Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hey Allahım e peki niye bu ''sapasağlam insanların'' çocukları olmuyo.....neyse dr. düşmanına çıkacak adım:)cnm soğan kürünü uygula mutlaka benim iki tane olmuştu dr. bu ay zor erirler anca iki ayda geçer demişti.soğan suyu silmiş süpürmüş.dene boşa bir ay daha geçmesin..ayrıca bol incir ye..daha önce rahim filmi çekmedinmi sen neden çekiyolar...neyse hakkında hayırlısı cnm demek dr. durumunu uygun bulmuş aslında bence daha iyi, belki aşılmada hamile kalabileceksin boşuna maddi manevi yıpranmamış olursun ..

canım aynısını bende düşündüm......soğan kürü ve dkh aynı anda olur mu?bir de nasıl yapıyorsun o kürü.........rahim filmi çekilmedi canım aşılama öncesi.......onu da anlamadım ya neyse....şimdi başka yere gidiyorum.....acaba psikolojik olarak çok mu takıyorum ondan mı olmuyor diye düşündüm anlamadım.bir de o bitkisel hapı eşim için aldık.zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor hayatta inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım.............

canım aynısını bende düşündüm......soğan kürü ve dkh aynı anda olur mu?bir de nasıl yapıyorsun o kürü.........rahim filmi çekilmedi canım aşılama öncesi.......onu da anlamadım ya neyse....şimdi başka yere gidiyorum.....acaba psikolojik olarak çok mu takıyorum ondan mı olmuyor diye düşündüm anlamadım.bir de o bitkisel hapı eşim için aldık.zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor hayatta inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım.............

yok cnm ben hem ahmet marankiyi hemde ibrahim saraçoğlunu aradım sordum ikiside bişey olmaz dediler.(soğan kürünü bulan kişiler:)) 15 gün yapıcaksın cnm fazlası zararlı sabah akşam taze hazırla.bir tane kahverengi kabuklu orta boy soğanı 8e felan böl uzunlamasına ..sonra 5 dk.a kaynamış olan 2 bardak klorsuz suyun içine at ağzı kapalı bir şekilde de 5 dak.a daha kaynat sonra kapat biraz içinde demlensin sonra süz ılıyınca (biraz sıcağa yakın olsun)iç..içerken kokusu berbattır burnundan nefes almamaya çalış 5_10 dk. a sadece ağzından nefes al..yoksa tiksinir içemezsin..inş. şifa olur..şu rahim filmini çekmemelerine de taktım sen söyleseydin keşke...neyse kurtulmuşsun ordan şimdiki yerinde herşeyi didik didik et ama burda da öyle yapmasınlar hormon felan ne yapılmadıysa söyle dr.a bunlar böyle böyle seneler kaybettiriyorlar insana...

mrb badeüzüm canım dkh ile soğan kürü aynı anda yapılır mı nasıl yapacağım birde bu kürü?tşk ederim :93:

mrb mona rosa diğer başlıkta yazdım ama tekrar yazayım bizim morfoloji sıfır varikosel ameliyatı olduk hiç faydası olmadı 1 kere aşılama yapıldı tutmadı şimdi rahim filmi çekileceğim ona göre karar vereceğiz tüp bebek ya da aşılamaya doktor morfoloji artık önemli değil onlar internet bilgisi dedi anlamadım........

rahim filmi çekilmeyen arkadaslara önerim çekilmeden hiçbir işleme başlamayın maddi manevi gereksizz...
benm eşimde sıkıntı vardı doktorum rahim güzel,yumurtalık güzel,yumurtlamada da adette sorun yok kan değerleri düzdün sende sıkıntı yok gerekte yok deyip çekmedi film aşılama yapıldı negatif sonuç alınca dr.umu değiştirdim o anlattı işte mutlaka görmemiz lazım dedi ve çekildim sonuç sol tüpüm tamamen kapalı içi sıvı birikmiş(hidrosalpenks) ve açılsa bile işlevini sıvıdan dolayı tamamen yitirmi..bu durumda tüp bebeğe geçseydim sıvıdan dolayı sonuç pozitif olsa dahi embriyo o sıvıda kayıyor ve düşüğe sebeğ oluyormuşş ben laparoskopi ile tüpümü aldırdımm...
şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum artıkk..

