aaAAaAAa baharcım canım ya toplandı demek, inşallah güzel haberler verirsin bize,, neler oldu yazsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..dondurulmuşların hiç kalmadı mı..Ne zaman transferin olacak anlat bize canım benim..yarın benim yumurtalarım toplanacak.haber vereyim dedim. dualarınızı bekliyorum.
mrb arkadaşlar sağlık problerim yüzünden pek internete giremiyorum.hamileliğim çok zor geçiyor bel ağrılarından sadece kişisel işlerimi yapabiliyorum.ağrı kesicide içemeyince çok zorlanıyorum.inşallah hepiniz için herşey yolunda gidiyordur.Allah hepinize kolaylık versin.Dualarımdasınız......................
bahar sanırım transferi olunca orda bir iki gün kalıcaktı.o yüzden yazmıyor olabilir.bu karda kışta o kadar yol gidip geldi Allahım emeklerini boşa çıkarma yüzünü güldür bu defa hepimizin gönlündeki muradı kaderimiz olarak çıkar yarabbii.
amin badem,, bahar nerde yapıyordu canım tüpü..inşallah Rabbim yüzüne güler..
kızlar merhaba, kusura bakmayın yeni girebildim internete. dün öğleden sonra geldik evimize. yollar çok kötüydü. kar kış kıyamet her yer. şükür bişey olmadan geldik.
çarşamba toplanmıştı. pazartesi günü 2 emriyo transfer edildi. bekleme süreci başlamış oldu böylelikle. inşallah allah yüzümüzü güldürür bu sefer. bu hafta evde yatarak dinleneceğim. pazartesi de işe başlıyorum. sürekli yatma dediler ama elimden geldiği kadar yatmaya çalışıyorum.
kızlar merhaba, kusura bakmayın yeni girebildim internete. dün öğleden sonra geldik evimize. yollar çok kötüydü. kar kış kıyamet her yer. şükür bişey olmadan geldik.
çarşamba toplanmıştı. pazartesi günü 2 emriyo transfer edildi. bekleme süreci başlamış oldu böylelikle. inşallah allah yüzümüzü güldürür bu sefer. bu hafta evde yatarak dinleneceğim. pazartesi de işe başlıyorum. sürekli yatma dediler ama elimden geldiği kadar yatmaya çalışıyorum.
merhabalar... öncelile hamile olan arkadaşları tebrik ederim, bize de nasip olur inşallah... eşim varikoselden ameliyat oldu benim, 1 ay oldu, morfolojimiz krugere göre 3. sperm sayısı ml de 22 milyon, hareketlilik de yüzde 37 falandı, inş 2 ay sonraki spermiogram sonuçlarımız daha iyi çıkar. bana da drum tüp bebeği önermişti de ben size sormak istiyorum özelikle maddiyatını, pahalı olduğunu duydum çünkü.ve hastanede veya her nerde yapılıyorsa kalmak yani yatmak gerekiyor mu? e kadar sürüyor,süreç nasıldır? teşekkürler şimdiden :)
selam canım öncelikle RABBİM kucağını boş bırakmasın tez zamanda meleğinle doldursun inşallahhh benim polikistik overim vardı eşiminde sperm morfolojisi %1 di tüp bebek yaptık temmuz2011de şimdi bebeğim 29 haftalık 15 gün içinde iğneler yumurta toplama işlemi transferim hepsi bitti maliyeti 5000tl oldu.transferden sonra ve yumurta toplama işleminden sonra hastanede bi kaç saat dinlenip çıkıyorsun evde istirahat edersin...
inşllah canım,teşekkür ederim. peki bu 15 gün demişsin yumurta toplama ve tarnsfer, bu 15 gün hastanede mi kalınıyor, yoksa gidip gelinecek mi? ben öğretmenim de o yüzden soruyorum yani izin rapor konusu falan, bi de bulunduğumuz ilde yok, başka ile gitmemiz gerek(( 5 bn tlyi de peşin mi vericez?
yok canı belli günlerde çağırıyor parayıda transfer gününe kadar ödüyosun sadece yumurta toplama işleminde aneztezi veriyolar ayılana kadar yatıyosun transferden sonrada 2 saat yatıyosun...
hmm anladım canım, çok teşekkür ederim. umarım doğal yolla olur da gerek kalmaz tüp bebeğe...
inşallah RABBİM HERKEZE hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
amin ... sizin sadece morfoloji mi sorundu ? sperm sayısı ve hareketlilik normal miydi yani ? ne kadar süre denedikten sonra tüp bebeğe karar verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?