arkadaslar benım esımınde morfoloji 0 ve gerızekalı dr bunu bıze soylemeden asılama yaptı..tutma sansı nerdeyse hıc yok degıl mı?? neler yaqptınız lutfen bana da bılgı verın esınız hangı ılaclrı kullandı((((((((
cnm morfoloji çok yorucu biz birbuçuk yılda 14 üde gördük sıfırıda totalde ona bağlı değişti hormon ilacı kullanırken artmıştı proxeed plus 6 ay kullandık argımax men e vitamini keçiboynuzu fındık incir havuçsuyu kabak çekirdeği omga3 çinko...
Nerisim canım okudum mesajı. özeli takip ediyorum ben..Allah razı olsun canım..
Bu arada sayı 150 inşallah biter ;(
güzelim özelin doluydu,yollayamadım buraya yazmıştım,ben de tatildeyim. fazla giremiyorum foruma... öpüyorum sizleriii
cnm tüp tedavisi oldum 5.gün ikiz kondu olmadı dr morfoloji yüzünden dedi
Kızlar merhaba hepinize selamlar. Ben bebeğimi dünyaya getirdim cok şükür. Darısı basınıza inşallah en yakın zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Allah bu mutlu günleri size de tattırsın.
Canım Rzbbim sağlıklı sıhhatli Analı Babalı büyütmeyi nasib etsin. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile bu sevgiyi tattırsın.Kızlar merhaba hepinize selamlar. Ben bebeğimi dünyaya getirdim cok şükür. Darısı basınıza inşallah en yakın zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Allah bu mutlu günleri size de tattırsın.
baharcım canım benim, tebrik ederim oğlunun adı da çok güzelmiş canım arkadaşım..seni öpüyorum...canım limanım oğluşumun adını MEHMET KAAN koyduk. bugün 8. günümüz. dün sünnet oldu kurbanı kesildi. evde ismi okundu kulağına çok güzel duygular yaşatıyor. rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleri yaşattı. dilerim rabbim tüm bekleyen dileyen arkadaşlarımın hepsine en hayırlı uğurlu zamanda bu güzel duyguları yaşatsın.
Kızlar merhaba hepinize selamlar. Ben bebeğimi dünyaya getirdim cok şükür. Darısı basınıza inşallah en yakın zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Allah bu mutlu günleri size de tattırsın.
ıyı aksamlar kızlar belkı bızım durum sıze ornek olur su anda Rabbıme skurler olsun hamıleyım kızımızı beklıyoruz hayırlısıyla kucagıma alacagım gunu beklıyorum...bızım durum soyleydı morfolojı bazen %1 bazen 0 oluyordu hamıle kaldıgın ay hangısıne rastgeldı bılmıyorum ılerı hareketlı 0dı, sayıda 4-5 mılyon arasında gıdıp gelıyordu bu degerlerle kendılıgınden hamıle kadım cok sukur
oh çoook şükür yaaa. bu bana umut oldu. benim eşimin morfoloji %6 iken tam aşılama günü %0'a düştüğünü öğrendik. çok moralimiz bozulmuştu.bu iyi geldi.
orkidecim biziminkine de bakmadılar biliyr musun aslında bakmaları gerekiyordu ama karambole getirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?