Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar

Biz de ilaçların bitmesini bekliyoruz,sperm testi için.. Acaba morfoloji düzelmişmidir merak ediyorum .. Kan sonuççları da hala çıkmadı.
Kızlar dna kanda mı belli oluyor ???

Selam neris. umarım sonuçlarınız çok güzel çıkar. dna konusunda benım pek bir bilgim yok.

Meliscim güzel haberlerini bekliyoruz. umarım operasyonun çok güzel geçmiştir.

Rabbim yardımcın olsun canım. hiç heyecanlanma. sonunun güzel olacağını düşün. kendine çok iyi bak canım.

Melishim canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Bol bol yumoşların olmuştur. Haberlerini bekliyoruz. Kalbimiz seninle. Allaha emanet ol. Allah sonunu da mutlu etsin inşallah.

Selam neris. umarım sonuçlarınız çok güzel çıkar. dna konusunda benım pek bir bilgim yok.

Meliscim güzel haberlerini bekliyoruz. umarım operasyonun çok güzel geçmiştir.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun dularınız sizi bulsun ..Sizler de burdaki çoğu arkadaşlarım gibi en güzel şeyleri hakediyorsunuz, o kadar duygulandım ki yorumlarınızdan.Sağolun haklarınızı da helal edin..

Dün erken saatlerde işlemim bitti çok şükür, anestezili olduğu için olayı net bir şekilde de bilmiyorum, sadece yumurtalarım irili ufaklı imiş, sayı olarak da net bir bilgim yok gibi.bugün belli olacak, inşallah güzel haberler alırım, biraz merakta biraz da stressliyim şu anda.

Ancak ağrılarım çok vardı dün, bugün biraz daha iyiyim düne göre, ayakta duramıyorum ağrım artıyor, sürekli yatar oturur vaziyetteyim..

NERİSim senin de eşinin de Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlarım hepinizi merak ediyorum, iyi ki sizi tanıdım iyi ki varsınız, çok öpüyorum :)

cnm çok şüküür bak zor kısımlar geçti..inş. rabbimden herşey dilediğin gibi devam eder..şöyle en kalitelisinden:) embiryoların olur ve sana tutunur cnm..çok duygulanıyorum baharda, mariada okurkende çok duygulanmıştım ..bir can için uğraşıyoruz .rabbimin kapısında dilenciyiz bu can için..tek dileğim hayırlısıyla hepimizin kucağının dolması...sen şimdi yolu yarıladın baharda öyle ben daha başlamadım hadi sizde şöyle göbişinizi doldurunda ben başlayınca bana destek olun...cnm yaa rabbim yüzünü ,yüzümüz güldürsün...

Melishim hastaneden haber gelince bize de haber ver tamam mı meraktayız. Kaç yumoş toplanmış? Kaçı döllenmiş? Hadi inşallah herşey çok iyi gelişsin.

Badem ne güzel yazmışsın. Inşallah sırayla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Hepimiz birbirimize destek oluruz inşallah.

*mariam yoksun bu aralar. Girersen iki satır yaz güzel annemiz, özledik.*

kızlar ben nasip olursa önümüzdeki ay için sözleştim dr.la tedaviye başlamak için..ama bu rahim filmini çektirdiğimden beri ağrılarım bitmedi bende acaba diğer ayamı bıraksam diye düşünürken gece yattığımda Allahım hangisi haYırlıysa rüyamda göreyim dedim.ve kendimi baygın yarı uyanık ameliyathanede gördüm dr.umun kucağındada simsiyah saçlı bir erkek çocukla gördüm(eşim sarışın ben esmerim yani bana benzemişti):) uyandığımda içimde bi ferahlık bir rahatlama vardı..sanki gerçek gibiydi.neyse hangi ay olduğunu göremedim:)sizce ne yapayım aralık tamı olsun ??

Badem ne güzel yazmışsın. Inşallah sırayla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Hepimiz birbirimize destek oluruz inşallah.

inş. cnm zaten dediğim gibi kimseye söylemedim tüp yapıcağımı bir tek burda sizlerle paylaşıyorum..evet bende merak ettim maria yı cinsiyeti belli olmuştur artık..:)

selam kızlar

biz de ilaçların bitmesini bekliyoruz,sperm testi için.. Acaba morfoloji düzelmişmidir merak ediyorum .. Kan sonuççları da hala çıkmadı.
Kızlar dna kanda mı belli oluyor ???

canım inşallah beklediğiniz gibi olur herşey. Biz bıraktık herşeyi. Sperm dna fragmantasyonu spermden bakılıyor. Ama genel olarak genetige baktıracaksanız o kandan.

