yok bendede polikistik over vardı sperm sayısı normaldi falak hareketlilik ve morfolojide sorun vardı ben 2.5 yıl haplarla iğnelerle tedavi oldum rahim filmi çekildim sizin yoksa mutlaka çektirin doktor isteyecektir ben istanbulda 320tl fiyata çektirdim sonra annemin doktoru eşimdeki sorunu buldu diğerleri anlamamıştı 2.5 yıl boyunca sonra tüp bebekden başka şansın yok dedi temmuzda yapıldı 2 emriyo koyuldu 1 tanesi tuttu 4 tanede dondurulmuşum var dondurmanın fiyatıda yıllık 250tl...tabi bu fiyatlar benim doktorumun diğer doktorları bilemem....
pko olduğunu söylemiştin evet, bizim de aynı sorunlar işte, pko yok bende sadece, pko olu olmanız çok önemli miydi , yoksa sadece eşinizin durumundan mı tüp bebeğe yöneldiniz?
tabiki önemliydi çünki yumurta büyümüyor gelişmiyor ve çatlamıyor ancak bazı ilaçlarla uyarılıyor her ilaçda işe yaramıyor...
Merhaba kızlar,
Rabbim bu mübarek günde ve gecede tüm dualarınızı kabul etsin....
anladım, hiç bilgim yoktu pko hakkında, o yüzden sordum, yani sorununuz ikiye katlanmış old... neyse ki herşey yolunda sizin için, inşallah bebeğiniz sağ salim kucağınızda olur, darısı da bize olur...
kızlar merhaba, kusura bakmayın yeni girebildim internete. dün öğleden sonra geldik evimize. yollar çok kötüydü. kar kış kıyamet her yer. şükür bişey olmadan geldik.
çarşamba toplanmıştı. pazartesi günü 2 emriyo transfer edildi. bekleme süreci başlamış oldu böylelikle. inşallah allah yüzümüzü güldürür bu sefer. bu hafta evde yatarak dinleneceğim. pazartesi de işe başlıyorum. sürekli yatma dediler ama elimden geldiği kadar yatmaya çalışıyorum.
selam kızlar,tekrar test yaptırdık ve yeni sonuçlarımla geldim yine .. ameliyatın 5. ayında test sonuçları daha da düşmüş bi şekilde geldi. ileri hızlı bu kez 0 a düşmüş, sayı da . üstelik test morfolojiyi söylemiyor bize. dna hasarının düzelip düzelmediğini de bilmiyoruz. kaan hoca da saçmalıyor , hem test istiyor hem de bu sayıları dikkate almayın değişebilir önemli olan dna hasarı diyor.iyice kafamızı karıştırdı..
Canım benim ya, bu güzel hayırlı gece de dilerim ki tüm arkadaşlarımın, senin, benim ve tümmmm isteyenlerin istekleri kabul olur, istediğimiz bir evlat sağlıklı ve hayırlı olması dileğiyle..
üzülme sakın napalım dr lar kesin konuşamıyor, hem destek vermeye çalışıyorlar, hem de saçmalıyorlar :)) kendine çok iyi bak arkadaşım..
selam kızlar,tekrar test yaptırdık ve yeni sonuçlarımla geldim yine .. ameliyatın 5. ayında test sonuçları daha da düşmüş bi şekilde geldi. ileri hızlı bu kez 0 a düşmüş, sayı da . üstelik test morfolojiyi söylemiyor bize. dna hasarının düzelip düzelmediğini de bilmiyoruz. kaan hoca da saçmalıyor , hem test istiyor hem de bu sayıları dikkate almayın değişebilir önemli olan dna hasarı diyor.iyice kafamızı karıştırdı..
sağol canım transferim yapıldı, dün biraz kanamam oldu. moralim bozuk o yüzden. dondurulmuş emriyolarım var. kan sulandırıcı iğne yağıyorum hergün göbekten. + aspirin ikisi fazla mı geldi nooldu bilmiyorum artık. aspirini kesti doktorum. genetikte mthfr homozigot mutant, bide heterezigot olan bi durum vardı kalkmadan yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?