hadi hayırlısı cnm inş. güzel habreler vericeksin bizlere.dua et moralini yüksek tut ve toplama sonrası bol sıvı tüket ..herşey çok güzel olucak cnm inanıyorum Allahın izniyle...rabbim yardımcın olsun
Rabbim yardımcın olsun canım. hiç heyecanlanma. sonunun güzel olacağını düşün. kendine çok iyi bak canım.
Melishim canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Bol bol yumoşların olmuştur. Haberlerini bekliyoruz. Kalbimiz seninle. Allaha emanet ol. Allah sonunu da mutlu etsin inşallah.
Selam neris. umarım sonuçlarınız çok güzel çıkar. dna konusunda benım pek bir bilgim yok.
Meliscim güzel haberlerini bekliyoruz. umarım operasyonun çok güzel geçmiştir.
Kızlar hepinizden Allah razı olsun dularınız sizi bulsun ..Sizler de burdaki çoğu arkadaşlarım gibi en güzel şeyleri hakediyorsunuz, o kadar duygulandım ki yorumlarınızdan.Sağolun haklarınızı da helal edin..
Dün erken saatlerde işlemim bitti çok şükür, anestezili olduğu için olayı net bir şekilde de bilmiyorum, sadece yumurtalarım irili ufaklı imiş, sayı olarak da net bir bilgim yok gibi.bugün belli olacak, inşallah güzel haberler alırım, biraz merakta biraz da stressliyim şu anda.
Ancak ağrılarım çok vardı dün, bugün biraz daha iyiyim düne göre, ayakta duramıyorum ağrım artıyor, sürekli yatar oturur vaziyetteyim..
NERİSim senin de eşinin de Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlarım hepinizi merak ediyorum, iyi ki sizi tanıdım iyi ki varsınız, çok öpüyorum :)
Badem ne güzel yazmışsın. Inşallah sırayla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Hepimiz birbirimize destek oluruz inşallah.
*mariam yoksun bu aralar. Girersen iki satır yaz güzel annemiz, özledik.*
selam kızlar
biz de ilaçların bitmesini bekliyoruz,sperm testi için.. Acaba morfoloji düzelmişmidir merak ediyorum .. Kan sonuççları da hala çıkmadı.
Kızlar dna kanda mı belli oluyor ???
maria cnm bişey sorucam sen tüpe başlarken yani iğnelere başlamamışken doğum kont. hapı felan. bişey kullandınmı...yoksa direk iğnelere mi başladın
mrb canım kusura bakma yeni gördüm...canım ben tüp bebekten önce aşılama olmuştum kistlerim vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım.sonra da kısa protokol iğne oldum bu uzun kısa neye göre belirleniyor acaba?Allah kolaylık versin...........[/QUOTE
aşkolsun kusur ne demek cnm..anladım cnm bende başladım zaten kullanmaya.uzun protokol bildiğim kadarıyla yumurtalıkta sorun olunca oluyo.yani rezerv azlığı felan ..daha fazla iğne kullanılıyo bildiğim kadarıyla...sağol cnm Allah razı olsun
Badem ne güzel yazmışsın. Inşallah sırayla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Hepimiz birbirimize destek oluruz inşallah.
*mariam yoksun bu aralar. Girersen iki satır yaz güzel annemiz, özledik.*
inş. cnm zaten dediğim gibi kimseye söylemedim tüp yapıcağımı bir tek burda sizlerle paylaşıyorum..evet bende merak ettim maria yı cinsiyeti belli olmuştur artık..:)
mrb canım arkadaşlarım iyiyim çok şükür yazdıklarınızı okuyunca gözelerim doldu sürekli sizlere dua ediyorum Rabbim size de benim yaşadığım duygulardan daha güzelini yaşatsın inşallah hepimizin evi sağlıklı çocuk cıvıltılarıyla dolar inşallah hayırlısıyla.....cinsiyet tam belli değil hala ama büyük ihtimalle erkekmiş.tabi benim tek derdim sağlıklı olması Rabbim hepinize nasip etsin...............Allah kolaylık versin duayla......
Kızlar dün aradılar beni biraz sıkıntılıydım çünkü bebişlerim için net bir şey demedilerbugün sabahtan gittim ve iki arkadaşın trasferi iptal olunca o kadar üzüldüm ki dua ettim, çok şükür ki bir tane bebem gelişmiş ve kondu göbüşüme, çok şükür kızlar Rabbim inşallah sonunu getirir.Ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin işi..Buna da şükür çok mutluyum.şu anı tümmmmmm yaşamak isteyenlere nasip etsin..Artım elimden bir şey gelmez.Ben bugün bebeğim yerleşirken Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandım...Dualarla kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun , haklarınızı da tek tek helal edin bize.Sizleri çooook öpüyorum iyi ki sizleri tanıdım :))
Kızlar sizleri çok özledim
Kızlar dün aradılar beni biraz sıkıntılıydım çünkü bebişlerim için net bir şey demedilerbugün sabahtan gittim ve iki arkadaşın trasferi iptal olunca o kadar üzüldüm ki dua ettim, çok şükür ki bir tane bebem gelişmiş ve kondu göbüşüme, çok şükür kızlar Rabbim inşallah sonunu getirir.Ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin işi..Buna da şükür çok mutluyum.şu anı tümmmmmm yaşamak isteyenlere nasip etsin..Artım elimden bir şey gelmez.Ben bugün bebeğim yerleşirken Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandım...Dualarla kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun , haklarınızı da tek tek helal edin bize.Sizleri çooook öpüyorum iyi ki sizleri tanıdım :))
Kızlar sizleri çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?