maria cnm bişey sorucam sen tüpe başlarken yani iğnelere başlamamışken doğum kont. hapı felan. bişey kullandınmı...yoksa direk iğnelere mi başladın

mrb canım kusura bakma yeni gördüm...canım ben tüp bebekten önce aşılama olmuştum kistlerim vardı onun için doğum kontrol hapı kullandım.sonra da kısa protokol iğne oldum bu uzun kısa neye göre belirleniyor acaba?Allah kolaylık versin...........

inş. cnm zaten dediğim gibi kimseye söylemedim tüp yapıcağımı bir tek burda sizlerle paylaşıyorum..evet bende merak ettim maria yı cinsiyeti belli olmuştur artık..:)

mrb canım arkadaşlarım iyiyim çok şükür yazdıklarınızı okuyunca gözelerim doldu sürekli sizlere dua ediyorum Rabbim size de benim yaşadığım duygulardan daha güzelini yaşatsın inşallah hepimizin evi sağlıklı çocuk cıvıltılarıyla dolar inşallah hayırlısıyla.....cinsiyet tam belli değil hala ama büyük ihtimalle erkekmiş.tabi benim tek derdim sağlıklı olması Rabbim hepinize nasip etsin...............Allah kolaylık versin duayla......

meliscim yeni gördüm inşallah herşey yolundadır.Allah kolaylık versin.

Limancım bebekler nasıl?kendine dikkat et canım.kaç haftalık oldu?

ayy cnm benim ilk meleğimiz erkekmiş rabbim korusun ve sana bağışlasın arkadaşım...duaların içinde çok sağol cnm devamını bekliyorum:) hamişlerin duası makbul olur...Allahım tamamına erdirsin cnm

merhaba kızlar ben yokken ne kadar konuşmuşsunuz ya. bana niye seslenmediniz
BADECİM içinden nasıl geçiyorsa öyle yap. kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla. daha sakin daha rahat oluyor insan. ben tüp bebek için sadece görüşmeye gittim. o gün başladık. çıktığımda çok şaşkındım. bi kaç ay sonra diyorduk ama Rabbim vesilesinide zamanınıda belirlemiş.
MARİACIM çok sevindim. demek erkek dedi. kaç hafta oldu seninki? neden göstermedi kesin olarak söylemediğin için soruyorum canım. benim bugün 9+5. belki bayramdan sonraki kontrolde görünürmü diye çok merak ediyorum. tam 11 hafta dolmuş olacak ama ???
hadi kızlar bakın ayağımı çok sürttüm bekliyorum hayırlı güzel haberlerinizi.

oh ne güzel herkes burda. bugün öğleden sonra da benim kontrolüm var. rahim duvarı kalınlaşmış mı diye bakılacak. inşallah herşey yolundadır da transfer tarihi belli olur. tabi onla da bitmiyor. bu seferde 3 dondurulmuş emriyom sağlıcakla çözülsün diy ebekleyeceğim. hayırlısı olsun inşallah. bakalım melishin yumoşlar ne alemde bugün. inşallah süper gidiyordur herşey.
yine yeniden umut yolculuğundayım. yanımda olan canım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. dualarınız için teşekkür ederim...

Kızlar dün aradılar beni biraz sıkıntılıydım çünkü bebişlerim için net bir şey demediler bugün sabahtan gittim ve iki arkadaşın trasferi iptal olunca o kadar üzüldüm ki dua ettim, çok şükür ki bir tane bebem gelişmiş ve kondu göbüşüme, çok şükür kızlar Rabbim inşallah sonunu getirir.Ben elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin işi..Buna da şükür çok mutluyum.şu anı tümmmmmm yaşamak isteyenlere nasip etsin..Artım elimden bir şey gelmez.Ben bugün bebeğim yerleşirken Rabbimin büyüklüğüne bir kez daha inandım...Dualarla kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun , haklarınızı da tek tek helal edin bize.Sizleri çooook öpüyorum iyi ki sizleri tanıdım :))

Kızlar sizleri çok özledim

canım benım Hayırlı olsun bebişin İnşallah. Sımsıkı tutunsun sana İnşallah. bayram seyran deyip gezme arkadasım bol bol dinlen olur mu? bizde seni iyiki tanıdık. kendine çook dikkat et arkadaşım. Allaha emanet olun bebişinle beraber.

cnm kafamda birsürü soru vardı ama hiçbiri önemli değil artık...sadece senin bebeğine kavuşman için dua ediyorum sonrada sırayla hepimizin....cnm arkadaşım inş. çektiğin zorlukların mükafatını alacaksın..şimdi dinlen ,moralini yüksek tut ve bol bol dua et herşey yolunda gidecek inş.hadi güzel haberlerinle sevindir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…