canım benim inşallah ya..İyi gidiyor canım. biraz daha büyüsünler ellerinizden öpecekler İnşallah. :)
Kuzucum vala nasıl olsun, spora başladım kendim için bir değişiklik yapıyorum, daha yorucu bir zamanım oluyor açıkçası, iş, ev, spor..Bu sebeple kafamı da boşaltıyorum ama iyi geliyor, mart nisan gibi de düşünüyorum ikinciyi, şimdilik böyle, sizlerden naber bakalım....nasılsın melishcim ? anlat bakalım
ohhoo kaynamış buralar ben yokken insan bi seslenir gel sende bi çay iç felan der :))
Kabul etmek ne demek. burada hepimiz birbirimize destek için bulunuyoruz. Rabbim bu yolda seninde tüm arkadaşlarımında yardımcısı olsun. Bizim morf. %1 idi ama Rabbime şükür tüp bebekte morfoloji çok büyük sorun olmuyor. çünkü sperm sayısı ne kadar çoksa, yapısı düzgün olan spermi bulmak o kadar kolay oluyor. bizim ilk denememizde tüp bebeklerimiz tuttu şükür.
yarın benim yumurtalarım toplanacak.haber vereyim dedim. dualarınızı bekliyorum.
yarın benim yumurtalarım toplanacak.haber vereyim dedim. dualarınızı bekliyorum.
camenta sen dondurulmuşlarlamı yapıcaktın ben yanlış mı hatırlıyorum sen de son durumlar ne cnm
Evet canım Şubat'ta dondurulmuş bebeklerime kavuşacağım inşallah.Gün sayıyorum...
Sen nasılsın?Hersey yolundadır umarım.
aaa süper sonunda bişeyi doğru hatırladım hadi hayırlısı cnm ben hep donmuşlara daha çok inanırım rahim daha rahat oluyo inş. seninde yüzün güler..ben napiim işte adetim gecikti büyük ihtimal kist oldu yine onu bekliyorum rapor için kan tahlili vericem öyle işte amiyane tabirle debeleniyorum:)))) hımmm bu arada okudum yazdıkların süpeermiş bunları yazanı bulup şu çinlilere sorsana tıkalı tüpü nasıl açıyolarmış diyesim geldi:) bende kendi yazıştığım diğer topicte paylaşayım linki müsadenle orda da tedaviye başlayanlar var faydalı olur umarım...
Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah...Elbette paylaşabilirsin .
Dilerim gecikmen kistten kaynaklı değildir,minik mucizen çıkagelmiştir.(İnşallah)
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN........
camentanın duasına canı gönülden katılıyorum. Rabbimin mucizesi ne zaman olur belli olmaz.
canım arkadaşlarım yaa :2: yok biz korunuyoruz dr.tüpler tıkalı olduğundan dış gebelik olmasın diye yasak koydu bize:)sağolun güzel dilekleriniz için..
liman cnm sen nasılsın kızçeler nasıl herşey yolundadır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?