Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar sağlık problerim yüzünden pek internete giremiyorum.hamileliğim çok zor geçiyor bel ağrılarından sadece kişisel işlerimi yapabiliyorum.ağrı kesicide içemeyince çok zorlanıyorum.inşallah hepiniz için herşey yolunda gidiyordur.Allah hepinize kolaylık versin.Dualarımdasınız......................

yarın benim yumurtalarım toplanacak. haber vereyim dedim. dualarınızı bekliyorum.
aaAAaAAa baharcım canım ya toplandı demek, inşallah güzel haberler verirsin bize,, neler oldu yazsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..dondurulmuşların hiç kalmadı mı..Ne zaman transferin olacak anlat bize canım benim..

Mariacım inşallah geçecek bu sıkıntıların gayet normal..Nasıl gidiyor hamilelik kaç aylık oldun şimdi, doğumun ne zamana geliyor. İsim buldunuz mu bıdığaa..öpüyorum

Herkesi öpüyorum, denk gelemiyoruz ya

bahaaaar cnm nasılsın nasıl geçti opu ???yumoşlarından memnunsundur inş. haberlerini bekliyoruz cnm merakta bırakma bizleri

Baharcım canım nasılsın?

İnşallah hersey yolundadır ve meleğinle birlikte evde istirahat ediyorsundur.

Dualarımız seninle canım.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

bahar sanırım transferi olunca orda bir iki gün kalıcaktı.o yüzden yazmıyor olabilir.bu karda kışta o kadar yol gidip geldi Allahım emeklerini boşa çıkarma yüzünü güldür bu defa hepimizin gönlündeki muradı kaderimiz olarak çıkar yarabbii.

Amiiiin canım inşallah.

kızlar merhaba, kusura bakmayın yeni girebildim internete. dün öğleden sonra geldik evimize. yollar çok kötüydü. kar kış kıyamet her yer. şükür bişey olmadan geldik.
çarşamba toplanmıştı. pazartesi günü 2 emriyo transfer edildi. bekleme süreci başlamış oldu böylelikle. inşallah allah yüzümüzü güldürür bu sefer. bu hafta evde yatarak dinleneceğim. pazartesi de işe başlıyorum. sürekli yatma dediler ama elimden geldiği kadar yatmaya çalışıyorum.

Canım beniiim

Hayırlı,uğurlu olsun,meleklerin sana sımsıkı tutunsun ve Allah bir ömür ayırmasın inşallah.

İçime doğuyor bu sefer olacak Allah'ın izniyle...

Bol bol dinlen,beslenmene,uykuna dikkat et.

Dualarım seninle canım.

Canım benim hadi inşallah güzel haberler verirsin bize, ama inanır mısın bilmiyorum içime doğuyor ya olacak inşallah..

Bu arada ben çok meraklanndım, iki tane konulmuş anlatsana bana ayrıntıları mesela nasıl geçti, kaç tane toplandı, ne kadar ödedin anadolu sağlık için..dışardan gelen biri olarak nasıl geçirdin vaktini...öptüm.............ayy dinlen bol bol canımmm dualarımız hep seninle

merhabalar... öncelile hamile olan arkadaşları tebrik ederim, bize de nasip olur inşallah... eşim varikoselden ameliyat oldu benim, 1 ay oldu, morfolojimiz krugere göre 3. sperm sayısı ml de 22 milyon, hareketlilik de yüzde 37 falandı, inş 2 ay sonraki spermiogram sonuçlarımız daha iyi çıkar. bana da drum tüp bebeği önermişti de ben size sormak istiyorum özelikle maddiyatını, pahalı olduğunu duydum çünkü.ve hastanede veya her nerde yapılıyorsa kalmak yani yatmak gerekiyor mu? e kadar sürüyor,süreç nasıldır? teşekkürler şimdiden :)

selam canım öncelikle RABBİM kucağını boş bırakmasın tez zamanda meleğinle doldursun inşallahhh benim polikistik overim vardı eşiminde sperm morfolojisi %1 di tüp bebek yaptık temmuz2011de şimdi bebeğim 29 haftalık 15 gün içinde iğneler yumurta toplama işlemi transferim hepsi bitti maliyeti 5000tl oldu.transferden sonra ve yumurta toplama işleminden sonra hastanede bi kaç saat dinlenip çıkıyorsun evde istirahat edersin...

inşllah canım,teşekkür ederim. peki bu 15 gün demişsin yumurta toplama ve tarnsfer, bu 15 gün hastanede mi kalınıyor, yoksa gidip gelinecek mi? ben öğretmenim de o yüzden soruyorum yani izin rapor konusu falan, bi de bulunduğumuz ilde yok, başka ile gitmemiz gerek (( 5 bn tlyi de peşin mi vericez?

yok canı belli günlerde çağırıyor parayıda transfer gününe kadar ödüyosun sadece yumurta toplama işleminde aneztezi veriyolar ayılana kadar yatıyosun transferden sonrada 2 saat yatıyosun...

yok canı belli günlerde çağırıyor parayıda transfer gününe kadar ödüyosun sadece yumurta toplama işleminde aneztezi veriyolar ayılana kadar yatıyosun transferden sonrada 2 saat yatıyosun...

hmm anladım canım, çok teşekkür ederim. umarım doğal yolla olur da gerek kalmaz tüp bebeğe...

amin ... sizin sadece morfoloji mi sorundu ? sperm sayısı ve hareketlilik normal miydi yani ? ne kadar süre denedikten sonra tüp bebeğe karar verdiniz?

yok bendede polikistik over vardı sperm sayısı normaldi falak hareketlilik ve morfolojide sorun vardı ben 2.5 yıl haplarla iğnelerle tedavi oldum rahim filmi çekildim sizin yoksa mutlaka çektirin doktor isteyecektir ben istanbulda 320tl fiyata çektirdim sonra annemin doktoru eşimdeki sorunu buldu diğerleri anlamamıştı 2.5 yıl boyunca sonra tüp bebekden başka şansın yok dedi temmuzda yapıldı 2 emriyo koyuldu 1 tanesi tuttu 4 tanede dondurulmuşum var dondurmanın fiyatıda yıllık 250tl...tabi bu fiyatlar benim doktorumun diğer doktorları bilemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…