Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb arkadaşlar limancım öncelikle geçmiş olsun inşallah bebeklerin sana sıkıca tutunur rabbim esirgesin.
Saolasın canım. Bugün dr. gittik her şey daha iyiymiş şükürler olsun. ama tehlike yine devam ediyor. sürekli dinlenmedeyim.
sen nasılsın Neler yapıyorsunuz bakalım.

Baharcım canım arkadaşımmm benim ya ne desem bilemedim biliyor musun, seni çok seviyorum ya..Üzülme kuzum, şu aralar çok hassasız ben de rahat olamıyorum ama elden bi şey gelmiyor, Rabbim bunu hayırlı kıldı demekten başka.gönül çooook şey istiyor ama napcaksın tatlım, bunda da vardır bir hayır diyorum Rabbim sana inşallah normal yollardan bir evlad sahibi eder en kısa zamanda..öpüyorum çok ..

Badem canım sağolasın tatlım, 18 inde sonuç günüm ama biraz tırsıyorum :))) Rabbim hayırlısını versin inşallah sonucu sindirmeyi nasip etsin, olumlu olumsuz hayırlısını versin her şeyden önce.Rabbim bilir öncemizi ve sonramızı..Dua edin bana nolursunuz.

Limancım sana da çok teşekkür ederim tatlım, Allah bebişlerine sağlık versin güzelim, mutlu ol hep.

Kayınvalidemin niyeti kötü olmayabilir ki ben de bunu düşünüyorum ve düşünmek istiyorum, biraz üzerime geldi ve moralimi olmayacak bir anda sıktı, çok üzüldüm iki gün ağladım, hala da aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor, elimde olmadan yapıyorum bunu, kimsenin niyetini sorgulamak gibi bir derdim yok, ben sadece karnımdaki bebemi düşünüyorum, o iyi olsun yeterli, o kadar acı çektik o kadar iğneler yedik ve sanırım en önemlisi opu ve transfer, emanet taşıyorum, kim için oğluyla mutlu bir yuvamım olması için, eşim çok üzüldü benim üzülmeme birlikte ağladı benimle, sanırım haketmedik, haketmedi bebeğim.Neyse şuanda sorunum yok şükür ki...Tek sorunum şimdilik kabız olmam ve gazım )) ağrısı beni öldürecek )

Canım tedavin hayırlısı olsun
MELİSHHHH ne zaman test günün ..ben senden daha heyecanlıyım..az kalmıştır dimi ..hemen haber ver şöyle en hamileyiiiiiiim lisinden:)
Aminnnnnnnnnnn kız dua edin bana ((((((((((((
Mrb arkadaşlar Meliscim inşallah herşey yolundadır allah kolaylık versin........
Mariam canım benim nasılsın kuzucuğumuz nasıl..[/FONT]

mrb baharcım ne yaptın karar verebildin mi merkeze?inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.........aminnnnnnnnnnnn

Saolasın canım. Bugün dr. gittik her şey daha iyiymiş şükürler olsun. ama tehlike yine devam ediyor. sürekli dinlenmedeyim.
sen nasılsın Neler yapıyorsunuz bakalım.

iyi olmanıza sevindim canım kendine dikkat et ben yere bişey düştüğünde eğilip almıyordum bile akşam eşim işten gelince topluyordu garibim......Allah bebeklerinizi size bağışlasın........

Mariam canım benim nasılsın kuzucuğumuz nasıl..[/FONT][/QUOTE]

Biz çok şükür iyiyiz canım sizlere dua ediyoruz.lütfen hiçbir şeyi kafana takma senin halini yaşadığın şeyleri yaşamayan hiç kimse anlayamaz.........bebeğini düşün.........Rabbim yüzünüzü güldürsün.........

slm kızlar ..
BAHARBcnm karar verdinmi..umarım en hayırlı olanı seçersin ..diğer yerleri bilmiyorum ama umuta iyi diyolar..bende düşündüm bi ara ama eşim dr.umda kararlı olduğundan kaldı öyle..hakkında hayırlısı olsun cnm ..yeni bi merkez yeni bir dr...herşey daha iyi olacak inanıyorum ben..
MELİSH tatlım az kaldı dualarımız senin le ve bebişinle umarım tutunmuştur cnm..okadar çabalıyoruz ki rabbim inş. yüzümüzü güldürür..güzel haberlerini bekliyorum cnm..
MARİAsen nasılsın kuzucuğunla beraber Allaha emanet olun ..iyi bak meleğine..:)
LİMAN daha iyi olmanıza sevindim cnm Allahım bidaha o korkuyu yaşatmasın sorunsuz ,rahat geçer umarım doğuma kadar günlerin...