Son düzenleme:
mrb bahar b dün doktora gittim 2 tane kistim olmuş ilaçlarda dkh kullanacağım..........bu arada doktor morfoloji önemli değil onlar internet bilgisi dedi............cuma günü rahim filmi çekeceğiz belki tekrar aşılama yaparız dedi anlamadım ki..............

selam kızlar tailden yazıyorum, maria üzülme canım aynen bende de 2 kist vardı 2 ve 5cm 15 gün dkh kullanıp dün kontrole gittim. bir tane kalmış o da 1,7 cm e düşmüş. ben de soğan kürünü içemediğim için her akşam sumaklı soğan yedim. herhalde faydası olmuştur. dün bide gögsümde fibroadenom kist olduğu için 2 aşılama sonrası nedir durumu diye ultrason çektirdim. allaha çok şükür büyüme olmamış. ama genel cerrah tüp bebekten önce fibroadenomu alalım kesinlikle dedi. kadın doğum dotorumda aldırıp öle gel dedi. çok canım sıkıldı. hiç aklımda yokken bide meme ameliyatı çıktı. 14*16*6 mm boyutlarında bir sürü yerde de 30 mm nin altındakilere takip önerilir cerrahi işleme gerek yoktur yazıyor. bide bu ameliyatı olan çoğu kişide aynı yerde kist tekrarlamış. önce çok akrarsız kaldım ama şuanda kesinlikle o ameliyatı yaptırmamayı düşünüyorum. morfoloji ye biizm doktor da takılmayın diyo ama 2 aşılama da sayı çok iyi 4 yumurta gelişmişken olmadı. nedense çoğu kadındoğumcunun böle bir inadı var valla ben de anlamdım gitti. doktorun karşısında da inat etsen dik kafalı durumuna düşüyorsun. hastanede de dün hep hamileler vardı :49: nereye baksam :49: bi kadınla tanıştım o da yeni öğrenmiş keseyi görmeye gelmiş. onunla sohbet ederken telefonla başka biri arayıp hamileyim dedi.

rahim filmi çekilmeyen arkadaslara önerim çekilmeden hiçbir işleme başlamayın maddi manevi gereksizz...
benm eşimde sıkıntı vardı doktorum rahim güzel,yumurtalık güzel,yumurtlamada da adette sorun yok kan değerleri düzdün sende sıkıntı yok gerekte yok deyip çekmedi film aşılama yapıldı negatif sonuç alınca dr.umu değiştirdim o anlattı işte mutlaka görmemiz lazım dedi ve çekildim sonuç sol tüpüm tamamen kapalı içi sıvı birikmiş(hidrosalpenks) ve açılsa bile işlevini sıvıdan dolayı tamamen yitirmi..bu durumda tüp bebeğe geçseydim sıvıdan dolayı sonuç pozitif olsa dahi embriyo o sıvıda kayıyor ve düşüğe sebeğ oluyormuşş ben laparoskopi ile tüpümü aldırdımm...
şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum artıkk..

geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı sonuç alırsın, sana bişey sorabilir miyim? yumurta kalitesine göre değişir tabi ama puregon kullanıyorsan kaç doz alıyorsun günlük ve kaç gün devam edecek iğne yapman. aslında demek istediğim doktorun kaç yumurta geliştirmeyi planlıyor.

