaçları size önerdiği şeyleri yazarmısınız ...bana kısa protokol uygulayacağını söyledi..şimdilik coraspin ve folikasit verdi...şimdiden stres oldum sürekli kafamda bişeyler var ...Allah yardımcımız olsun inş.
Tek gördüm limancım ama çok takılmadım pek, Rabbim bilir en iyisini, zaten Rabbimin emanetini yine O'na emanet ettim, bana hayırlısını verecek, ol derse olacak bebeğime can verecek, hayırlısı olsun,
Tek gördüm limancım ama çok takılmadım pek, Rabbim bilir en iyisini, zaten Rabbimin emanetini yine O'na emanet ettim, bana hayırlısını verecek, ol derse olacak bebeğime can verecek, hayırlısı olsun,
kızlar gonal 300 ile dün itibarı ile tedaviye başladım. Umut tüp bebekte.morfoloji sorunumuz vardı.ocak ayında ücret 6000 olacakmış arkadaşlar bilginiz olsun...bana dua edin 2.iğnemi bu akşam olacağım...
Yarın melishimizin test günü. Allah hayırlısını versin inşallah. Melishcim mutlu haberi almayı bekliyoruz. Erkenden haber ver tamam mı canım?
Yarın melishimizin test günü. Allah hayırlısını versin inşallah. Melishcim mutlu haberi almayı bekliyoruz. Erkenden haber ver tamam mı canım?
Kızlar çok tırsıyorum yaa..dualarıınızı esirgemeyin , hatta testi yaptırmasam mı :)) bugün geçmezz bana, dualarınızı esirgemeyin, biliyorum ki Rabbim bana hayırlısını verecek inşallah güzel sonuçlarla hayırlısını verir, en kısa sürede yazarım tabi ki..Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin hepimizeeeeeeeeee...sonuna kadar..Evet Melishcim güzel habererini bekliyoruz. Rabbim gönlünü hoş etsin. sonuç ne olursa olsun önce sen bir sindir sonra bizi unutma olur mu :) sindir diyorum çünkü ben test sonucumu alınca şoktan hemen çıkamamıştım. İster istemez olabiliyor böyle şeyler. Önce cancağızına (eşine) sonra bize haber ver emii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?