ben beklemedeyim henüz adet olmadım ağrılarım azaldı gibi .galiba Allah izin verirse bu ay başlıycam..dualarınızda benide hatırlayın lütfen..kızlar bide bişey sorucam ben geçen eczanedeyken bi kadın gonal f diye(yanlış hatırlamıyosam)genelde kullanılan şu ilacı geri iade ediyodu eczacıya ,oda almıyodu..kadın acemiliğimize geldi kutu kutu aldık şimdi elimizde kaldı dedi.acaba sizler nasıl aldınız bu nu(galiba iğne)bittikçemi aldınız bi fikir verirseniz sevinirim.gerçi daha erken ama hiç bişey bilmediğim için deneyimlerinize ihtiyacım var. dr.unuzun verdiği ilaçları size önerdiği şeyleri yazarmısınız ...bana kısa protokol uygulayacağını söyledi..şimdilik coraspin ve folikasit verdi...şimdiden stres oldum sürekli kafamda bişeyler var ...Allah yardımcımız olsun inş.

Teşekkür ederim canım. kabız olmak kaynanayla kötü olmaktan iyidir bol kayısı tüket. kayısılı yoğurt, kayısı hoşafı çok iyi geliyor canım. gaz konusuna gelince karnını ovala ve sal gitsin

iyi olmanıza sevindim canım kendine dikkat et ben yere bişey düştüğünde eğilip almıyordum bile akşam eşim işten gelince topluyordu garibim......Allah bebeklerinizi size bağışlasın........
saolasın Allah razı olsun. Bende iş yapmıyorum canım. ama olacaksa oluyor işte. Sanırım bayramdaki yol beni biraz yordu. dayanamadım memlekete gittim. arabamızla 1.5 saat ama yorulmuşum işte. Hepimizin bebeğini bağışlasın canım.

Amin İnşallah bir daha yaşamayız. hepinizi sabırsızlıkla bekliyorum canım. ve İnşallah sırayla güzel haberlerinizi tez zamanda alıcaz içime öyle doğuyor.
Stres yapma. en büyük düşmanın biliyorsun. baktın stres oldun millet eğlencesine kırıyor sende git mutfağa iki üç tabaktan bişey olmaz
İğne konusuna gelince dr. kullanacagın kadarını yazıyor. baktı ki yeteri kadar olmadı tekrar yazıyor. sen önceden ve fazla alma canım.
Allah hepimizin bu zorlu süreçlerinde yardımcısı olsun (AMİN) hepiniz dualarımdasınız.

Limancım canım benim ya hehe güldürdün beni :) seni ve bebeklerini kocaman öpüyorum.
Mariam güzelim inşallah iyisinizdir.
Baharım güzelim seni çooooooook merak ediyorum, bizden kopma lütfen....
Badem canım arkadaşım Rabbim sana da güzel evlatlar verecektir, folik asiti ve coraspini ben de kullanıyorum..

Bu arada 11. gün idrar testi doğru mudur ??

meliscım İnşallah ikinci içzgiyi görüp sormuşsundur bunu. ben blast embrıyo oldum. oradan 5 gün + transfer sonrası 6. günde silik çizgi görmüştüm canım.
senin 11. gün derken?

Son düzenleme:
Tek gördüm limancım ama çok takılmadım pek, Rabbim bilir en iyisini, zaten Rabbimin emanetini yine O'na emanet ettim, bana hayırlısını verecek, ol derse olacak bebeğime can verecek, hayırlısı olsun,

melish cnm seni aşağıda görüyorum çizgiyi gördünde zamanını mı soruyosun ayyyyy lütfen öyle olsun cnm ya hadi patlat şu müjdeyi ay çok heyecanlandım......

aynı anda yazmışız cnm görmedim tek çizgi demişsin ama daha günün var hemen oldu bittiye getirme ..zamanında yap lütfen tekrar 4 gün var yanlış hatırlamıyosam az bi zaman değil ...sakın moralini bozma hemen hiç bişey netleşmemişken haa olmayadabilir hepimizin başından geçen şeyler bunlar Allahım herşeyin hayırlısını versin yeterki ..görüyorum inancın çok yüksek yaradana inş. bu güzel yüreğinle oda yüzünü güldürecek arkadaşım .AMA TEST GÜNÜNÜ BEKLE VE YENİDEN YAP tutmadı deyip bırakma kendini hiç belli olmaz....