selam kızlar tailden yazıyorum, maria üzülme canım aynen bende de 2 kist vardı 2 ve 5cm 15 gün dkh kullanıp dün kontrole gittim. bir tane kalmış o da 1,7 cm e düşmüş. ben de soğan kürünü içemediğim için her akşam sumaklı soğan yedim. herhalde faydası olmuştur. dün bide gögsümde fibroadenom kist olduğu için 2 aşılama sonrası nedir durumu diye ultrason çektirdim. allaha çok şükür büyüme olmamış. ama genel cerrah tüp bebekten önce fibroadenomu alalım kesinlikle dedi. kadın doğum dotorumda aldırıp öle gel dedi. çok canım sıkıldı. hiç aklımda yokken bide meme ameliyatı çıktı. 14*16*6 mm boyutlarında bir sürü yerde de 30 mm nin altındakilere takip önerilir cerrahi işleme gerek yoktur yazıyor. bide bu ameliyatı olan çoğu kişide aynı yerde kist tekrarlamış. önce çok akrarsız kaldım ama şuanda kesinlikle o ameliyatı yaptırmamayı düşünüyorum. morfoloji ye biizm doktor da takılmayın diyo ama 2 aşılama da sayı çok iyi 4 yumurta gelişmişken olmadı. nedense çoğu kadındoğumcunun böle bir inadı var valla ben de anlamdım gitti. doktorun karşısında da inat etsen dik kafalı durumuna düşüyorsun. hastanede de dün hep hamileler vardı :49: nereye baksam :49: bi kadınla tanıştım o da yeni öğrenmiş keseyi görmeye gelmiş. onunla sohbet ederken telefonla başka biri arayıp hamileyim dedi.

öncelikle geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin göğsünde oluşan kist içini ibrahim saraçoğlunun sitesin de bitkisel şeyler olabilir bir bak istersen....... bende adetim biterse yarın rahim filmi çektireceğim hayırlısı.....inşallah bizlerde birbirimize en kısa zamanda burdan güzel haberler veririz......acaba çok mu kafamıza takıyoruz ondan olmuyor anlamadım......zamanı gelmemmiş demek ki hayırlısı canım.....iyi tatiller

öncelikle geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin göğsünde oluşan kist içini ibrahim saraçoğlunun sitesin de bitkisel şeyler olabilir bir bak istersen....... bende adetim biterse yarın rahim filmi çektireceğim hayırlısı.....inşallah bizlerde birbirimize en kısa zamanda burdan güzel haberler veririz......acaba çok mu kafamıza takıyoruz ondan olmuyor anlamadım......zamanı gelmemmiş demek ki hayırlısı canım.....iyi tatiller

inşallah mutlu sonucu hepimiz alana kadar birbirimize destek olalım. kolay gelsin, inşallah tüplerde bi sıkıntı yoktur. ama rahim filmi çekilmeden aşılama yapılması çok mantıksız geldi bana. hakkında hayırlısı olsun bitanem.

inşallah mutlu sonucu hepimiz alana kadar birbirimize destek olalım. kolay gelsin, inşallah tüplerde bi sıkıntı yoktur. ama rahim filmi çekilmeden aşılama yapılması çok mantıksız geldi bana. hakkında hayırlısı olsun bitanem.

Şimdi doktorumu değiştirdim canım artık tüp bebek merkezine gidiyorum........önce özel hastanedeki doktor istanbulda tüp bebek merkezinde çalışmış diye gittim yani deneyimlidir diye ama ne yaparsın tercübe oldu.........bu doktor da şaşırdı rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmasına.........inşallah sonrasında bebeklerimizle ilgili yaptıklarımızı paylaşırız............tekrar iyi tatiller canım..........:80:

geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı sonuç alırsın, sana bişey sorabilir miyim? yumurta kalitesine göre değişir tabi ama puregon kullanıyorsan kaç doz alıyorsun günlük ve kaç gün devam edecek iğne yapman. aslında demek istediğim doktorun kaç yumurta geliştirmeyi planlıyor.

