Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ohhoo kaynamış buralar ben yokken insan bi seslenir gel sende bi çay iç felan der :))

İyi gidiyor canım. biraz daha büyüsünler ellerinizden öpecekler İnşallah. :)
canım benim inşallah ya..
nasılsın melishcim ? anlat bakalım
Kuzucum vala nasıl olsun, spora başladım kendim için bir değişiklik yapıyorum, daha yorucu bir zamanım oluyor açıkçası, iş, ev, spor..Bu sebeple kafamı da boşaltıyorum ama iyi geliyor, mart nisan gibi de düşünüyorum ikinciyi, şimdilik böyle, sizlerden naber bakalım....
ohhoo kaynamış buralar ben yokken insan bi seslenir gel sende bi çay iç felan der :))

Badem canımm kız ben de hemen çıktım, yeni görüyorum ;( sessiz kalmasın topiğimiz ya..yine buluşalım..
Bu arada Maria dan haber var mı, merak ediyorum onu.......

Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Bizim sorunumuz da malesef ki morfoloji ve hareketlilik.Eşim 2 aydır tedavi görüyor umarım Rab'bim emeklerimizi boşa çıkartmaz. Morfoloji ve hareketlilik 0.Bu hafta için sperm örneği vereceğiz.Umarım olumlu yönde sonuçlar alırız.Bu yolda Rab'bim hepimizin yardımcısı olsun....

Kabul etmek ne demek. burada hepimiz birbirimize destek için bulunuyoruz. Rabbim bu yolda seninde tüm arkadaşlarımında yardımcısı olsun. Bizim morf. %1 idi ama Rabbime şükür tüp bebekte morfoloji çok büyük sorun olmuyor. çünkü sperm sayısı ne kadar çoksa, yapısı düzgün olan spermi bulmak o kadar kolay oluyor. bizim ilk denememizde tüp bebeklerimiz tuttu şükür.

Kabul etmek ne demek. burada hepimiz birbirimize destek için bulunuyoruz. Rabbim bu yolda seninde tüm arkadaşlarımında yardımcısı olsun. Bizim morf. %1 idi ama Rabbime şükür tüp bebekte morfoloji çok büyük sorun olmuyor. çünkü sperm sayısı ne kadar çoksa, yapısı düzgün olan spermi bulmak o kadar kolay oluyor. bizim ilk denememizde tüp bebeklerimiz tuttu şükür.

Sizin adınıza çok sevinidim. Raabim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Darısı bizlerin başına inşallah....

camenta sen dondurulmuşlarlamı yapıcaktın ben yanlış mı hatırlıyorum sen de son durumlar ne cnm

camenta sen dondurulmuşlarlamı yapıcaktın ben yanlış mı hatırlıyorum sen de son durumlar ne cnm

Evet canım Şubat'ta dondurulmuş bebeklerime kavuşacağım inşallah.:61:Gün sayıyorum...

Sen nasılsın?Hersey yolundadır umarım.:70:

Çekim yasası gereği, benzer enerjiler birbirini çekeceğinden,bilinçaltımızdaki mevcut kaydın, yani inancın kendisine uygun şeyleri çekmesini bekleriz.O nedenle bilinçaltımızı programlamak için niyetlere ve olumlamalara ihtiyaç vardır.Bir konuda olan ve şimdiki zamanı içeren cümleler kurmak ve tekrarlamak gerekmektedir.

İnanç ve pozitif duygu çok önemlidir...

BEBEĞİM İÇİN;

“Her sabah uyandığımda evrendeki en güzel,en şifalı pozitif enerjiler vücuduma nüfuz ediyor.Her gün kendimi daha sağlıklı,daha enerjik,daha huzurlu,daha zinde hissediyorum.Her geçen gün artan enerjim ve sağlıklı vücudumla beraber hamilelik sürecim harika ilerliyor .Bebeğime gösterdiğim sevgi ve özen içerisinde o da sevgiyle ve huzurla karnımda gelişiyor .Yediğim leziz yemekler ,içtiğim şifalı su ve soluduğum temiz hava plesantaya ulaşıyor ve bebeğimi besliyor . Bebeğim ,sevgimle ve yediklerimle besleniyor , düzenli olarak gelişimini sürdürüyor.Karnımda taşıdığım Can'ımla beraber şimdi tüm benliğimle anne olmaya hazırım.

SAĞLIK İÇİN

“Her geçen gün daha da iyi olmayı ve sağlığımın mükemmel olmasını seçiyorum. Sağlığımı korumayı ve sağlıklı olmanın tadını çıkartmayı kabul ediyorum. Tam olarak sağlığıma kavuşmaya bütün benliğimle ve yüreğimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum”

ZİHİNSEL HUZURSUZLUK VE KARMAŞA İÇİN

” Zihinsel olarak sağlıklı,huzurlu ve dengede olmayı seçiyorum. Güzel şeyler düşünmeyi ve hissetmeyi kabul ediyorum. Zihnimin olumlu düşünceler üretmesine, huzur içinde dengede olmasına ve kendimle barışık olmaya tüm kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

*İnsanın sorunlar karşısında direnmesinde ve çözüm bulmasında en önemli güç umudunun olmasıdır.

Evet canım Şubat'ta dondurulmuş bebeklerime kavuşacağım inşallah.:61:Gün sayıyorum...

Sen nasılsın?Hersey yolundadır umarım.:70:

aaa süper sonunda bişeyi doğru hatırladım hadi hayırlısı cnm ben hep donmuşlara daha çok inanırım rahim daha rahat oluyo inş. seninde yüzün güler..ben napiim işte adetim gecikti büyük ihtimal kist oldu yine onu bekliyorum rapor için kan tahlili vericem öyle işte amiyane tabirle debeleniyorum:)))) hımmm bu arada okudum yazdıkların süpeermiş bunları yazanı bulup şu çinlilere sorsana tıkalı tüpü nasıl açıyolarmış diyesim geldi:) bende kendi yazıştığım diğer topicte paylaşayım linki müsadenle orda da tedaviye başlayanlar var faydalı olur umarım...

aaa süper sonunda bişeyi doğru hatırladım hadi hayırlısı cnm ben hep donmuşlara daha çok inanırım rahim daha rahat oluyo inş. seninde yüzün güler..ben napiim işte adetim gecikti büyük ihtimal kist oldu yine onu bekliyorum rapor için kan tahlili vericem öyle işte amiyane tabirle debeleniyorum:)))) hımmm bu arada okudum yazdıkların süpeermiş bunları yazanı bulup şu çinlilere sorsana tıkalı tüpü nasıl açıyolarmış diyesim geldi:) bende kendi yazıştığım diğer topicte paylaşayım linki müsadenle orda da tedaviye başlayanlar var faydalı olur umarım...

Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah...:16:Elbette paylaşabilirsin .:70:

Dilerim gecikmen kistten kaynaklı değildir,minik mucizen çıkagelmiştir.(İnşallah:16:)

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN........
camentanın duasına canı gönülden katılıyorum. Rabbimin mucizesi ne zaman olur belli olmaz.

Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah...:16:Elbette paylaşabilirsin .:70:

Dilerim gecikmen kistten kaynaklı değildir,minik mucizen çıkagelmiştir.(İnşallah:16:)

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN........
camentanın duasına canı gönülden katılıyorum. Rabbimin mucizesi ne zaman olur belli olmaz.

canım arkadaşlarım yaa :2: yok biz korunuyoruz dr.tüpler tıkalı olduğundan dış gebelik olmasın diye yasak koydu bize:)sağolun güzel dilekleriniz için..
liman cnm sen nasılsın kızçeler nasıl herşey yolundadır inş.

canım arkadaşlarım yaa :2: yok biz korunuyoruz dr.tüpler tıkalı olduğundan dış gebelik olmasın diye yasak koydu bize:)sağolun güzel dilekleriniz için..
liman cnm sen nasılsın kızçeler nasıl herşey yolundadır inş.

iyiyiz bizde canım. kızçelerde sabırsızlıkla kardeşlerinin haberlerini bekliyorlar :16::16::16:

Back
X