Baharrrrrrrrrr cnm msjlarini aldimm uzun bir de sana yazdim ancak msj kutun doluymus,gonderdiklerin msjlari ve gelenleri bosalt cannim,,,,,optum
bademmm sen nasilsin cnm
Buarada liman ile maria yi merak ediyorum
Burdayım canım. takibimdesiniz ve Sürekli dualarımdasınız. arık son haftalarıma geldim. 1 hafta sonra dr. doğum için gün verecek. her şey yolunda gidiyor şükür. merak etmeyin.
Mariadan haberleri bende bekliyorum. hepiniz öpüldünüz.
09 mayıs da doğmuşlar eve bile çıkmışlar.darısı başımıza badeciğim inşallah en yakın zamanda senin de mutlu haberini alacağız. çok öpüyorum bitanem seni.
selam kızlar.. nerelerdesiniz ??? umarım herkes iyidir. daha önce hiç hsg çektirdiniz mi?? nasıl oluyor ,bilginiz var mıı??
sizi seviyorum kader arkadaşlarım..
kızlar eşimin spermiyogram testi yaptırdı doktor normal demiş ayrıca varikosel var demiş ama test sonuçlarını nette araştırırken morfolojinin: normal form %2 anormal formun %98 olduğunu gördüm 3 aydır deniyoruz ama bir sonuç alamadık morfolojinin %14 ün üzerinde olması gerekiyor yazıyor nette ama bizim yaptırdığımız testte refarans aralığı normal formun >=4 yazıyor acaba farklı bir yorumlama olabilir mi yoksa 1 rakamı eksik yazılmış olabilir mi kafamı karıştırdı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ayrıca bu morfoloji nasıl yükseltilebilir?
doğal yollarla olmaz mı yani bu morfolojiyi düzeltmenin bir yolu var mı peki. bi kaç vitamin içmeye başladı eşim şimdi forumdaki arkadaşlar önermişlerdi inşallah faydasını görürüz ya keçi boynuzu kürü morfoloji içinde faydalı olur mu ?tüp bebek hakkında hiç bir bilgim yok değerlerin nasıl olması gerekiyor ki tüp bebek tutsun çünkü bazı arkadaşlar yazmışlar tüp bebek bile tutmamış daha yeniyim arkadaşlar bilen varsa anlatabilir mi ?
arkadaşım bizdede morfoloji yüzde 4 altıydı , eşimdede varikosel vardı. varikosel ameliyatından önce biz de tüp bebek denedik pat diye ,tabiki olmadı. Sana kendimce tavsiyem,önce eşin
varikosel tedavisini olsun ondan sonra tüp bebek yada aşılama yaptırın. Eşinin tedavisi tamamlanmadan sakın ama sakın denemeyin canım. vakit kaybı olmasın.
arkadaşım bizdede morfoloji yüzde 4 altıydı , eşimdede varikosel vardı. varikosel ameliyatından önce biz de tüp bebek denedik pat diye ,tabiki olmadı. Sana kendimce tavsiyem,önce eşin
varikosel tedavisini olsun ondan sonra tüp bebek yada aşılama yaptırın. Eşinin tedavisi tamamlanmadan sakın ama sakın denemeyin canım. vakit kaybı olmasın.
vala 0 olan iki arkadaşım hamile...:)) nasip galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?