canım benim tedavim sonuçlandı maalese negatif..2iyi ekim ayında deniyecem dr.um öyle uygun gördü..ben puregon kullanmadım ama hepsi aynı ierikli oluyor adetin 21.günü lucrin(doz 10) vurulmaya başladım sonra diğer adetim başlayınca lucrini yarıya düşürüp gonal f (doz 187.5)vurulmaya başladım yani iğne sayısı ikiye çıktı ikisinide göbekten vuruldum sanra adetim 13 yada 14.günüydü sanırım ovitrelle çatlatma iğnesini koldan vuruldum ve 1 gün saonra yumurtam toplandı o günden sonrada hep kalçada progestan vuruldum taki sonucu öğrenene kadar..bu arada yumurta toplamadan sonra 2-3 tanede hap vermişti doktor 1 hafta falanda onlar sürdü...
umarım iyi sonuç alırsın söylemeyi unuttum bu arada benim tedavim uzun protokoldü...ve dr.um kaç tane düşündü bilmiyorum ama 21 yumoş toplandı 17si dolu çıktı 10u döllendi 6.gün transferi yapıldı o gün elimize 2 tane kalmıştı tabii eğer 3.gün transferi olsaydı baya embriyom kalırdı elime..

Son düzenleme:
arkadaşlar aşılama ıcın yarın benı cagırdılar..regl ın 2.gunu...bana sadece iğne mı verdcekler yoksa bu halde muayene mı edıcekler??????????

kızlar merhaba, tüp bebek tedavisine başlayan var mı?

mrb bahar b canım nasılsın ?ben bugün rahim filmi çekildim herşey normal şu anda..........bu ay başka bişey yok........herşey normal çıkarsa aşılama yapalım demişti ama ben tüp bebek istiyorum tekrar tekrar ilaç almak istemiyorum sence ne yapmalıyım.........:44:

mrb bahar b canım nasılsın ?ben bugün rahim filmi çekildim herşey normal şu anda..........bu ay başka bişey yok........herşey normal çıkarsa aşılama yapalım demişti ama ben tüp bebek istiyorum tekrar tekrar ilaç almak istemiyorum sence ne yapmalıyım.........:44:

canım seni çok ii anlıyorum, ben de 2. Aşılamadan önce aşıla yapılmasındansa tüp bebek yapılmasını istedim. Doktorum ısrar etip beni ikna etti aslında ben çok mukavvemet göstermedim.uydum doktora. 2. Aşılama olduğu için ilaç dozunu artırdık. Ve sonuç 2-5 cm boyutlarında 2 kist oldu. şimdi 1 ay ara verdik kistler erisin diye, soğan da yedim bolbol anlatmıştım daha önceden. Geçen hafta çarşamba günü kontrolum vardı kistlerden sadece biri 1,7 cm kalmış. Diğeri kaybolmuş galiba. Ama bu süreçte kullandığım desolette isimli doğum kontrol hapı bacaklarımda varis yapmaya başladı. çok moralim bozuk. Zaten memede kist var diye endişelendiğim yetmezmiş gibi, meme için de ameliyat dediler riske girmemek için ama olmak istemiyorum ameliyat. Bana ne yapmalıyım diye fikrimi sormuşsun, morfolojinin%0 olması durumunda aşılamayla hamile kalana ben forumda rastlamadım. Zaten sen de 2 aşılama geçirdin. Tüp bebek raporu için de 2 aşılama yetiyor. Bana göre aynı stresi, umutlanıp hayal kırıklığını tekrar yaşamaya değmez. Inşallah ilk tüp bebek denememizde sağlıklı bebeklere hamile kalırız. Karar sizin, sağlıcakla kal

beni muayene etti ama kist erimişmi diye baktı yoksa sadece ilaçları veriyolar

badezuzum ne hallerdesin başladı mı tedavi? Ben dkh 2. Kutuya geçtim. Doktorum bir hafta yok yurt dışında onun dönüşüne göre ayarladık. Bir hafta daha kullanıp tüpe başlayacağız. şuanda bacaklardaki ağrı ve varis görünümü beni çok rahatsız ediyor. Dkh sebep oldu bugün varis çorabı alıp spora yazılcam :43: Sürekli sorun çıkıyor. Memede fibroadenom ?

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor)

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1. aşılamaya hazırlanıyor. 3 cm kist (DKH kullandı)

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor.

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamaya hazırlanıyor

Back
X