BAHARB = doktorunu ben de sevdim. aslında benim doktorumda bana karşı çok iyi. kesinlikle güven veriyor. ama yine de maya nın doktoru osman da çok kendinden emin konuşuyor. kararsızım o yüzden. neyse önümde 1 ay var karar vermekte acele etmeme gerek yok. kist 5mm mi 5 cm mi? 5 mm bişey değil. acaba ben mi yanlış anladım. morfolojiyi pek takmayan doktorlar aşılama öneriyor. bizimki de o yüzden 2 aşılama yaptı. şimdi tüpe geçecez kısmetse. çok heyecanlıyım aslında. ama çok ümitlenmesem iyi olur allah korusun sonra olmazsa çok düşerim. ben şimdi kist için hem doğum kontrol hapına devam hem de her akşam sumakla soğan yemeyi düşünüyorum. soğan kürü içemiyorum çünkü. bu arada 2 aşılama yetiyor diye biliyorum tüpe geçmek için
kistim mandalına kadarmış yanlış yazmışım yani 5cm. 3. kez aşılama için neredeyse çok ısrar etti diyebilirim. sen tüpü sgk dan mı yaptıracaksın? özel mi?
bence ümitlen arkadaşım. çünkü ümitlenmeden olmuyor. hep pozitif düşün. bunun çok yararı olduğunu dr. söyledi. ben 2. aşılamamda ümit vermiyordum kendime üzülmeyeyim diye ama yanlış yaptığımı düşünüyorum. eşime ilaçları almayı düşünüyorum çünkü bitkisel şeylerin faydasız olacağınıda düşünmüyorum.
kistim mandalına kadarmış yanlış yazmışım yani 5cm. 3. kez aşılama için neredeyse çok ısrar etti diyebilirim. sen tüpü sgk dan mı yaptıracaksın? özel mi?
bence ümitlen arkadaşım. çünkü ümitlenmeden olmuyor. hep pozitif düşün. bunun çok yararı olduğunu dr. söyledi. ben 2. aşılamamda ümit vermiyordum kendime üzülmeyeyim diye ama yanlış yaptığımı düşünüyorum. eşime ilaçları almayı düşünüyorum çünkü bitkisel şeylerin faydasız olacağınıda düşünmüyorum.
Son düzenleme: