Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar ben sitenize yeni üye oldum,formda yeniyim.7 yıllık evliyim 8 ay önce eşime azosperm teşhisi konuldu yani eşimde sperm sayısı 0 yaklaşık 6 ay önce sol taraflı varikosel ameliyatı geçirdi ne yazıkki ameliyat sonrasıda hiç canlı sperm bulunamadı.Maddi durumumuz olmadığı için tüp bebek yada aşılama yaptırma imkanımız kesinlikle yok bu durumda olupta normal yolla hamile kalan arkadaşlar varmı lütfen bana acil cevap yazın sizlerin bana yazacağı en ufak bir cümle bana umut ışığı olacak şimdiden teşekkürler.

Rabbim Yardımcınız Olsun Canım. İnşallah herşey düzelir en kısa zamanda. ama alternatif tıpta baya ilerledi. Vardır muhakkak Bir çaresi yeter ki üzülme bol bol dua et, kendinizi stresten uzak tutun. Rabbim en kısa zamanda sizede nasib etsin İnşallah.

Aşılama yaptırıp ta memnun kalan yok sanırım.
O yüzden direk tüp bebek olayına geçmek daha mı karlı acaba.
Benim durumum tüp bebeklik ama, aşılama yaptıranlara da üzülüyorum.

Aşılama yaptırıp ta memnun kalan yok sanırım.
O yüzden direk tüp bebek olayına geçmek daha mı karlı acaba.
Benim durumum tüp bebeklik ama, aşılama yaptıranlara da üzülüyorum

aslında hiç belli olmuyo.yani o kadar umutsuz olanlar bile doğal yoldan hamile kalabiliyor.o yüzden çok az bir umut dahi olsa en azından birkere denemek lazım..

Dondurulmuşlara geçmeden önce bir takım testlere tabii tutulacakmışım,araştırılacakmış...

Hersey gayet yolundaydı.

Embriyo gayet kaliteliydi,5.gün transferiydi,rahim duvarı,e2 değeri istenilen gibiydi ama olmadı...

Kısmetten öte köy yok.

Allah "Ol" dememiş,olmamış,hepsi bu...

Görüşmek üzere kızlar...

Dondurulmuşlara geçmeden önce bir takım testlere tabii tutulacakmışım,araştırılacakmış...

Hersey gayet yolundaydı.

Embriyo gayet kaliteliydi,5.gün transferiydi,rahim duvarı,e2 değeri istenilen gibiydi ama olmadı...

Kısmetten öte köy yok.

Allah "Ol" dememiş,olmamış,hepsi bu...

Görüşmek üzere kızlar...

hakkında hayırlısı ..zamanı gelmemiş cnm.inş diğer denemede olur.hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla yavrularımıza..

Ya rabbim şurada sana seslerini duyurmaya çalışan kullarının dualarını geri çevirme. Onlarada banada Annelik duygusunu tattır. En kısa zamanda Hayırlısı ile Rahimlerinde senin mucizeni taşısınlar. AMİN

Ya rabbim şurada sana seslerini duyurmaya çalışan kullarının dualarını geri çevirme. Onlarada banada Annelik duygusunu tattır. En kısa zamanda Hayırlısı ile Rahimlerinde senin mucizeni taşısınlar. AMİN

AMİİİN rabbim tüm isteyenler için AMİİİN

Canım gönülden AMİN... :70:

camentacım çok yıpratma kendini. senin de dediğin gibi zamanı değilmiş demek ki, allah sabır versin sana. hayırlısı ile vakti zamanı gelince sana da bize de nasip etsin inşallah.

Amin Liman yürekten aminn

Zaman ne zaman bilemiyoruz işte
Hayırlısı Allah tan. Maddi manevi yoruyor bizleri ne gelir ki başka elden

amin aminnnnnnnnnnnnn arkadaşım

Camenta arkadaşım hakkında ve hakkımızda hayırlısı ne ise o oluyor aslında, sadece sabır ve zaman..Rabbim güç versin hepimize..öpüyorum.

Son düzenleme:
Teyzeleeeriii iki tane prensesimiz geliyor. Ama önemli olan Allah'a şükür sağlıkları yerinde.

limancım gözümüz aydın. çok sevindim gerçekten. hemde anneleri gibi çok güzel kızlar olacaklar eminim. allah anne babalarına vefalı sağlıklı akıllı zeki süper çoçuklar olmalarını kısmet etsin inşallah.

baharcım,melishcim çok teşekkür ederim canlarım.:16:Tüm umutlarım ve dualarım ikinciye hayırlısıyla...

Limancım hayırlı olsun canım.:16:Meleklerimize Allah sağlık versin...

Yeni yılın hepimize sağlık,mutluluk,neşe,başarı,sevgi,huzur ve sağlıklı bebecikler getirmesini diliyorum kızlar. :54:

Back
X