Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pko olduğunu söylemiştin evet, bizim de aynı sorunlar işte, pko yok bende sadece, pko olu olmanız çok önemli miydi , yoksa sadece eşinizin durumundan mı tüp bebeğe yöneldiniz?

kızlar selam, ne yapıyorsunuz. ben evde takılmaktan sıkıldım valla. eşimin de işi çok. benle çok ilgilenemiyor.
herkese hayırlı kandiller bu arada. allah hepimizin dualarını kabul etsin.

merhaba baharb,
ben de şu an evde takılıorum kendim, sıkıldım :) ama pazartesi görev başlıyor maalesef... keşke hep sıkılsam böyle :)))

pko olduğunu söylemiştin evet, bizim de aynı sorunlar işte, pko yok bende sadece, pko olu olmanız çok önemli miydi , yoksa sadece eşinizin durumundan mı tüp bebeğe yöneldiniz?

tabiki önemliydi çünki yumurta büyümüyor gelişmiyor ve çatlamıyor ancak bazı ilaçlarla uyarılıyor her ilaçda işe yaramıyor...

Merhaba kızlar,
Rabbim bu mübarek günde ve gecede tüm dualarınızı kabul etsin....

tabiki önemliydi çünki yumurta büyümüyor gelişmiyor ve çatlamıyor ancak bazı ilaçlarla uyarılıyor her ilaçda işe yaramıyor...

anladım, hiç bilgim yoktu pko hakkında, o yüzden sordum, yani sorununuz ikiye katlanmış old... neyse ki herşey yolunda sizin için, inşallah bebeğiniz sağ salim kucağınızda olur, darısı da bize olur...

anladım, hiç bilgim yoktu pko hakkında, o yüzden sordum, yani sorununuz ikiye katlanmış old... neyse ki herşey yolunda sizin için, inşallah bebeğiniz sağ salim kucağınızda olur, darısı da bize olur...

evet benim işim biraz zordu anlıyacağın ama çok ükür inşallah sağlıkla doğar ALLAH herkeze nasip etsin inşallah

selam kızlar,tekrar test yaptırdık ve yeni sonuçlarımla geldim yine .. ameliyatın 5. ayında test sonuçları daha da düşmüş bi şekilde geldi. ileri hızlı bu kez 0 a düşmüş, sayı da . üstelik test morfolojiyi söylemiyor bize. dna hasarının düzelip düzelmediğini de bilmiyoruz. kaan hoca da saçmalıyor , hem test istiyor hem de bu sayıları dikkate almayın değişebilir önemli olan dna hasarı diyor.iyice kafamızı karıştırdı..

allahımm bu mübarek günlerde gönlünün muradını versin baharcım yaaa.. yüzünüz gülsün inşallah.. ve bebeklerin inşallah tutunurlar sana. inşallahhh

Canım benim ya, bu güzel hayırlı gece de dilerim ki tüm arkadaşlarımın, senin, benim ve tümmmm isteyenlerin istekleri kabul olur, istediğimiz bir evlat sağlıklı ve hayırlı olması dileğiyle..

üzülme sakın napalım dr lar kesin konuşamıyor, hem destek vermeye çalışıyorlar, hem de saçmalıyorlar :)) kendine çok iyi bak arkadaşım..

Teşekkürler tatlım. dualarımız kabul olsun biz de artık anne olalım dimi, herkes 2.yi yola çıkardı biz daha 1.yi bile yapamadık

üzülme cnm tüpte ileri hız önemli değil e morfoloji hepimizde yerlerde onu biliyoruz ama bak maria liman inş. sırada da bahar bizim ümidimizler..moralinizi bozmayın eşinle rabbim nasip ettikten sonra herşey boş...

hayırlı kandiller kızlar .rabbim gönlümüzdeki muradı hayırlısıyla nasip etsin inş. sağlık huzur ,din,iman ,can sağlığı versin.....herkesi çoook öpüyorum

neriscim merhaba, canım çabanı çok takdir ediyorum. allah yardımcınız olsun. ama bence tüp bebek için de araştırmalarını yapmaya başla sen. sperm konusuna bu kadar takıntılı olmayın. bak hepimizde aynı problem var. benim eşimde hala devam ediyor proxeed e falan ama tüp bebeği de çok ertelemeyin derim ben.

baharcım tranferin olmuş inşallah hayırlı sonucu alırsın canım dualarım seninle...nasıl memnun kaldınmı mmerkezden dondurulmuşun var mı? bende öyle araştırma içerindeyim yeni bir tüpten önce yapmam bir sürü şey var çok kararsızım tekrar umutamı gitsem bilemiyorum

sağol canım transferim yapıldı, dün biraz kanamam oldu. moralim bozuk o yüzden. dondurulmuş emriyolarım var. kan sulandırıcı iğne yağıyorum hergün göbekten. + aspirin ikisi fazla mı geldi nooldu bilmiyorum artık. aspirini kesti doktorum. genetikte mthfr homozigot mutant, bide heterezigot olan bi durum vardı kalkmadan yatıyorum.

bahar cnm moralini bozma çift emb.olunca olabiliyomuş bence lekelenmen iyiye işaret cnm ...test günün ne zamandı yaaa ben niye böyle unutkan oldum?

merhaba... bahar hanım, hayırlı olsn öncelikle :) dikkat edin kendinize... ben maliyeti soracaktım size, özel bi merkzde mi yaptırdınız ve ne kadara maloldu size ?

Canım moralini bozma ufak tefek kanaması olan, pozitif sonuç alan öyle çok arkadaş var ki.(http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz-85.html) Beklerim

Bol bol dinlen,

Beslenmene dikkat et (Günde en az 2,5-3 lt su,kivi,portakal, mandalina,havuç,balık,badem yemeyi ihmal etme)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…