Badem canım arkadaşım yok kuzum üzülmedimmmm moralim yerinde, bilerek yaptım zaten ama dediğim gibi Rabbim bilir , inşallah gönlümdekini verir, ben sabrediyorum, mutlaka bir gün olacak inşallah vakti zamanı bu zamandır, ben hala bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum :))) dua edin bana yine de olur mu, Allahım bana şu doğumgünümde mutlu olmayı nasip eder....

melishcim çok teşekkür ederim canım, inşallah ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorum.

mrb baharcım ne yaptın karar verebildin mi merkeze?inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.........aminnnnnnnnnnnn

yokgüzelim ya umut yada jimer diyoruz bakalım kısmet önümde 2 ay var karar vermek için acele etmiyorum. kızkardeşimin doğumuyla ben de tedaviye başlayacağım. inşallah yeğenim uğur getirir.

corasprin i doktorunuza sormadan kullanmayın. pıhtılaşma sorununuz yoksa uzun süreli kullanımı kanamaya yol açıyormuş. bana umut un doktoru bıraktırdı. öfff ya herkes bişey söylüyor hangisinin dediği doğru nerden bileceğiz anlamıyorum valla.

Tek gördüm limancım ama çok takılmadım pek, Rabbim bilir en iyisini, zaten Rabbimin emanetini yine O'na emanet ettim, bana hayırlısını verecek, ol derse olacak bebeğime can verecek, hayırlısı olsun,

melishim duan çok güzel gerçekten de hayırlısı olsun inşallah, gönülden hemen pozitif geçiyor ama en önemlisi hayırlısının olması. ben de öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi.

evet canım çok erken daha. Ondan çıkmamıştır. Benimkinin çıkması da ikizlerden kaynaklanıyordu zaten. iki tane olunca hcg daha çabuk yükseliyor.
Senden iyi haberler alıcaz İnşallah. Az daha sabır. çook öptüm.

arkadaşım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Inşallah güzel sonuç alırsın. Love27 de aralıkda umutta başlayacakmış. Ben de henüz kesin karar vermedim ama ya jimerde ya da umutta düşünüyorum 2. Denememi. Sizlerin tecrübesi de ışık tutacak. Bol şans

corasprin i doktorunuza sormadan kullanmayın. pıhtılaşma sorununuz yoksa uzun süreli kullanımı kanamaya yol açıyormuş. bana umut un doktoru bıraktırdı. öfff ya herkes bişey söylüyor hangisinin dediği doğru nerden bileceğiz anlamıyorum valla.

BAHARB bende bilmiyorum cnm gittiğim iki ayrı dr. da verdi.şimdide dr.kullanmamı söyledi...artık el mahkum ne derlerse onu yapıyorum..

Son düzenleme:
Yarın melishimizin test günü. Allah hayırlısını versin inşallah. Melishcim mutlu haberi almayı bekliyoruz. Erkenden haber ver tamam mı canım?

Yarın melishimizin test günü. Allah hayırlısını versin inşallah. Melishcim mutlu haberi almayı bekliyoruz. Erkenden haber ver tamam mı canım?

Evet Melishcim güzel habererini bekliyoruz. Rabbim gönlünü hoş etsin. sonuç ne olursa olsun önce sen bir sindir sonra bizi unutma olur mu :) sindir diyorum çünkü ben test sonucumu alınca şoktan hemen çıkamamıştım. İster istemez olabiliyor böyle şeyler. Önce cancağızına (eşine) sonra bize haber ver emii.

Kızlar çok tırsıyorum yaa..dualarıınızı esirgemeyin , hatta testi yaptırmasam mı :)) bugün geçmezz bana, dualarınızı esirgemeyin, biliyorum ki Rabbim bana hayırlısını verecek inşallah güzel sonuçlarla hayırlısını verir, en kısa sürede yazarım tabi ki..Rabbim sonuna kadar hayırlısını versin hepimizeeeeeeeeee...sonuna kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…